• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@YvonneRon

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

12 tot 14 september hier gestaan Wat een vriendelijk ontvangst. We kwamen rond etenstijd ,dus eerst een hapje gegeten en daarna kwam Elroy uitleg geven. We hebben ook heerlijk ff( ruim een uur) gekletst. wat een mooie omgeving, rust, net wat we ff nodig hadden. hier komen we zeker nog een keer terug !! als we 10 sterren konden geven deden we dat !! oh ja en natuurlijk de eitjes gekregen .

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Van 9 tot 12 september hier gestaan. werden vriendelijke ontvangen, mocht ook wel schrok me dood van de prijs. Wij betaalde €136.00 voor 3 nachten , daar zat €20 borg in en 2 douche muntjes. Stroom betaal je na gebruik en dat was bij ons €10. dus intotaal €126 betaald voor een stukkie kale grond. De ligging is wel mooi, om een meer waar je ook omheen kan wandelen (3 km) Geen goede uitleg wat je met een bepaalde plastic munt moest doen(douche)

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Van 6 tot 9 september hier gestaan. Wij stonden met de camper op de 4 plaatsen buiten de camping , en maar goed ook,maandag op dinsdag nacht zo een noodweer geweest dat het beekje aardig vol was. en de grasplaatsten aardig drassig.Voor de rest hebben we 3 dagen genoten, mooie omgeving om te wandelen. Voor ons plekje betaalde we €17 per nacht. incl stroom, wc, douche.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

1 september tot 4 september Wat een schitterende locatie. Goede vriendelijke ontvangst We betaalde voor 3 nachten incl hondje €48 Er zijn mooie grote plaatsen. Aan de overkant van de camping een schitterend wandelgebied. je zou rondje meer kunnen doen als je daar van houd, er zijn meerdere wandelroutes. Douche is oke maar elke 6 sec op de knop drukken 🫣 Wij hebben iig genoten Ron en Yvonne

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Wat een heerlijke camping. Mooi toilet gebouw, apart gebouw voor af te wassen met warm water ,waar ook de wasmachine en droger staan. Mooie wandelomgeving en dichtbij een supermarkt. 4 nachten hier gestaan en 4 dagen mooi weer gehad. Hele vriendelijke eigenaars. Ron en Yvonne

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Het contact kan beter. 6 x gebeld om te horen of er plek was voor een grote camper (8.50). We moesten maar mailen want ze spraken geen Engels. antwoord krijg je uren later als je voor de poort staat. We kregen een plek MET kiezeltje en tegenover het toilet gebouw. Geen warm water, net aan lauw. Voor ons een reden om maar 1 nacht te staan. De plekken met uitzicht op het meer waren blijkbaar voor vaste gasten. 1 nacht met hondje €26.50

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

We zouden 2/3 nachten blijven maar het werden er 5 en dat voor nog geen €70 incl en hondje. mooie grote plekken , zon of bij/onder de bomen. vriendelijke uitbater hij heeft het goed voor elkaar, broodjes service en gezellige avonden op het terras. als er meer als 5 sterren gegeven kon worden had hij zeker de volle mep gekregen Ron en Yvonne

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

mooie camping met grote plaatsen met struiken voor een beetje prive alleen die straalvliegtuigen...... wat een geluid , soms tot 22.00 uur 2 dagen gestaan

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

is maar goed dat ik de prijslijst even naloop. dubbel asser + €40.00 bovenop de €22.50 Voor 1 nacht. wij slaan iig deze camping over