@Yzi
- 2019
Wat een top camping. En mooie locatie. Het sanitair 5/5. Heel vriendelijk personeel Openbaar vervoer naar Innsbruck 5/5.
Sitecode: 62062
Zeker vijf sterren waard,heel leuk om te overnachten en te wandelen. Proper en netjes. Overdag wat beweging maar zeer rustige nacht. Niet te vergeten dat je daar lekker kan eten, wij kozen voor lekker Schots ontbijt met koffie inbegrepen. Super vriendelijke eigenaar, top!
mooie camping met prachtig uitzicht op de stranden. Verouderd sanitair en drukke camping. s’Avonds totaal geen controle op campers die toekomen en nachtelijk lawaai
Super mooie camper plaats. Alles is aanwezig. Vriendelijke ontvangst. Afstand naar oude stad goed te doen met de tram 9. Ideaal om kerstmarkt te bezoeken. Tot aan de tram 10min stappen en de tram naar centrum 20min.
leuke plek om te staan met alle voorzieningen. zeker aanrader!
In de namiddag wat bezoekers maar dan was het rustig en stil. Mooi om te wandelen of fietsen. Wij waren hier op doorreis. 👍🏻
Heel mooie en nette camping. Sanitair op gelijk moment van de dag in orde. Heel vriendelijk personeel. Prijzen zijn heel normaal. Misschien 1 werk puntje, je betaald bij voor honden ( wat normaal is ) maar er is niets voorzien voor honden.
Mooie locatie ! Leuk meegenomen en leerrijk dat je ook een kijkje kan nemen in de stallen van het melkveebedrijf. En top dat je achteraf van een lekker ijsje of pannenkoek/wafel kan smullen.☺️
Super net. En zeer rustige/mooi gelegen. Top !
Mooie grote plaatsen, mooie locatie. Sanitair is oké. Heel vriendelijke eigenaar.
Geen duidelijk camper plaatsen. Veel lawaai, van muziek en jeugd.
Geen gezellige plaats, kort bij elkaar. Sanitair is oké.
Aangekomen in het donker,helemaal alleen op top camper plaats ! Met wakker worden licht aangevroren en mooie zonsopgang. Super mooie gezellige camperplaats met alle voorzieningen. Mooi om te wandelen.