@ZEN-44
- 2008
Sitecode: 20978
Vermijd deze plek ten koste van alles; de staanplaatsen zijn bezet door auto's en een camper is vernield...
Ik ben het eens met de eerdere recensies... het enige nadeel is het lawaai van het verkeer 's nachts.
uitstekend, rustig, comfortabel in de zomer bij hoge temperaturen.
Zeer goed gelegen, 500 m van de stad, de prijzen zijn niet die aangegeven, van 1 mei tot eind september, € 14,50 inclusief belastingen
Geweldige locatie, tegenover het kanaal, je betaalt € 14,30 voor 2 personen inclusief water en elektriciteit, geweldige ontvangst bij de Kapiteinschap door 2 zeer attente mensen, alle winkels zijn open, mooie fietstochten
We stopten hier omdat we vooral op zoek waren naar olijfolie, zeer vriendelijk welkom, we kregen geweldig advies over het bewaren van olijfolie, we komen zeker nog een keer terug om te blijven
Dit gebied bestaat niet meer, u moet naar het einde, 1,5 km verderop, betalend gebied op een gemeenschappelijke weide
Nul...
ontoegankelijk...bezet door een stacaravan en grote voertuigen
Sitecode: 1940
absolute rust, klein plattelandsdorpje,
Sitecode: 1965
gemengde schaduwrijke parkeerplaats, curieus en aangenaam dorp om te bezoeken, jammer dat het sanitair station verouderd is. Geen wonder dat de omgeving modderig en vies is
bedankt aan de stad voor het toestaan van ons om de nabijgelegen stad te bezoeken. We waren verbaasd over de kathedraal en de oude stad. AC is kalm, schaduwrijk
dank aan de gemeente voor deze mooie en schone plek,
schone plaats, goed gedefinieerde locatie, rustig, verkeer is geen probleem, merkbaar voor een tussenstop op weg naar Andore
totale congestie van plaatsen, oef .... gewoon een plek .... we zullen er niet langer dan één nacht blijven.
mooi uitzicht op het dorp, schone, goed onderhouden en aangename plek, bedankt aan de gemeenteambtenaren om ons in zulke goede omstandigheden te verwelkomen
aangename en ontspannende plek, rustig, in hosmose met de natuur, wandelen etc. .... mooi dorp
Zeer aangename tussenstop in deze mooie, rustige stad, met alle nodige voorzieningen en diensten
aandacht, steile val bij de ingang, risico op beschadiging van het voertuig
aangename en rustige omgeving, prachtige zonsondergang over het landschap, typisch dorp
mooie omgeving, rustig, in de buurt van een vijver met gratis elektriciteit
aangename plek, schaduwrijk, dat hoop ik kalm is, althans dat moet zijn. Maar hier gesloten toiletten veroorzaken "degradaties", we komen uit een reis van Roemenië, noch in Duitsland, noch in Oostenrijk, ongeacht het land dat we zijn overgestoken, dat men ziet in Frankrijk: degradatie van openbare plaatsen ... wat een schande .... voor dit dorp dat zich inspant voor toerisme
mooie en ontspannende plek, ideaal voor een goede herstellende nacht, kleine voorraadwinkel in de buurt, aangename omgeving aan de oevers van de Saône, om te onthouden.
alles is eerder gezegd, zeer goed onderhouden en aangename plek, laten we een informeel moment doorbrengen, om te onthouden
prachtige rustige en ontspannende plek, een paar minuten lopen en je bent in de stad, wat erg mooi is, mooie wandeling over de Hausbachklamm,
we brengen een nacht door, de treinen zijn niet lastig, nabijgelegen stad die de omweg waard is, erg mooi en mooi, wandelen en fietsen, rustig en ontspannend
We brachten 2 nachten door op deze charmante kleine camping, op het grasveld, zeer vriendelijk welkom, de eigenaar spreekt Frans, zeer schone badkamer, vriendelijke sfeer, we gingen te voet naar het klooster
we brachten hier 2 nachten door. Zeer warm welkom, de eigenaren zijn zeer attent. Zeer schone, rustige, schaduwrijke plaatsen. We raden deze plek ten zeerste aan
we verbleven een nacht op deze camping, Nederlandse eigenaren, zeer warm welkom, absolute rust, we baadden in het zwembad, ze boden ons perziken aan vanuit de tuin, we genoten ervan
we hebben 2 nachten uitgerust, mooie rustige en schone plaats, leuk dorp, mooie wandelingen
plaats zoals we ze willen kalm, vredig, in osmose met de natuur, we sliepen heel goed
Praktische diensten op de kruising, maar langs de weg gelegen met druk verkeer, dus moeilijk om te slapen
Sitecode: 61940
We hoopten er een nacht door te brengen, maar twee campers met jonge mensen waren zeer onfatsoenlijk. Zwe waren ingesteld op het maken van het lawaai om ons te laten vertrekken - heel spijtig, we hebben de nacht elders doorgebracht
gewoon om een beetje te rusten, zwaar verkeerslawaai
eerste indruk niet geweldig, weg defecte toegang op laatste km, geen verbinding, we bleven niet
uitstekend wachten op de veerboot, uitzicht op zee komt hier twee keer
goed plan voor een nacht, rustig, strand, veel locaties al bezet door permanente caravans,
Hier verbleven voor twee nachten, voor vertrek met de veerboot, mooi, rustig dorp,
zoals eerder gezegd, kalmte, schoonheid, we waardeerden het echt
We passeren, we genoten van de rustige, aangename en ontspannende omgeving, we brachten een nacht door
Sitecode: 19052
Rustige omgeving leuk en ontspannend, we hebben genoten voordat we onze reis vervolgen
Goede omgeving, rust, nabijheid van de stad, we hebben genoten van de diensten.
mooie plek, rustig, ruim, zeer mooie stad die de omweg waard is, betalen om riolering te evacueren is niet redelijk, gebrek aan afval
We passeren door, we hebben genoten van de rust, en de diensten leuke plek
Sitecode: 19254
Uitstekende schone camperplaats, schoon. We komen terug.
schade gebied vervolledigen dit goed gelegen
gebied met een zeer aangename omgeving, het interieur van de kerk is verrassend klein dorpje een bezoek waard, met zijn restaurant die ik aanbevelen, geweldig
mooi deze plek, wilde rust, hebben we de blauwe eksters gezien, zeer ontspannend
niet vol van het werk, niet veilig, hadden we niet
brachten twee aangename nachten in het sterke golven, zeer mooi strand, v indrukwekkend, in de buurt van restaurant
Parking rust zonder de omgeving van Mercado (naast praktische diensten om de was te doen in het nabijgelegen Intermarché) naar de ruïnes van het kasteel nice
leuk een nacht doorgebracht te hebben zeker de blaffende honden zo dicht mogelijk bij een asiel, een stad die een bezoek waard is, zullen we terugkeren
plek die leuk zijn, hebben we veel meer plaatsen boven beschreven, parallel aan de voeg parking ontstaat voldoende parkeergelegenheid
plaats is erg leuk, jammer dat Engelse camperaars de plaats in bezit nemen , vertonen kampeergedrag en geen respect voor het milieu, het legen van grijs water in de natuur is schandalig
kwam hier in januari, niets, bezet land, niet geruststellend, erg geïsoleerd, zijn doorgereden
erg leuk om een pauze op de weg Portugal, mooi en rustig dorp nemen, we hebben genoten
heel mooi gebied, ontspannend, schoon, we ten zeerste aanraden 's ochtends brood levering, dankzij dit kleine dorp
leuke en ontspannende plaats, tijd kunnen rusten zonder schade diensten rozenkweker wij verkopen product (sjalotten)
voor een nacht doorgebracht er 2 dagen het volledig eens met "astérix34680" ook niet weten hoe we moeten leven, jammer, want dit gebied is mooi, met ruimte en rust, we zeer goed slapen, opnieuw hebben we gratis internet
Mooi dorp, parkeren in de buurt van de priorij. Smalle toegangsweg, geschikt voor kleine auto's, onmogelijk met de camper.
2015/08/14. Mooie plek, naast een prachtig bos. Rustig. 1,5 km van het dorp. We brachten hier de nacht door. Uitstekend om uit te rusten.
We waren hier op 22 mei 2015, met regen en wind. Grasveld is zeker risicovol met zware voertuigen. Mooie plek. Rustig. Ruim. In de buurt van een charmant dorpje. Aanbevolen.
1 juni 2015. Mooie plek. Zeer vriendelijke eigenaar. We waren er de avond voor het nemen van de veerboot naar Frederikshavn. Zeer goed plan. Voorzieningen in goede staat. Prijs 10 euro. Aan te raden.
12 juli 2015 een mooie omgeving aangenaam kant parkeren, jammer is het niet schoon, het begin van de avond was rustig, maar zeer luidruchtige jongeren vrijwillig kwamen naar de rust van 1 uur te verstoren tot 4 uur in de ochtend