@ZIMBU2023
Deze plek is uniek. We waren hier in juni en het was er heerlijk rustig. Geen drukte, geen onnodig vermaak. Het ligt ongeveer 3 km van de E1-snelweg tussen Eckerö en Mariehamn. De camping is goed onderhouden en de sanitaire voorzieningen zijn schoon. De locatie is een uitstekende uitvalsbasis voor fietstochten, wandelingen of allerlei watersporten.

Deze kleine, afgelegen camping is werkelijk uniek. Het heeft een prachtige ligging aan de oevers van het Alsjärvmeer. De eigenaar is een vriendelijke en behulpzame man. Het is niet zomaar een plek om je camper te parkeren, maar een plek waar je rust en stilte kunt vinden en waar je, als je wilt, ook kunt wandelen of een boottocht kunt maken.
We verbleven hier vier nachten. Zeer vriendelijke eigenaren. Het terrein is netjes en goed onderhouden. Ook de toiletten zijn schoon en goed onderhouden. Een geschikte plek voor lange fietstochten in Nationaal Park De Alde Feanen. Algemeen: De locatie en de omgeving zijn een aanrader.
We verbleven vijf dagen op de camping. Het is een uitstekende en idyllisch gelegen camping. Het is een prima uitvalsbasis voor fietstochten of boottochten. Het aangrenzende restaurant serveert uitstekend eten. De eigenaar en het personeel zijn erg gastvrij. Zoals anderen al hebben opgemerkt, zijn de toiletten aan een grondige renovatie toe.