@ZMWEG3
- Huren
3 dagen op deze camping met de camper. Heel vriendelijk onthaal en mooie rustige plaats aan het meer met elektriciteit. Niet zwemmen in het meer maar wel gratis pedallo's. Wat verderop een mooi afgebakend zwembad. Niet super groot maar toch een extra troef. Sanitair was zeer proper en dagelijks onderhouden. Broodjes konden besteld worden. Precies wat we van deze rustige camping verwachtende waren! Voor ons zeker een aanrader.
3 dagen met camper, mochten onze plaats zelf kiezen. Het sanitair is serieus gedateerd. Vloer en douches waren proper. Spinnenwebben bovenaan kwamen wel zeer onverzorgd over. Plaatsen voldoende groot en elektriciteit ok. Geen mogelijkheid om vuilwatertank te legen? Legen toiletcassette kan wel. Bijvullen water kan enkel met jerrycan of dergelijke.. een basis camping dus. Positief = zeer mooie ligging tov Lac du der met al zijn troeven.
We verbleven 3 dagen met onze mobilhome op deze camping. Er is 1 groot sanitairgebouw en 2 extra sanitaircontainers. Deze laatsten waren inderdaad wat aan de krappe kant, maar dat stoorde ons niet. De nabijheid van Dijon en het vlakbij gelegen meer was zeker een troef. De netheid van het sanitair kan zeker nog beter. Ook de positie van het servicepunt bij de ingang vind ik niet zo gelukkig. Al bij al een positief verblijf voor ons.