@Zaandijk20
- 2013
- Anders Anders Anders
- 2019
- Buscamper
Leuke camping, met veel bomen en met mooie schone sanitaire voorzieningen. Je kunt er prachtig fietsen. Het dorpje stelt niet veel voor. Er is een prima bakker en een kleine supermsrkt
Aardige camping voor enkele dagen. Veel bomen en net sanitair. Wij hebben hier 2 nachten gestaan en een leuke fietstocht gemaakt van ca. 50km over kleine rustige wegen. Op aanraden van de zeer vriendelijke eigenaar voortreffelijk gegeten op het terras van een restaurant aan de Aube
Mooie camping, direct aan de Loue. Sanitair netjes en schoon. Heel vriendelijke ontvangst. Bakker in het dorpje en op fietsafstand een Colruyt supermarkt. Mooie fiets omgeving, o.a.naar het Foret de Chaux. Een camping om terug te komen
Leuke ongecontroleerde camping, met hele ruime plaatsen, aan de Moezel, waar we met het warme weer heerlijk hebben gezwommen. Mooi gelegen om te fietsen langs het Canal de l'Est over Vélo route V5. Sanitair verouderd en in de 4 dagen dat wij er waren was er niet schoon gemaakt. Wifi alleen bij de receptie.
Normaliter gaan wij nooit terug naar een plek waar we al eens geweest zijn. Maar voor de fantastische camping Verte-Rive van Jan en Heidi maakten we graag een uitzondering Deze kleine camping ligt in een mooie omgeving aan de rivier de L'Ognon, waarin je heerlijk kunt zwemmen, kanoën of vissen en heeft mooi schoon sanitair
Mooie ruime plekken. Sanitair wat verouderd, maar voldoende en schoon. Zeer vriendelijke beheerder. Gelegen bij een eetgelegenhed met een fijn terras en een prachtige omgeving om te fietsen
Wij waren hier medio september. Dit is een camping, zoals een camping moet zijn. Kleinschalig, leuke Belgische eigenaren. Heerlijk zwemmen in de rivier en een prachtige omgeving om te fietsen
Prachtige parkachtige camping, gerund door een aardig Nederlands stel. Ruime plaatsen, schoon sanitair en een mooi gebied om te fietsen, gelegen op wandelafstand van het dorp met alle voorzieningen. Een aanrader.
Wij waren hier 31 augustus 2020 en na 1 nacht vertrokken. Op zich een leuke camping aan de Saone en de fietsroute Voie Bleue. Verouderde en weinig sanitaire voorzieningen. Op de camping verbleven ook grote aantallen Bulgaren, werkzaam in de druivenpluk. Deze mensen hielden zich totaal niet aan hygiëne regels en de sanitaire voorzieningen waren niet berekend voor zulke grote groepen.
Wat een leuke camping. We hadden een mooi plekje vlak aan de Maas. Sanitair eenvoudig, maar schoon en een leuke fiets omgeving. En voor 14 euro per nacht.
Mooie ligging aan de Altmühl. De camping is groot en aantal douches en wc, 's is aan de krappe kant. Voor boodschappen moet je 5km fietsen in Beilngries, een stadje met een leuk oud centrum. Het Altmuhldal is een schitterend fietsgebied. Harry en Els
Hier in juni 2020 2 nachten gestaan met uitzicht op de Kaliberg. Camping is rustig en mooi schoon sanitair. Ligt aan de Werra radweg. Harry en Els
Wij waren hier 3 dagen in juni 2020 en stonden aan de Werra. Bij aankomst dachten wij in Ruigoord het kunstenaars dorpje nabij Amsterdam aanbeland te zijn, maar dat is juist de charme van deze camping. Geen prachtig toiletgebouw, maar een paar woonwagens met basis toilet voorzieningen. Het dorpje Alterbuscherla is prachtig en langs de Werra is het mooi fietsen. Harry en Els
Wij waren hier 16 en 17 juni 2020.stonden prachtig aan de Nieme. Ontvangst met een kopje koffie en goed sanitair. Mooie fietstocht gemaakt naar het fraaie Hann. Munden Harry en Els Zaandijk
Uiterst vriendelijke ontvangst, en mooi zwembad, maar dat was vrijwel het enige goede op deze camping. Toiletten en douches smerig. De meeste douches waren defect. De paar douches die werkten, gaven wel warm water. Warm water voor de afwas werkte niet, alsmede het water in de wastafels. Spiegels bijna niet doorheen te kijken. Onbegrijpelijk dat Acsi deze camping, in de gids heeft opgenomen