@Zachar
Lid van Campercontact sinds 2019
Deze plaats is alleen voor max. 2 voertuigen geschikt. De bediening van het restaurant is ingesteld om gezondheidsredenen. Eten en drinken in de nabije omgeving mogelijk. Privéstrand met groot gazon op 50 meter van het plein. Wandelpaden beginnen direct op het plein. Aanvoer en verwijdering worden helaas niet aangeboden. Ideaal om rond te hangen en te ontspannen.
De plaats heeft een zeer mooie locatie. Helaas zijn de tarieven de afgelopen tijd aanzienlijk gestegen. 10, - € voor een parkeerplaats die bij goed weer wordt afgeleverd met de auto. Een constante komen en gaan naar het strand. Een geïmproviseerde berging op de strandkiosk. Helaas, te duur zelfs als de elektriciteit is inbegrepen in de prijs.
We zijn hier voor de eerste keer. De plek is geweldig, alles wat de vredelievende Camperherz nodig heeft. Mooie wandelpaden, met het kasteelrestaurant op zijn plaats een chique locatie en voedselbronnen een landslachthuis en een kleine Edika op enkele meters van het plein om te bereiken. Op de plaats een barbecue op uw gemak, een goed onderhouden bool plaats een schuilplaats als Ver u. Verwijdering.
Zeer nette plaats met super mooie receptie. Günther en Ineza zijn erg aardige mensen. Wij danken u voor de mooie dagen met je mee. In de omgeving is er veel te ontdekken. We komen terug. Groet Klaus en Doris
We hebben 2 dagen hier met onze camper. De plaats is erg rustig. De sanitaire voorzieningen erg Simpel en onvoldoende als hier zijn meerdere kampeerders. Het meer ligt direct achter een dam en is ideaal om te zeilen en kanoën. Een Gartentestaurant kan worden bereikt in 150m. De eigenaren zijn erg vriendelijk en de zoon spreekt Engels.