@Zeckenfutter

2014

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

!!!Let op!!! De parkeerplaats wordt momenteel gemoderniseerd. Daarom is de parkeerplaats van 25 augustus tot en met 14 september 2025 volledig afgesloten!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

We waren helemaal tevreden. De eigenaresse was supervriendelijk. Het Wilde Westen-thema is overal aanwezig. Ze gaf ons ook veel tips over de omgeving. We komen graag terug!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Alles was prima voor ons. We werden vriendelijk behandeld bij de receptie. De toiletten waren gedateerd, maar prima! We zouden zeker terugkomen!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Zeer mooie staanplaats met veel ruimte. De automaat werkte voor ons heel goed maar werkte alleen met een EC-kaart, stopt voor de slagboom, zet de automaat op Duits, volgt de uitleg, kiest de vaste stoel, trekt een kaartje en rijdt door de slagboom met de barcode, de ticket loopt altijd op de laatste vrije dag om 11.00 uur, het terrein moet om 11.30 uur ontruimd zijn.

Een camperplaats in de buurt van de stad. Het stadscentrum is te voet in 10 minuten te bereiken. De stad Limburg had voor wat verlichting op het voetpad kunnen zorgen. De parkeerplaats is zeer strak ingedeeld en slechts gedeeltelijk geschikt voor lange campers. Elektriciteit en vers water zijn via de kaart te verkrijgen bij de voedingszuilen, kamperen is volgens het campingreglement niet toegestaan. Betalen gaat via de kaart/automaat

Dit is onze tweede keer hier, en een parkeerplaats is voldaan. Afvoer en levering is ok. Winkelen en stad evenals Bovenstad, Romeinse opgravingen en Romeinse brug alles is op loopafstand. De medewerkster die 's avonds (om 19:45 uur) komt was erg vriendelijk. De straat stoorde ons 's nachts niet. Zou op elk moment terugkomen voor een nacht!

Alles ok voor ons, de machine in het Duits, de instructies gevolgd en erin gereden. De ruimte die we hadden was ok zonder wiggen. Rustige nacht gehad. In oktober was het € 10,00 + € 1,64 (€ 0,82 / persoon) korte termijn belasting. Een registratie was alleen nodig voor de wifi, alles werkte zonder problemen.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Momenteel open, rustige locatie. Zou op elk moment terugkomen.

Leuke plek met een mooi uitzicht, douches en toiletten waren schoon en goed. We werden heel vriendelijk ontvangen. Zou hier op elk moment weer stoppen.

We zijn hier meerdere keren geweest, de eigenaren zijn erg vriendelijk. De toiletten zijn schoon, de plaats is goed gelegen, met de fiets is snel overal centraal. De hoofdweg is overdag te horen, maar 's nachts alleen licht verkeer, dus we sliepen altijd goed. De wifi is gratis, afhankelijk van de plaats weinig of niet te ontvangen en niet bijzonder sterk.

Leuke plek om te verblijven van 18:00 uur - 9:00 uur 150 Dkr Mooi uitgangspunt voor de strandwandeling.

Goede plek om Bergen te bezoeken. Eenvoudige onverharde plek, te betalen met creditcard, ook als "alleen parkeren" voor meerdere uren betaalbaar. Tramhalte direct bij de ingang rijdt naar het stadscentrum.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

We zijn hier vele malen geweest, de locatie is zeer goed en de sanitaire voorzieningen zijn erg schoon. Alles moet worden betaald als je het wilt gebruiken, wat we over het algemeen goed vinden, alleen de toegang tot de doucheruimte met 1 € zonder gedoucht te hebben, is een beetje te veel.