@Zeurpiet2020

Partners
2019

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Zeer vriendelijke ontvangst. Schoon en net sanitair. Top Wifi. Elke morgen rond half 9 komt bakker op camping. Ruime plekken. Top locatie voor bezoek Orleans met fiets langs Loire.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Vriendelijke ontvangst. Top service. Een lichamelijk ongemak werd verholpen door beheerster die thuis een medicijn ging halen en later speciaal gebracht werd. Top. Ruime plekken. Schoon sanitair. Leuke fietsroutes, zeker die naar Briare.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Vriendelijke ontvangst. Schoon sanitair. Ruime plaatsen. Broodservice. Prima wifi. Op 15 min.lopen van kasteel en stadje. Laatste stelt overigens niet veel voor.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Verrassende camping. Vriendelijke ontvangst. Zelf plek kiezen. Ruime plekken. Broodservice. Schoon sanitair. Wandelroutes. Begin september 3 nachten gestaan. (13,90,2 pers. camper en stroom).

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Zeer vriendelijke ontvangst. Broodservice. Ruime plekken. Wij hadden geen blokken nodig. Wifi prima. Nette loosplaatsen voor zwart en grijs. Sanitair redelijk schoon. Stadje aardig. Vlakbij fietspad langs Loire. Wilden, begin september, 2 nachten staan. Werden er 4.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wat een geweldige camperplaats. Alles super schoon en tot in de puntjes verzorgd. Super sanitair. Elke ochtend verse broodjes. Hartelijke ontvangst. Kregen een bakje kersen van de eigen kersenboom.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Mooi gelegen camping met kleine campingwinkel en restaurant. Brood bestellen voor volgende dag mogelijk. Is er dan om 10.30. Vriendelijk personeel. Schoon sanitair. In restaurant heerlijke tapas gegeten. Zwembad is overdekt. Bij zwembad een grasveld.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Gratis camperplaats, nou ja we hebben wel getankt toen we weggingen. Stond aan het eind van de dag nagenoeg vol. Op korte loopafstand van oude centrum. Leuk nostalgisch benzinestation waar we ons gemeld hebben voor de code van toilet/douche. Klein winkeltje met vers stokbrood. De camper ook nog even een wasbeurt gegeven. (1 € 5 min.water) omdat we door de aanwezige loopbrug het dak vrij eenvoudig schoon konden maken.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Top camping. Vriendelijke receptie. Kleine winkel met vers brood. Zwembad met grote grasweide. Ruime plekken, leuk aangelegd in terrasvorm. Ook nog een eigen sanitair gebouwtje op je plek en een top Wifi. Wat wil je nog meer ? Wij : een zesde * geven.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Heel rustige camping tussen de bomen met, op sommige plekken, laaghangende takken. Wij vonden een plek waar we de blokken niet nodig hadden. Nieuw toiletgebouw dat er keurig uitziet. Geen wifi bereik. Naar het dorpje gelopen dat ook een best gezellig centrum heeft. Hier een paar restaurants en bars. Wij vonden 35€ wel prijzig, maar het zou ons niet beletten hier nog een keer terug te komen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Hier vorig jaar ook geweest en was ons goed bevallen. Ruime plaatsen op een paar honderd meter van het prachtige strand. Wij betaalden €16 voor 1 nacht. Aan het eind van de middag was de cp vol. Wifi was goed. Gegeten in eenvoudig restaurantje tegenover de cp. Was voortreffelijk.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wij hebben hier met onze camper op 5 en 6 juni gestaan. We stonden op het bovenste terras. Beneden waren er ook behoorlijk wat vrije plaatsen. Het doet daar wat rommelig aan maar is het niet. Sanitair wordt heel goed bijgehouden. Winkelstraat op een kwartiertje lopen. Mooi en rustig strand op zo’n 2 km. Heerlijk zwembad. Personeel vonden wij erg vriendelijk. Wij willen hier zeker terugkomen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wat een rust. We hadden een geweldige plek aan het water. In restaurant op de camping uitstekend geluncht. Toiletgebouw was zeer netjes en douches top. In winkeltje verse broodjes voor volgende dag besteld. vriendelijke medewerkers. Minpunten: geen, nou ja geen wifi, maar toch 5 sterren.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Perfecte gratis overnachtingsplek. Erg schoon. Ligt tegen woonwijk aan. Erg rustige nacht. Dorp heeft restaurants en bakkers. 3 grote supermarkten op 2 km.

Mooie en ruime, door haag gescheiden, plaatsen. Camper staat op verharde ondergrond. Schoon sanitair. Fietsen kunnen in schuur staan. Uitstekende Wifi. 6 nachten gestaan. Plaats om terug te komen.

Ontzettend vriendelijke, servicegerichte, eigenaresse. Waren van plan 5 nachten te blijven staan. Het werden er 6. Alles aan deze cp is perfect. Zes sterren dus.

Wij stonden hier van 30 aug. tot 4 sept. Fijne kleine cp aan de Vecht. Keurige sanitaire voorzieningen in net houten huisje met streekinfo. Ideaal vertrekpunt voor fietstochten door prachtige omgeving. Tip: reserveer of bel even of er plek is. Cp is snel vol. Ronald bedankt.

Verharde plaatsenop oude camping. Veel schaduw. Wij vonden het een prima overnachtingsplek. N4 wel hoorbaar. Nabijgelegen zwembad in buitenwater kost €2 entre met pasje van Camping Car Park. Sanizuil was netjes. Geen wifi.

Een geweldige overnachtingsplek (met dump en vers water)Naar bar gelopen voor aansluiting stroom. Burgemeester van 80 inwoners tellende dorp kwam stroom aansluiten. 5 €. Regelde gelijk rondleiding, door vrijwilliger, in, reeds lang gesloten bodega. Heerlijke maaltijd (13€) in bar op. Dorpje stelt verder niks voor. Mocht het er van komen gaan wij hier een volgende keer weer staan.

Prima, rustige overnachtingsplek. Naar kasteel gelopen. Klein leuk dorpje. Supermarkt dichtbij. Uitstekende wifi. Je moet wel een pas hebben van Camping Car Park. Eenmalige aanschaf voor 5 euro. Top organisatie met veel campersites. Geen stroom maar dat weet je als je op deze cp gaat staan.

Paar zwervers die in caravan, op hoek van P zitten. Aan eind van middag was de P vol. Op zeer korte loopafstand van gezellig centrum. Leuke boottocht gemaakt. De nacht op P doorgebracht. Herrie van over brug rijdend verkeer.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

wat wil je nog meer, dicht bij het (zeer toeristische maar leuke) stadje. Rustige plek om te overnachten. Alles kan gedumpt worden. 6 euro in de brievenbus gedeponeerd.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Top camperplaats. Heel groot maar toch rustig. Zeer ruime plekken. Nagenoeg geen schaduw. Veel watertappunten. Op 398 meter van strand dat via een trap van 148 treden te bereiken is. Maarrrrr… dan heb je ook wat🥳. Mooi strand met kliffen. Brood kan besteld worden voor volgende dag.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een aanrader. Ik zou met de camper een plek uitzoeken. Geen pitchnummers maar plekken rond een stroomkast. Bellen naar de receptie om stroom aan te laten sluiten. Men komt direct. Idem bij vertrek. Veel waterpunten en plekken om chemisch toilet te lozen. Vers brood in camping winkel. Toiletgebouwen keurig. Personeel zeer vriendelijk. Leuk dorp met gezellige boulevard op een half uur lopen. Veel(grote)supermarkten.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Geweldige camping. Super schoon sanitair. Mooie plekken. Rustig. In dorpje, op 15 minuten lopen, diverse restaurants.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Top uitzicht. Ruime plek. Zeer vriendelijke ontvangst. In ochtend vers brood. Sanitair is netjes.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Rustige camping. Grote plekken. Zeer vriendelijke ontvangst. Kregen gelijk rondleiding over de camping. Om 10.30 bakker op camping. Sanitair gedateerd maar zeer schoon.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Nette camping. Veel grote plaatsen. Keurig sanitair. Brood vanaf 9 uur. We hadden op 14 mei, 1 van de laatste plekken !!!!! Vonden 40€ in voorseizoen wel prijzig (camper,2 pers, elektra).

Een hele fijne camping met een vriendelijke en vrolijke bedrijfsleidster die ook goed Engels spreekt. Wij kwamen vast te zitten en zijn super geholpen door hen om weer vrij te komen. De camping is zeker een aanrader door de grote plekken en er is een zwembad om heerlijk af te koelen☺️