@ZiegerDriezen
- 2023
- Knaus Sky Ti 650
- 2024
mooie camping achterste deel veel bomen en kleine plaatsen het voorste deel ruime plaatsen jonge bomen heel mooi voor wie zon wil. geen water op de camping om te tanken, buiten wel maar met coins betalen en afvoer vuilwater buiten de camping . en inderdaad het toiletgebouw is aan vies en aan vervanging toe. zieger
wat een prachtige camperplaats ruim schoon, nieuw toilet gebouw leuke ruimte om met een groep iets te doen, soort mancave
wij hebben hier een nacht gestaan, de weg er heen is prachtig maar een beetje spannend maar dan krijg je ook wat, een geweldige camping niet groot wel heel mooi met een prachtig uitzicht mooie plaatsen vriendelijke mensen eenvoudig restaurant op de camping en niet duur. echt een aanrader.
wat een prachtige locatie, hier midden in de natuur is van alles te zien mooie camping schoon sanitair maar geen internet.
wat een geweldige camping we kwamen aan en werden geweldige ontvangen een ruime plaatsen mooi uitzicht en prachtige bar waar je heerlijke pizza's kunt eten gemaakt door Julian de eigenaar. echt een aanrader.