@ZigZagZieZag

2015

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

op zich mooie ligging en goedkoop, behalve de stroom! maar er is maar 1 sanizuil die ook nog eens onhandig gelegen is. toen we wilden wegrijden was er een file van aankomende campers die de hele boel versperde. we konden eruit, nadat anderen (met aanhangwagen) achteruit gingen. en die sanizuil was niet toegankelijk door al die campers op het kleine pleintje voor de ingang. ook moet de de camperplek af, als je sani wilt gebruiken. Erg onhandig!

Prachtige plek in the middle of nowhere. we kwamen hier toevallig langs. 28 euro pn , 2 pers incl elektra. broodservice en byzonder goed restaurant. vriendelijke beheerders, die goed engels spreken. midden juni 2024 gestaan op een leeg stuk van de camping. je hoort alleen maar vogels.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

nieuwe elektronische toegang werkt prima. maar wij staan hier met een veld vol zigeuners naast de camping die gratis willen douchen op de camping en de betalende gasten lastig vallen en voorkruipen. de beheerders zijn bang en lachen schaapachtig. Continue stoom van busjes langs de camping met ladders op het dak die af een aan rijden met harde muziek aan. Ga niet op het gras staan, maar kies een een van de 4 verharde plekken: klei blubber.

Bange paniekerige beheerder. eist covid-pas terwijl dat nog nergens in Frankrijk vereist is. O.K. die hadden we wel, dus wij naar binnen: beheerder heeft een “waakhond” maar hij is voor andere normale lieve honden doodsbang en gaat in paniek staan schreeuwen. De poort gaat al om 20.00 uur dicht inplaats van de aangekondigde 22.00 uur. warm water om te douchen is er officieel tot 22.00 maar om 21.30 was het al ijskoud.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

12 min lopen naar mooi centrum, vlak naast gemeentewerf. Om 6.30 wakker gemaakt door vrachtwagens en grote containers. Rommelig.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Geen gemarkeerde plaatsen, tussen gewone auto's. Stroom kun je krijgen uit 1 stopcontact bij een garage. Je moet dan wel een lang snoer gebruiken. 1 nacht=7Euro, stroom 3 Euro (!), geen toilet of watervoorIeningen. Restaurant is prima!

Mooie grote plekken, inderdaad rustig, aardige eigenaar. Je kan er vissen en wandelen. Sanitair echter matig: grijs water lastig te lozen, wc afval in gat in de grond proberen te mikken is een uitdaging en schoonspoelen kon niet makkelijk, want de kraan was stuk.

Best wel duur voor wat je krijgt: een stukje gras, water en lopend het toilet lozen. Grijswater afvoer achter de slagboom, waar je niet bij kunt. Aan drukke weg. Supermarktje er naast.

Mooie voorzieningen op de CP! Veel ruimte op groot asfaltterein vlak bij centrum. Pas op: als je het toilet hebt geloosd en terwijl het automatische rolluik nog openstaaat en dan 1€ voor drinkwater inwerpt, ben die Euro kwijt! De zuil kan maar 1 ding tegelijk. Dus wachten tot luik automatisch dicht gaat. Mooi stadje!

Pracht locatie. Je kan er wind- en kitesurfen en mooi fietsen over fietspaden. Erg rustig en volop ruimte op het grasveld. Lozen grijswater moet met slang of de regenpijp die er ligt; dat is een beetje onhandig. Schoon water kost 20ct voor 10L. Betaalautomaat voor de €8 stageld niet erg duidelijk, maar je moet eerst drukken op de gele knop, dan geld inwerpen en dan op de groene knop drukken.

Hele mooie locatie. Je kan er goed windsurfen. Helaas gaat al het sanitair dicht: douches om 17.00 en toiletten om 18.0). We betaalden €5 voor overnachting (je moet dan voor 10.00 weg zijn) en €1,50 voor stroom. De eigenaar houdt alles wel erg goed in de gaten.

Camping municipal, grasveld met hoge bomen die lekker schaduw geven. Pal naast zwembad. Kost 13 euro voor 2 personen. Alles verder gratis, ook douches, toilet etc, incl water lozen en vullen. Aardige beheerster (juli 2015).

Juli 2015: 9 E per nacht. En water vullen kost 2.50Euro. Kan je er mooi Een mountainbiken (rondje meer = 30 km). Camping is also erg mooi, met Uitzicht op meer, kost meer.

Sitecode: 1986

Rustige Plaats, sanizuil bij ingang camping 100m Verderop. Weinig schaduw op de CP. Kan je er mooi Wandelen en mountainbiken. Caperplaats kost 7 euro / nacht (juli 2015) en camping met stroom en 2 pers kost 28 euro

Rustig dorpje in the middle of nowhere. Mooie plek naast gemeentehuis. Bijzondere bomen in de tuin.

Praktische plek. Let op: de sanizuil werkt met een bankpas/creditcard. Maar als je geen Franse pas hebt werkt het niet. Dus even een aardige Fransman 2 euro geven en hem laten pinnen. (Pas op dat je bankpasje niet in de WC leegput er pal onder valt!)

Ruime groene camperplaats. Sanizuil heeft kapotte kraan. De andere kraan moet je met een tang opendraaien want de knop is er af.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Sitecode: 20377

Beetje Vergane glorie maar vriendelijke Eigenaar. Restaurant is gesloten. Ligt mooi aan de Weser en leuk stadje op loopafstand. €18 voor plek + stroom.