@ZimClaus
- 2010
- LMC Breezer G737H Black Selection
- 2013
We verbleven hier drie dagen en het was helemaal ons ding. Alles was perfect voor ons. We zaten op plek 9. De hele dag zon en op korte loopafstand van de zwemvijver. Het water was 18* warm midden september, dus niet voor watjes 😜. De toiletten waren altijd schoon. De prijs is redelijk. We komen zeker terug.
Wij waren met Pasen op de locatie. Het vooraf reserveren van de accommodatie was gemakkelijk en goed. Bij aankomst werd ons verteld dat onze plek helaas nog niet klaar was. Er werden ons echter goede alternatieven getoond en uiteraard hoefden we geen kosten te betalen voor het uitkiezen van de plek. Uitstekende service. De zaal zat ongeveer halfvol. Maar dat merkte men niet. Het is een rustige plek, prachtig gelegen. Het sanitair is prima en altijd schoon. Graag weer
Een goede kleine plaats. Sanitair is niet het nieuwste maar altijd schoon. Helaas is er geen afvoerputje voor grijs water. Alles is inbegrepen in de prijs van 23€ (2023). De elektronica is stabiel en gezekerd met 10A. We zouden terugkomen. Het milieu is een droom voor ons.
Een mooie CP met kleine gebreken. Twee douches elk voor man en vrouw zijn OK, maar tegen de prijs moeten ze worden inbegrepen. En € 0,60 voor een kw elektriciteit is ook teveel. Maar verder een prima plek. We komen graag terug om het aan Hagen te vragen
Prachtige natuurlijke plek. En Naturplatz betekent niet bepaald geen satelliet-tv, geen (minimale) elektriciteit. Maar aanvoer en afvoer. We komen graag terug.
Het klonk goed met de plek met overal een badhuis. Toen we aankwamen en vroegen naar onze gereserveerde ruimte, waren we overweldigd. En probeerde zichzelf uit te praten. Toen vonden we een noodplek. Het badhuis was wat verder weg, wat niet slecht is. De netheid in het badhuis is veel erger. Het was vies. Leeftijd stoorde ons niet, maar het zou schoon moeten zijn.
Deze plek is gewoon geweldig. Klein en gezellig, pure rust, super zwemvijver, super schoon sanitair, broodservice, alles wat je nodig hebt. Super leuke operator. We komen terug.
Voor het verblijf van 2 dagen om de stad te bezoeken is hij OK. De sanitaire voorzieningen zijn alleen zo schoon als de voorganger verlaat. En worden niet alleen onderhouden door de operator. Voor de prijs moeten de douches warmer zijn dan het water. Dat met het niet-bestaande toiletpapier je nog steeds kunt begrijpen. Maar de rollen zouden eerder beschikbaar moeten zijn.
We stonden hier met Pasen. En we moeten zeggen dat alles goed was. De plaats is beheersbaar met 6 plaatsen voor caravans en 5 plaatsen voor campers. Er zijn 2 douches en een toilet in een container. Alles in de container was een beetje oud, maar altijd schoon en in orde. De operators zijn vriendelijk en behulpzaam. Er is ruimte voor de fietsen. De bakkerij is 8 minuten.
Een mooie CP. De stoelen zijn ok en OK in maat. Als je op de top van het 91 ... -niveau bent, heb je een tv-kabel nodig met de zaadbak niet. Alle plaatsen hebben elektriciteit, water (in de zomer) en riolering en tv-aansluiting. Het sanitair is altijd schoon en in de winter ook warm. De winkel op het plein heeft alles wat je nodig hebt tegen redelijke prijzen. Plaats restaurant duur.
Een super mooie camperplaats. Alles is zeer schoon en goed onderhouden. Het betalingssysteem is gemakkelijk te begrijpen en ook zo goed. De groene of rode tekens zijn een geweldig idee. Alleen zouden de borden groen moeten worden. De bakker is gemakkelijk te bereiken met de fiets, maar te voet is het ook in een noodgeval. We komen graag nog een keer. Goed punt voor Sylt Day Tour.
Prachtige natuurplaats in de duinen. We stonden hoog aan het strand. Omdat er geen percelen zijn, is het voor sommigen moeilijk om een plaats te vinden. In de duinen moet je alleen met een kort mobieltje rijden om niet vast komen te zitten. De hoofdpaden zijn grind, maar erg heuvelachtig. De sanitaire voorzieningen zijn zeer goed onderhouden. Voor de elektriciteit is ooit een lange kabel nodig. Kom opnieuw👍
We hadden alleen een camperlocatie geboekt, maar niemand heeft ons verteld dat dit op de locatie ligt voor een muur. De plaats kost 21.50 € de nacht incl. Elektriciteit. De toiletten zijn geweldig en schoon. Alleen de waterdruk in de douches is te laag. De plaatsen op het gras zijn erg mooi en groot. Als we terugkomen boeken we dit alleen.