@ZimClaus
- LMC Breezer G737H Black Selection
- 2013
Maart 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

Een heel fijne plek voor ons, met alles wat we nodig hadden. De sanitaire voorzieningen waren erg schoon. De eigenaren waren ook erg vriendelijk. De supermarkt (AH Holten) ligt op ongeveer 7 km afstand en is gemakkelijk per fiets te bereiken. De hele omgeving is prachtig om per fiets te verkennen. We komen graag terug. Dankjewel
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

We verbleven hier drie dagen en het was helemaal ons ding. Alles was perfect voor ons. We zaten op plek 9. De hele dag zon en op korte loopafstand van de zwemvijver. Het water was 18* warm midden september, dus niet voor watjes 😜. De toiletten waren altijd schoon. De prijs is redelijk. We komen zeker terug.
Wij waren met Pasen op de locatie. Het vooraf reserveren van de accommodatie was gemakkelijk en goed. Bij aankomst werd ons verteld dat onze plek helaas nog niet klaar was. Er werden ons echter goede alternatieven getoond en uiteraard hoefden we geen kosten te betalen voor het uitkiezen van de plek. Uitstekende service. De zaal zat ongeveer halfvol. Maar dat merkte men niet. Het is een rustige plek, prachtig gelegen. Het sanitair is prima en altijd schoon. Graag weer
2023
2 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

Een goede kleine plaats. Sanitair is niet het nieuwste maar altijd schoon. Helaas is er geen afvoerputje voor grijs water. Alles is inbegrepen in de prijs van 23€ (2023). De elektronica is stabiel en gezekerd met 10A. We zouden terugkomen. Het milieu is een droom voor ons.
2020
Een mooie CP met kleine gebreken. Twee douches elk voor man en vrouw zijn OK, maar tegen de prijs moeten ze worden inbegrepen. En € 0,60 voor een kw elektriciteit is ook teveel. Maar verder een prima plek. We komen graag terug om het aan Hagen te vragen
Prachtige natuurlijke plek. En Naturplatz betekent niet bepaald geen satelliet-tv, geen (minimale) elektriciteit. Maar aanvoer en afvoer. We komen graag terug.
4 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden