@Zimini
Lid van Campercontact sinds 2019
Rustige en goed geregelde plek voor de nacht. Grindplaatsen, zoet water 3/4’’, ruw water, vuilwaterafvoer, vuilophaal; donatie box aanvraag €3. 1 uur fietsen, 2-1 / 2 uur wandelen, vismogelijkheden. Kleine voorzieningen en bar op 200m, bibliotheek met tentoonstelling van de gebroeders Goncourt erin.
Midden in een jachthaven, zeer vriendelijke eigenaren, eenvoudig maar vrolijk. Geweldig, je betaalt maar een vaste prijs voor de staanplaats (€ 12,00) en kunt elektriciteit toevoegen (€ 0,50 of € 1,00 munten, en douchen (€ 0,50 munten) zoals je wilt.
Natuurlijk en ruim terrein, typische garrigue-struik en verschillende dennen- en loofbomen voor schaduw. We voelden ons erg veilig vanwege hek en elektrische ijzeren poort. De belangrijkste kampeerplaatsen zijn heuvelopwaarts en zelfs gelegen. De kampeerplekken zijn niet aangegeven maar makkelijk te vinden waar er grind is. Handig om een kabel van 25 meter mee te nemen om verbinding te maken met één van de 8 beschikbare Schuko's. Zeer aardige en attente eigenaars die je goed informeren met kaarten van Nîmes en omgeving.
Bij aankomst ticket trekken uit de automaat (laag afleesscherm). Ticket niet zichtbaar bewaren voor uitrijden. Er stonden ca 30 campers en we konden een mooie plek in de avondzon uitzoeken. Rustige nacht, surfschool ernaast ging om 19:30 dicht. Wij slapen onder doek en hoorden de verderop gelegen weg nauwelijks. Veel leuke vogelgeluiden en 10 minuten lopen naar het strand. Wij komen hier zeker terug.
we kwamen aanrijden en het viel ons meteen op dat enkele luidruchtige campeurs met hun klapstoelen de opgang naar het strand in de publieke ruimte in bezit hadden genomen. we zijn meteen vertrokken.
Zonnige en schaduwrijke plekken beschikbaar, uitstekende prijs in vergelijking met andere campings in de stad, elektriciteit is inclusief de prijs. Eenvoudige maar vlekkeloze douche, toiletten en wasvoorzieningen. Zeer prettige eigenaren. U hebt een Sukho-naar-Euro-adapterkabel nodig, ook een nivelleringsblokkegel in een handige matrijs voor terrassen.
Very basic CP for staying overnight en route. Beautiful environment and totally quiet at night, something special. Very kind owner wine-grower who wants to develop local eco-tourism. Goat farm nearby with lovely cheese. We bought a couple of bottles of his great wines to say thanks and enjoy them.
Nette recente CP op fijn grind. Basis voorzieningen werken goed. Uitrijcode wordt geprint bij aankomst, tevens hek code toegang naar dorp, we voelden ons er veilig. Verkeerslawaai neemt s’nachts wel af maar het is er niet stil, wel goed geslapen. Heerlijke bakker om de hoek, tevens een sportcafe. Helaas was de afvalbak vol, anders een score 9.
Sitecode: 2005
Eenvoudige CP met waterpunt en afvalbakken. Aan stille weg dus rustige nacht. Geweldige lokale kaaswinkel op 300m die ook wijn verkoopt. Aan eind van dorp een grappig knutselstandbeeld van de Tour de France in 2008. Helaas vieze toiletten anders een hogere score.
Prima gratis overnachtingsplek met zes ruime 5 x 10 meter plekken. 2 maal 24 uur toegestaan. Op loopafstand van 2 supermarkten en een drankenhandel. Rustige plaats, en zijn altijd dankbaar dat de gemeente in dit soort prettige plekken voorziet.
Eenvoudige en doeltreffende camperplaats, iedere cp heeft eigen stroomaansluiting. Drink, spoel en afvalwater en cassette toilet legen bij eenvoudig maar schoon toilet blok met douche aan het begin van de plekken. Je kunt op de vlakke klinkerverharding staan maar ook in een grasstrook. CP ligt op 600 meter hemelsbreed van de A1 die je in de verte ietwat hoort maar te zacht om last van te hebben.
Heerlijk authentieke camperplek, stroom met muntautomaat wanneer nodig, nette toiletten. Prima prijs / kwaliteitverhouding. Binnenstad van Zwolle over de dijk met de fiets in 10 minuten. Veilige en rustige plekken midden tussen de aanlegsteigers voor plezierboten; erg aardige broers die de tent runnen.
Goed vindbaar op de coordinaten van de App, wij houden van grind dus vinden het een fijne rustige en schone plek. Je moet wel zelfvoorzienend zijn. 20 minuten wandeling naar de ferme du lion d’or in dorpje Jandun verderop voor etenswaar, is dagelijks vanaf 17:30 open.
Op 100 meter van de rand van het dorp gelegen. Naast kerkhof op het gras op parkeergrind. Kerkhof heeft waterkraan met tijdknop. 10 kv lijn loop voorlangs, maar ruimte genoeg.
Sitecode: 2011
Eenvoudige overnachtingsplek, staanplaatsen op gras aan de kabbelende rivier. Onder de bomen met veel schaduw. Op 50 meter een loopbrug naar het centrum. De bakker opent om 08:00 uur.
Electronische betaling werkt prima; selecteer je water en/of stroom voor ieder €3 bovenop het basistarief van €6 voor ruime staanplaats, afvalbakken, toiletlozing, en grijs afvalwaterlozing. P1 lijkt voor vaste gasten met grote campers, P2 heeft inmiddels ook een rij vaste bewoners met campinggedrag aan de noordzijde. Supermarkt, tankstation, gasdepot
Plekken afgescheiden met grote Oleanders die schaduw en privacy geven. Waterkraan afgesloten ivm Covid maar recht tegenover naast het gemeentehuis is een publiek waterpunt voor de gieter of jerrycan. Daar zijn ook openbare nette en gescheiden dames- en herentoiletten. Schuin tegenover een kruidenier die ook gas verkoopt en een leuke cafe-du-sport. Erg fijne plek.
Rustige plek op gravel. Glasbak en afvalcontainer. WC afgesloten ivm Covid. Waterkraan verwijderd en afgeblind. Grijswater en toilet lozen beschikbaar. Je kunt als bezoeker gebruik maken van de e-voertuig laadpaal wanneer je de aangegeven App download en met je bankpas betaalt. 220 V Schuko stopcontact beschikbaar met aardpin. Je eigen Schuko (met aardepin gat) naar Euro verloopsnoer gebruiken
Een 8 vanwege de uitstekende (voor West NL) locatie - prijs verhouding en vriendelijke en behulpzame eigenaren. Ik zou een 9 hebben gegeven wanneer er ook een toilet cassette leegplek zou zijn en een 10 wanneer de scherp zand bult van de buren door hen zou zijn afgedekt zodat het niet naar de staanplaats overwaait.
Rustig gelegen, parkeer verharding, net tarief inclusief alle basisvoorzieningen die goed op orde zijn, aardige eigenaar, zeer goede WiFi. Kleine supermarkt in Bentelo. Nabij mooie fiets en wandelroutes.
Mooie open plekken op grind tegenover speelplaats. Springkussen loopt automatisch leeg om 19:45. S’nachts zeer stil. Individuele stroomaansluiting bij de prijs inbegrepen, watertap op 20m, grijs water afvoergoot helaas verstopt. Weg langs lokatie is onverhard en kan stof opwaaien. Zeer vriendelijke eigenaars.
Plekken zijn op het grind wat wij fijn vinden zodat je geen dauwnat hebt of inloop van gras. Naast de prachtige molen op een heuvel wat een weids uitzicht geeft. Vrije zonsondergang. Stroom op munten wanneer €10 ingeworpen. Water bij de serviceruimte van het restaurant. Zeer vriendelijke en correcte eigenaar. Ondanks het hoorbare verkeer s’nachts goed geslapen omdat de verkeersdrukte dan afneemt.
Rustig gelegen, superaardige eigenaar liet ons de erg nette faciliteiten zien; er is een toilet & douche gebouwtje, eigen stroompunt en ruime plek op het (verharde) gras.
8 ruime plekken in de hoek van een mix-parking, stonden er recent op een vrijdagavond; vrij rumoerige nacht met dichtslaande deuren van vertrekkende parkeerders, en rond 3 uur s’nachts rotjes. Betaalde voorzieningen voor water en stroom werken goed.
Sitecode: 20306
Plek aan de rivier is weliswaar mooier, maar bij veel regen is er overstromingsgevaar, wij zijn daarvoor op aanraden van de gemeente surveillant naar deze grotere hogerop gelegen plek verhuisd. Het voordeel is dat het 's avonds veel stiller is. We hebben er prima gestaan voor 1 nacht. De hoogte barrière stond open toen we om 21:00 arriveerden en er stonden nog 10 andere campers.