@Zipfel
- 2013
Goede parkeergelegenheid en overnachtingsplek. Gratis, behalve elektriciteit, afvoer en benodigdheden.
13-09-25, momenteel onbruikbaar vanwege zachte grond en overvloedige regenval. Er ligt een plattegrond voor de stenen pilaren die naar het domein leiden. Rijd het domein op en passeer het winkeltje rechts. Bovenaan is een klein draaihekje. Daarachter bevindt zich de parkeerplaats. Een heerlijke plek bij mooi, droog weer.
25 september, alles zoals beschreven. Twee jaar lang geen vuilnisbakken gezien, ze waren overal weggehaald.
September 2025 Kost nu 5 euro, maar je krijgt nog steeds de gratis toiletpomp voor elektriciteit en water. Beetje scheef, maar wel erg stil.
Niet klein, maar toch fijn. Betaalbare camping, zowel qua prijs als ligging. September 2025
Dit is onze vierde keer hier en onze tweede keer op oudejaarsavond. Iedereen die meerdere dagen zelfstandig kan staan, is hier in goede handen. Ook is hier heerlijk helder water voor het oudejaarszwemmen.
Pure landelijke idylle. Parkeerplaats is nog in aanbouw, rustige ligging, alleen de toegang is een beetje avontuurlijk. De betaling gebeurt als donatie
Sitecode: 19810
Momenteel niet bruikbaar vanwege overstromingen
Ik kan al het bovenstaande bevestigen, in december is alleen legen mogelijk omdat al het water is uitgeschakeld
De hele plaats heeft wintervakantie tot 4 april 2020