@ZivaArLi
We hebben een heerlijke verblijf gehad. Jammer dat het restaurant en de imbiss vandaag dicht waren, maar we hadden alles om zelf te kokkerellen. Echt een plekje om nog terug te komen.
Wat een leuke gezellige en goed onderhouden plek en wat hebben we het leuk gehad bij de Foodtruck - ook met Tina! De uitbreiding van de camping vordert en daardoor komen er heel wat plekken bij!
Wat een prachtige locatie, die gaan we onthouden. Bedankt voor het eten en tot ziens!
Een mooie plek voor de camper en wat een fijn wandelbos aan de overkant van de dijk waar de hond lekker los kan lopen. Echt een aanrader.
Er zijn van die plekken, waar het gewoon 'pijn' doet om te vertrekken, omdat je er zo'n fijn verblijf hebt gehad. Dat gevoel heb ik nu. Maar ja, er is een tijd van komen en een tijd van gaan. We komen graag weer terug, tot dan!
Wat hebben we genoten op deze mooie plek. Dank voor de gastvrijheid 👍 we komen graag nog eens terug.
Werkelijk een geweldig fijne campingplek. Super mooi toiletgebouw. met een gastekaart kun je voor de poort de bus naar Goslar pakken en genieten van korting op diverse musea.
Wat hebben we hier genoten van de rust en gastvrije ontvangst. Met een verse voorraad vlees en eieren gaan we weer verder🚐 De snitzels zijn trouwens super lekker. Bedankt voor de gastvrijheid !
Super fijne plek waar je een goede busverbinding naar de stad hebt als je niet wilt fietsen over de prachtige fietspaden. Als er toiletgebouw bij was, waren we beslist langer gebleven. maar wie weet komen we snel nog eens terug om de mooie binnenstad en musea verder te bekijken. Dant sjen en Tige Tank😘
Wat een fantastische plek, geweldig schoon sanitar, vriendelijkelijke eigenaren. Ook voor grote groepen een aanrader. Een scala aan fietsroutes en vlakbij het Veluwemeer en de Zandenplas waar je kan zwemmen.
Wat een geweldige CP, super goed is alles aangelegd en de hele sfeer en informatie is TOP. Fietsroutes, wandelroutes, lekker assortiment streekproducten is op voorraad. Echt een plek waar je graag terug komt.
Weer een heerlijk verwarmd toiletgebouw en fijn op het J veld gestaan. Ruime camperplaats waar we met 8,5 meter lengte goed in het vak staan. Het thermaalbad met vroegboek kaartjes voor 2,5 uur (€14,50) en 4 uur (€19,00) was ook nog mogelijk en met het Acsi tarief (€23,16)een goed betaalbare overnachting. Dat is inclusief WIFI en stroom. Ook weer genoten van massages en prima maaltijden in de restaurants.Een mooie afsluiting weer van onze reis.
Prachtige plek, maar momenteel is de serviceplek afgesloten.
Leuke plek, met niet 5 maar zelfs 10 plaatsen. En fijne wandelmogelijkheden met de hond.
Echt een oase van rust en wat een gastvrijheid van Ruben. Het is dat we door moeten naar de familie aan de kust waar we mee afgesproken hebben, anders hadden we wel graag een poosje gebleven. Wel zelf de nodige boodschappen mee nemen en misschien lekker in zijn restaurant gaan eten of gebruik maken van de keuken 😘
Vanmorgen na 2 mooie dagen en nachten met gevoel van tegenzin vertrokken naar kennissen in de buurt. Deze plek met de lieve beesten en de enthousiaste Chantal houden we absoluut in gedachten.
Wij hebben hier genoten, mede door de vriendelijke personeelsleden. Boulevard goed aan te fietsen en lekkere ruimte om onze Ziva uit te laten. Ook een leuk werkplekken met WiFi bij de receptie. Echt een plek om te onthouden.
Grandioos is het hier op Rives d' Arc👍😘👍
Wat een heerlijke dagen hebben we hier doorgebracht. Het verwarmde zwembad en de ruime plekken en het nieuwe sanitair zijn ons goed bevallen. Ook een hartelijke ontvangst. Duits, Nederlands & Engels was geen probleem.
inderdaad een leuke en mooie plek voor campers kleiner dan 8 m.
Wat een heerlijke camping. Zwembad is top en alles wat je nodig hebt is er.
Prachtige plek, nu wat bagger in het naast gelegen bos, maar dat mag de pret niet drukken. Meer stroomplekken zou wel fijn zijn.
Wat hebben we weer genoten van de thermaalbaden waar je via de receptie kaartjes voor kan kopen met korting. Camperveld J heeft mooie ruime plaatsen en op het terrein zijn meerderen keurig verzorgde sanitair gebouwen. Wandelen met de hond is goed mogelijk. Prachtige supermarkt en mooi restaurant en snackbar. TOP. Met de Acsi kaart sta je voor net 19 euro. Tot snel weer.
Schitterende plek, geschikt voor kleine wandelingen met hond vanaf de camping en een voortreffelijk restaurant. Geluid van oefeningen van militairen kun je af en toe horen, maar wij hadden het overwegend rustig. Vriendelijke beheerders. Dus ipv 1 nacht 3 nachten gebleven.
Prima plek, nog een nacht extra gebleven.
Heerlijke dagen gehad op deze plek waar je ook lekker kan wandelen langs de zee en in het bos.
geen idee hoe de voorzieningen echt zijn, na een leuke route erheen, bleek dat hij helaas gesloten was
We hebben een mooie middag en rustige nacht gehad op de plek met gastvrije beheerders. Wandelend kun je met je hond ook goed uit de voeten. En op het sanitair kun je hooguit aanmerken dat een extra apart toilet ook wel fijn zou kunnen zijn als het druk is. Het zag er overigens tiptop uit👍