@Zoest
- 2016
Mooie plek onder het dorp met prachtig uitzicht over de heuvels. Goedverzorgde CP: Voor € 9 elektra, water en loospunt. Beter kan niet!
prachtige plek tussen de olijfbomen, met alle ruimte. Greg is nieuw sanitair aan het bouwen, dan is het helemaal perfect.
Hele fijne camperplekken, gescheiden door olijfbomen. een leuk terras/barretje op het terrein. De eigenaren zijn supervriendelijk en behulpzaam. als je brood besteld, wordt het op je plekje afgeleverd!
wat een mooie, rustige plek tussen de olijfbomen. De voorzieningen zijn basic, maar daar krijg je een hoop natuurschoon en rust voor terug!
Prachtige plek, met smaak ingericht. Bij de camperplaats een eigen wc/douche. Rust, ruimte en mooie vergezichten!
Prachtige, rustige kampeerplek. Fenomenaal uitzicht rondom en modern, brandschoon sanitair
perfecte tussenstop op rustige, schone camping. Geen hagen, maar open plekken. Heerlijk wandelen met de hond
prima, rustig plekje langs de Lot. Schoon sanitair en geen massatoerisme
eenvoudige, rustige camping met prachtig uitzicht en schoon sanitair. Aan de voie verte, heerlijk fietsen door het dal naar Lourdes. Ontspannen sfeer, voornamelijk franse bezoekers
prachtige ligging, fijne sfeer. geen afgebakende plaatsen, maar vrij uitzicht naar alle kanten
Sitecode: 22047
prachtige ruime plaatsen in een groen, stil dal aan de rivier.
schaduwrijke camping, met fijn zwembad en gezellige bar/restaurant.
Prachtig plekje! Oud, Frans sanitair, maar dat heeft ook zo z'n charme.
goed onderhouden camping municipal, met mooie grote plaatsen.
over de voorzieningen geen onvertogen woord. maar voor ons te veel verkeerslawaai
mooie natuurlijke camping, met prachtig uitzicht. geschikt voor kleinere campings. Authentiek Noors huisje als gemeenschappelijke ruimte met wifi
Prachtig uitzicht vanaf een boerenerf. Eenvoudig sanitair, maar fenomenaal uitzicht.
droomplekje!
echt hele mooie camping. Nog nooit zulk sanitair en woonkamer voor kampeerders gezien. voor mijn smaak iets te netjes allemaal en niet het mooiste stukje Murdal
prachtige locatie, toegankelijk voor niet te grote campers. Ruim, groen en uitzicht op zee
rust, ruimte en een prachtig gebied. Fietsen langs de rivier tot je niet verder wilt en dan met de trein terug. Heerlijk! Mooi en brandschoon sanitair
prachtig plekje op de boerderij. Eenvoudig sanitair, maar daar doet de sfeer en het uitzicht niet voor onder. Mooie fiets- en wandelroutes. Onze hond heeft nog nooit zo'n goed leven gehad. 3 nachten gebleven, uniek!
ruim opgezette camping achter boerderij. groot grasveld in het midden, veel ruimte. heerlijk rustig en centraal gelegen.
prima camperplek vlakbij zee. wandeling langs strand naar een haventje.
wat een mooie plek. Een groot bosgebied omgeven door water, waar je je eigen plek hebt. In ons geval zelfs met eigen vlonder met vrij uitzicht over het meer. Kamperen zoals je het je voorstelt in Zweden.
fantastische plek in de natuur. fietsen en bootje gratis te gebruiken. eigen zitje en vuurplaats. nieuw sanitairblok zeer ruim.
prachtige plek met uitzicht op zee. Vriendelijke ontvangst op rustige camping.