• Camperlocaties

Huis verkocht en Nomad Life sinds mei 2022

Partners
2022

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 maanden geleden

Wat een leuke plek! Wij kwamen hier aan en de eigenaar was druk bezig met deze plek nog mooier te maken. Hij vertelde dat hij eigenlijk gesloten was tot maart, maar nodigde ons uit gewoon te blijven overnachten. We kregen een wijntje en hebben leuk staan kletsen aan de bar, tijdens de regen. Erg hartelijk welkom. Sanitair is prima. Drinkwater. Wifi is goed. Stroom en video bewaking aanwezig. We komen graag terug tijdens zon en voor de Tapas.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 maanden geleden

Op de terugweg -na 3 maanden door Griekenland te hebben rondgetrokken- zijn we weer hier weer langs gegaan. Gewoon echt prima camper-stop! Wederom hartelijk ontvangen. Zie ook vorige review. Heerlijk gegeten. Tot een volgende keer:)

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 maanden geleden

Leuke plek a/h strand. Camping uitstekend. Voor ieder wat wils/ gevarieerde plekken. Open keukengebouw met stuk of 8 keukens en picknicktafels. Sanitair blok is prima en schoon! Hete douches. Campingwinkel open tot 22:00. Tussenin ligt bar/koffie-tentje met terras. Dit was nu dicht, maar de toiletten ervan zijn open. Wifi goed. Vriendelijke beheerders. Haventje met dorpje ernaast. En op 4km ligt Poulithra aan zee met geopende restaurants.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 maanden geleden

Fijne camping. We hebben hier 6 dagen gestaan. We kwamen met veel regen aan en zaten plots vast omdat we overdwars stonden. Voor de zeer vriendelijke beheerders geen probleem en ze hebben ons met de tractor eruit getrokken. Dank! Andere plek op het grind was goed! De sanitaire voorzieningen en keuken gebouw zijn uitstekend en heel schoon. Wifi is redelijk. Camping aan strand vanwaar je naar het dorpje loopt. Supermarkt 2km. Grote wasmachine €5,-

Een locatie beoordeeld—2 maanden geleden

Prima plek. Aan het strand. Sanitair goed. Schoon en hete douches. Tijdens januari restaurant 2x per week open waar je heerlijk, -ook vega-, kunt eten! Eigenaren zeer behulpzaam en vriendelijk. Wifi okay. Wasmachine ± €4,- Electra €5,- Staan ook aantal overwinteraars met hun camper of caravan. Wandelen 10 à 15 minuten naar dorp waar supermarkt en paar restaurantjes rond de haven te vinden zijn. Hiken langs de rivier. We hebben er 2,5 week gestaan

Een locatie beoordeeld—2 maanden geleden

Zijn gesloten! Al staat op hun eigen site en verschillende apps dat ze wel open zijn. Helaas. Niet duidelijk wanneer ze weer open gaan en wanneer de New Yoga classes waarmee ze adverteren beginnen;)

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Prima plek. Hebben hier 4 dagen gestaan. Ideaal zo vlakbij het dorp, de archeologische site en musea. Ook in de winter winkels open en aantal restaurantjes. Alles op loopafstand. Camping is prima. Sanitair schoon en de 3 open verouderde douches links vd receptie zijn heet door boiler op gas. WiFi prima. Stroom €3 Eigenaren vriendelijk en behulpzaam.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Leuke camper-stop. Vriendelijke gastvrije eigenaren van Taverne Fanaria waar je goed -ook vegetarisch- kunt eten. Parkeerruimte genoeg. Sanitair prima, zeer schoon en hete douches. WiFi goed. Wel water, maar geen echt drinkwater. Zelf drinken ze ook uit ingekochte flessen water. Stroom €3. Wasmachine €3. Droger €3. Wij zijn naar het Kasteel van Ancient Korinthe gewandeld (±5km) via Ancient Korinthe (op 1,5km) waar o.a. ook een supermarkt is.

Een locatie beoordeeld—4 maanden geleden

Prachtig! Alles wat hieronder staat klopt. Wij kwamen boven volledig over geasfalteerde deel/weg. Prima te doen. We werden uitgenodigd om het schattige kerkje te bezoeken en de binnentuin. Ook lieten ze ons een soort winkeltje zien waar we een wijntje gekocht hebben. Buiten de poort mochten we een nachtje blijven staan. Allervriendelijkste mensen. De man heeft zelf het kruis, wat je hoog ziet staan op de berg, geplaatst! :)

Een locatie beoordeeld—4 maanden geleden

Wij hebben hier fantastisch gestaan van 9-27 november. We kwamen voor 1 nacht en bleven er 18. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. We stonden aan het strandje. Het sanitair is uitstekend. WiFi prima. Stroom betaald. De 2 dorpjes op loopafstand waar tavernes en supermarktjes open zijn. We hebben gehiked via goed aangegeven paden naar oa Chiron's Cave en mooie bruggen van het treintje dat in het weekend rijdt. Ze gaan begin maart weer open.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Leuke plek. Wij waren hier buiten het seizoen, dus veel is al dicht. Er staat dat ze 365dagen per jaar open zijn maar we hoorden dat ze eind november dicht gaan. Dus check even voor je hier heen rijdt. Verder heerlijk hier, aan het strand. Terras mag je benutten. Beheerster erg aardig en behulpzaam. Prima schoon sanitair. Warme douches. WiFi goed. In het winkeltje nog wel wat te koop. Archeologische site op 10min rijden. Uitzicht op Berg Olympus.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Fijne camper-stop. Hartelijke relaxte eigenaren heten je welkom. Gezellig restaurant, waar wij als vegetariërs heerlijk gegeten hebben. Zelfs bij een drankje kregen we de mezedes erbij. Er is stroom, wifi, vers drinkwater, wc en buitendouche (koud?). Wasmachine en een automaat voor wasgoed-zeep. Ze zijn bezig het steeds een beetje mooier te maken. Echt een aanrader :) De archeologische site (2000bc) ligt op 25min lopen via leuk bospad.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Prima plek. We hebben hier 3 dagen gestaan. In het naseizoen is het €10 en je kunt tot 16:00 blijven staan. Sanitair eenvoudig. Wordt wel elke dag schoongemaakt. Warm water voor douche kost €1,- Electriciteit is €3,- Hadden wij nu niet nodig. Wifi was okay. Loosplaats aanwezig. Zeer vriendelijke eigenaar. Komt paar keer per dag langs. Ernaast ligt een goed restaurant. Gezellig dorp op wandelafstand met alle voorzieningen. We hebben ook gehiked.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Prima Camperplaats. Zeer aardige en behulpzame eigenaar. Wij hebben hier 2 dagen gestaan. Alles aanwezig. Schone toiletten en douches. Drinkwater uit de groene slang. Grijs& zwart water in 'n afvoerbuis gieten. Wifi uitstekend. Electra inclusief. Honden welkom. Gezellig ingericht. Er waren op de boulevard nog 3 restaurants open. Dorpje ook buiten seizoen prima. Supermarkt en ATM op 1km in het dorp. Volgend jaar komt er een restaurantje bij.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

Zeer hartelijk ontvangen op t terras met een drankje. Plek uitkiezen. We stonden hier 2 dagen. De luxe toiletten van (het nu niet in gebruik zijnde) restaurant zijn de hele nacht open. Douches prima, slechts 1 met lage ophang aan de muur of zelf vasthouden. Inclusief electra en prima WiFi. Wij hebben naar het oude centrum gewandeld. Prima te doen. Alleen de eerste 50meter is langs de weg. Verder voetpaden. Bus stopt voor de deur en kost €1,80pp.

Een locatie beoordeeld—6 maanden geleden

Prima plek. Wij stonden op de oprit/in de voortuin. Met onze camperbus was het langs de volle olijfbomen wat krap, maar het ging. Je kunt ook boven naast de weg staan. Het uitzicht met de ondergaande zon in de verte in de zee met een wijntje van RobiVera in de hand maakte het een bijzondere ervaring. Stroom was inclusief. Het sanitair is simpel maar echt prima. We hebben 's avonds nog gezellig onder het afdak met picknick tafels gezeten. Top!

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

Wat een leuke minicamping. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Leuke mensen. Hebben hier 3 dagen gestaan. Douches en wc's zeer netjes en schoon. Douche 4min, maar je kunt meerdere keren stoppen om in te zepen. Open wifi werkt prima. Rustig, vlakbij de rivier met strandje waar je kunt zwemmen of een kano mag pakken. Wandelpaadjes direct tussen camping en rivier. Fijn voor honden. Dorpje Veen de dijk over. Wij betaalden €21 zonder electra.

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

Vriendelijke eigenaren, leuke plek, prima restaurant. We hebben er 3 nachten gestaan, inclusief electra. Naast het hertenkamp. De plaatsen zijn verhard en wat smal, maar je kunt gemakkelijk ook in het gras erachter zitten. De wc's zijn net en schoon. Ook is er drinkwater en WiFi bij het restaurant. In de omgeving genoeg fiets en wandelroutes. Centrum Kenzingen op 1km. Wij hebben er veel plezier gehad met de 1e woe v/d maand muziek avond. Gezellig

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

Het is al open! Wij hebben hier 5 dagen gestaan. Schoon sanitair, hete douche. Prima afwasruimte met warm water. Genoeg keuze aan plekken. Wij betaalden hier (laagseizoen) 17,50 per nacht incl. electra. Eigenaren erg vriendelijk en zeer flexibel. Wij boekten steeds nacht bij. We hebben gewandeld naar Como, ±10km en de bus C45 terug gepakt à €2,10pp. Ook fietsen is prima te doen. Heerlijke Burgerrestaurant in de buurt. Zelfs voor Vega's zoals wij!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima plek. Rustig. Veel natuur in omgeving. Wij lopen het Roots natuurpad en deze camping ligt perfect tussen etappe 13 en 14. Zeer aardige en behulpzame beheerders. We hadden een fijne plek met uitzicht op de pony'tjes. Sanitair ietwat gedateerd, wel authentiek en schoon. Prijs klopt nog steeds en is inclusief stroom. Douche 50ct. WiFi prima. Vistrap bij de Stuw mooi. Ommen op fietsafstand 6km. Bijzonder dat deze camping al 100jaar bestaat :)

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima plek. Zeer aardige eigenaren. Wij hebben hier 3 nachten/dagen gestaan in juli. Rustig en op loopafstand vh dorp. (Restaurant, Supermarkt, Snackbar 1 km) Sanitair schoon, Warm water en douche inclusief. Afwas plek prima. WiFi is in&naast openbare ruimte bij de Picknick tafel prima. Fietsen kunnen binnen staan. Mooie omgeving. Natuurgebied Groote Zand. Wij lopen het Roots natuurpad en hebben tussendoor het Kamp Westerbork bezocht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Tijdens inchecken bleek dat we 35,40 moesten betalen voor 1 nacht. Bij elke kampeerplek lag een plas water. En voor douchen moet blijkbaar ook nog 90cent worden betaald. Overall erg duur. We werden 2x onderbroken door telefoon die uitgebreid beantwoord werd en wij dan genegeerd werden. Onze antwoorden hebben we meerdere keren herhaald, omdat we blijkbaar niet verstaan werden door de beheerder. Wij zijn maar weggegaan. 10min verder ligt een topCP.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Top plek. Wij lopen het Roots Natuurpad en deze camping ligt perfect a/h einde van etappe 2 en begin van etappe 3. We hebben ook gebruik gemaakt van de aangeboden pendel dienst. Super fijn. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. In het koetshuis na afloop nog wat gedronken. Terrasje erbij. WiFi is ook prima. Ruime plekken. Stroom aanwezig, al hadden wijzelf die niet nodig. Ruim en schoon sanitair. We komen graag terug om een keer te kanoën.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Erg leuke plek om te verblijven. Aanrader. Helemaal eens met de vorige reviews. Wij zijn 10dagen gebleven en op de terugweg 3dagen. Ook fijn om onder het afdak te kunnen staan bij regen;) Op de dag dat we de enige waren, mocht het jongste ezeltje even los rondrennen. Super schattig. Er hangt een relaxte sfeer. Joseph en zoon zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Gezellige levendige boerderij. Ook genoeg te doen in de omgeving en stadje. Top!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Prachtige plek. Blijkbaar ligt dit een half uur rijden bij skigebied vandaan. We zagen op de site dat gedurende het laagseizoen de faciliteiten beperkt waren. Dat bleek bij aankomst helaas te betekenen dat toiletten en douches gesloten waren. We konden gelukkig wel water krijgen. Stonden ietwat schuin in het zonnetje. Betaalden wintertarief €9,40 en nog €5,- voor stroom. WiFi bij het huis prima. We komen graag keer terug als alles weer open is:)

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Leuke plek. Mooi dorp. Veel wandelroutes. We zijn vriendelijk ontvangen en wegwijs gemaakt. Het was nog te koud (1 feb) om buiten te zitten, maar met mooi weer lijkt het ons heerlijk om met een lokaal wijntje daar te zitten. Er zijn ook 2 restaurantjes. Het sanitair is gedateerd wel schoon en de douches waren goed heet. De wifi alleen bij het huis. Inclusief stroom. Wij betaalden €18. Komen graag keer terug bij warmer weer.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Prima plek om te staan en te overnachten. We hebben ook gezellig wat gedronken en gegeten in het authentieke cafe-restaurant, dat letterlijk tegen de grens aan ligt. Gastvrije en erg vriendelijke eigenaar. Wij stonden zonder stroom voor €7,50. (Met stroom is €2,50 extra.) Wc mag je gebruiken tijdens openingstijden. Op 25km van Obelink, de Camper/kampeerwinkel.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Helemaal goed hier. Wij zijn hier 2 dagen gebleven. Stonden in de sneeuw. Mooi uitkijk over al die nu witte weilanden. Netjes en schoon sanitair. Ruimte waar je ook kunt afwassen is gezellig met leuke boerderij details. Alles is met zorg gedaan. Erg vriendelijke en behulpzame beheerders. WiFi ook goed. Wij hebben gewoon kunnen werken. Alles inclusief. Leuk wandelen naar het dorp over de dijk. 3km. We komen graag terug in de lente.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

De elektriciteitskast deed het niet. €1,- verspild. Kregen gewoon geen stroom helaas. Geprobeerd te bellen, maar geen contact kunnen krijgen. Hopelijk gemaakt voor de volgende komt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

We kwamen aan en na telefoontje kwam beheerder die alles liet zien. Campingterras is gesloten maar je kunt er gewoon zitten, uit de wind, onder de overkapping, in de zon. Drinken gehaald bij de Q8. Strand ophoging gebeurt eind verderop tot ±4:45pm. Soms hoor je een trein of vrachtwagen. Prima geslapen. Wifi is goed. Sanitair eenvoudig maar schoon. Afwas koudwater. Warme douche buiten met munt (wij niet gebruikt) Wij betaalden €20,- incl stroom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Bleven hier spontaan 5 dagen. Op het circuit! Hoe cool. We hebben 3x naar Matera gehiked. Links langs de vallei is gemakkelijk en dan fijn met Gianfranco's shuttle mee terug. Of vanuit Matera door de kloof, over de hangbrug, langs grotten, naar het uitkijkpunt. Schitterend Matera bij zonsondergang met lichtjes en de shuttle weer naar de camping. Gianfranco heeft goeie tips en de camping is helemaal prima. Wifi goed. Sanitair netjes. Warme douche

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

DKK 100,- Parkeren via ticket uit de machine in het hokje. Geen enkele voorzieningen! Supermarkt tegenover parkeerplaats. Op 500m ih centrum aan de haven is een openbaar toilet. Prima voor 1 nacht om de volgende ochtend de ferry te pakken. Leuk om Hirtshals te zien. Er is een mooi North Sea Oceanaruim/Aquarium.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Wij stonden op deze tijdelijke CP voor €25,78 tussen de auto's op de parkeerplaats op aangegeven plek. T/o picknickstrook + uitzicht op haven. Maar voor aantal zeilers was elke x de kortste route naar/van hun auto onder onze luifel door. Havenkantoor misschien beter tijdelijk apart CP deel maken. Honden die vd steiger kwamen deden nodig hun behoefte op de picknickstrook. Wifi slecht helaas. Verder prima en gezellige haven.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Prima plek voor een tussenstop. Toilet, douche en plaats om af te wassen zijn prima. Cash €10,- en betalen indd bij de bakker net achter het hotel-restaurant. Heerlijke broodjes al vanaf 6am:) Het hotel gaat 1 juli open. Dan kun je daar vast ook terecht voor een drankje of hapje. Supermarkt op ongeveer 1 km/ 15min lopen.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Helemaal top! Uitzicht op het water en bos eromheen. Staat op gras. Wij zijn hier zelfs 4 dagen blijven hangen, zo heerlijk vonden we het. Ruim en schoon sanitair. Keuken waar je kunt afwassen en ook het fornuis met oven kunt gebruiken. WiFi ook goed. Zwemmen in het stuwmeer/de rivier. Wandelen: er zijn verschillende rondes van paar km of 13km. Supermarkt op 7km. Lantcafé op 9km(gesloten ma+di) Wij stonden zonder stroom voor SEK 240 p/n:)

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

In de kern een heerlijke plek. Prima camperplaatsen. Naast de weide en de paarden. Nog een hert gezien:) Meertje op 15min wandelen en heerlijk om in te zwemmen. Uitzichtpunt is ook de moeite. Wc, douche en afwas-plek zijn prima. Hadden graag 5sterren gegeven en nog paar dagen blijven staan! Helaas geeft een pomp/installatie die soms aan gaat, een irritant luid geluid. Overdag nog te doen, maar om 1am of 6am is 't gekmakend en duurt soms een uur.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Helemaal goed hier. Hebben hier spontaan 4 dagen gestaan op het grote grasveld. Zeer nette wc’s en ruime douches in units naast de verharde camperplaatsen. SEK 200 SEK 250 incl stroom/electricity SEK 50 voor wasmachine. Loosplek aanwezig. Afwassen in de keuken v hostel:) Aardige en behulpzame gastvrouw. Mooie hikes direct vanuit de camping. Strandje/Het meer op 5 km. Minigolf naast de deur. Supermarkt op 2 km. met parkeerplaats ertegenover.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Wij stonden 1 parkeerplaats hoger, bij de minigolfbaan. Gezellig muziekje erbij tot uur of 21:00;) Trapje af en je loopt al over het begin van de Smögenbryggan. Erg leuk stukje stad. Zeer fotogeniek. Betaald parkeren via de app van 8am-20:00. Erna gewoon gratis. (wel dus of 8am wegrijden of app aanzetten.) Prima geslapen. Stond nog een (Zweeds) stel die in hun bestelauto sliepen. WC en douche op 200m, in prima staat.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

CP op terrein bij de jachthaven. SEK 250,00 incl stroom. We mochten een plek uitzoeken, tussen de boten die nog op de kant stonden. Maar ze zijn van plan echte plaatsen te creëren voor de campers. Er is net een nieuwe eigenaar/havenmeester. (Ze hadden wat stress ivm een bruiloft ih restaurant.) Sanitair was okay. Water kun je ook gewoon pakken. Let wel, er zijn ook kranen waar zeewater uit komt. Leuke plek met ambitie.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Prachtige omgeving. Stonden hier vannacht als enige en in alle rust en stilte. Erg sereen. Hertje gezien in het park. Heerlijk gebied om te wandelen. Achter het kasteel ook steiger waarop je kunt zitten, genietend van het uitzicht. Rondje zwemmen kan volgens mij ook, gezien de zwemtrap:) Vandaag gaat het kasteel open. Dus misschien iets drukker? Toilet open van 8:00am tot 19:00. Middelste is schoon en prima. Njoy your stay.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Prima plek. Alle camperplaatsen waren al vol toen wij in de middag aankwamen. Maar er werd ons gewezen dat net achter de autoparkeerplaats P, ook campers blijven staan voor overnachting. Helemaal prima. Zonder stroom maar wel gratis. We stonden daar vannacht met nog 6 andere campers. Gebruik maken van het toilet kan gewoon van 8am-22:00. Naast de kiosk. Prachtige plek, vlakbij het meer met strandje. Mooie zonsondergang gezien.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 3 jaar geleden

Vriendelijk ontvangst. Oase van rust. Fijne plekken. Ze zijn hier vanalles aan het opknappen. Temperatuur douches warm maar niet heel warm. Warm water voor afwas. Wel fijn dat alle 4 (2kleine, 2grote) de douches een badkamer-verwarmingselement hebben. Broodjesservice. WiFi werkt goed tot redelijk. Hoe dichter bij het -voorheen receptie- hokje, hoe beter. En dit alles voor maar 11,25 exclusief stroom. Plan gerust hier dagje extra op doorreis.