@Zoom
- 2008
Een goede CP om het dorpje een bezoek te brengen. Absoluut een bezoek waard als je je even verdiept in de geschiedenis hiervan. Het was afgelopen nacht vol op de CP. Rustige nacht ondanks de vele campers. Dank aan Christiansfeld om zo een gratis CP aan te bieden.
is vanaf 15/11/25 gewoon open!! zeer vriendelijk ontvangst. wifi werkt goed. ze vragen een bijdragen hiervoor wat ten goede komt voor de katten opvang. dat moet toch geen bezwaar opleveren. prima stek!!! wij hebben vooraf even gebeld. dat werkt prima. sanitair is functioneel. schoon en dat vinden wij het voornaamste.
we zijn hier gestopt maar vonden het absoluut geen camperplaats. Electriciteit en water afgesloten . wij zijn doorgereden.
prima camping. we zijn 5 nachten gebleven omdat we hier konden fietsen in de omgeving. douche en toiletten zijn oké. schoon ook. goed warm water. rustig in de nacht. in dorp zijn goede supermarkten. ook met fiets goed te bereiken. strand dichtbij. kortom prima stek!!
een fijne plek om met de camper te overnachten. we hebben hier drie nachten gestaan. wel zelfvoorzienend zijn qua toilet. maar de buitendouche is heerlijk!! gastvrij en vriendelijke ontvangst. met de fiets naar Pula en Nora is zeer goed te doen. zeer rustig in de nacht. Echt geen blaffende honden of ezels die balken. daarom ook 5 sterren.
Wij kunnen niet anders dan 5 sterren geven. Sanitair prima en goed onderhouden en schoongemaakt. Service is dik meer sterren waard. Wij mogen tot maandagochtend blijven staan, terwijl camping dan eigenlijk al dicht is, om de ferry naar Sardinië te nemen. Wij waarderen deze service echt. 🙏 We wensen de beheerders een paar “ rustige” maanden toe voordat het seizoen in ‘26 weer van start gaat.
twee nachten gestaan. vanaf camping is Corte goed lopend te bereiken. leuke stad. mooie omgeving voor wandelingen. sanitair is goed. schoon. afvoer van grijs water en toilet legen super geregeld. vriendelijk ontvangst. wel op veel plaatsen blokken nodig om recht te staan. camping is zeker bezoek waard! weg er naar toe lijkt smal maar er is een goed overzicht qua verkeer.
4 sterren ondanks dat camping gesloten is . eigenaar stond ons zeer vriendelijk te woord. het is einde seizoen. hij is NIET het hele jaar open!
goede CP als je met de ferry vroeg over ga. weg er naar toe is het oppassen voor “ witte snelle auto’s” die je proberen te laten stoppen omdat je zogenaamd tegen hun spiegel zou zijn gereden. wij kregen iets tegen de deur aan en witte auto dwong ons te stoppen. zijn spiegel zou zijn geraakt. We ontkenden en hebben gezegd dat we nu de politie belden. telefoon aan oor . witte auto reed daarop gelijk weg. trap er niet in!
goede camperplaats met voorzieningen. je hoort de weg klein beetje maar absoluut niet storend. mooi wandel en fiets gebied. fijn dat gemeente Lorsch deze plaats aanbied.
wij hebben hier een prima verblijf gehad. heerlijk kunnen fietsen in een mooie omgeving. sanitair is super goed en schoon! gezellige “huiskamer”. aanrader voor een ieder die ruim wilt staan . dank voor de gastvrijheid!
Wat een rust, uitzicht en fantastische uitgangs lokatie voor fietstochten. De service is uitmuntend. We hebben een heerlijke tijd hier gehad. Dank voor de gastvrijheid.
Een pareltje , die je eigenlijk voor jezelf zou willen houden 😉. midden in de natuur zoals een natuur kampeerterrein behoort te zijn.
prima camping. nette douche en toiletten. we stonden voor ASCI prijs &23, Met elektra. vlakbij het plaatsje El Rocio. in het weekend is daar veel te doen en te zien. natuurgebied zijn we niet geweest we hadden de pech dat er veel regen werd voorspeld. maar dat houden we tegoed. want camping is absoluut het bezoeken waard.
Sitecode: 19027
Prima camperplaats. Elektriciteit kan wisselend zijn als er veel mensen extra ervan gebruiken ivm kou in de avond. Douche was wisselend warm/koud/warm. Sanitairgebouw werd goed schoongehouden. Jongen aan begin van de camperplaats biedt taxi en gids aan. Zelf naar de weg lopen en rode taxi aanhouden is goedkoper. Medina en leerlooierij is goed zelf te bezoeken. tip: wil je uit de medina loop dan omhoog. kom je altijd bij een poort.
Sitecode: 19553
stonden 19 december hier een nacht. zeer hartelijk ontvangst. hadden nog paar uurtjes zon. voorzieningen zijn goed. heerlijke warme douche. elektriciteit is wisselend. zeer mooie omgeving.
Sitecode: 19523
prima camping. vlakbij kasba amridil. Echt nog geen 10 min lopen vanaf de camping. kasba is echt een bezoek waard. We zijn zelf op de fiets vanaf de camping het palmenbos in gegaan. ook prima te doen. eindigde in Skoura. hadden lekke band en werden super geholpen. Nachten zijn hier stil. faciliteiten zijn oké.
prima camperplaats. sanitair oké. goede wifi. brood service in de ochtend na dag ervoor besteld te hebben. ja er wordt aan een camper gewerkt. voor westerse begrippen niet te begrijpen. maar we zijn in Marokko. dus verbaas je en geniet verder. oase vlakbij camping is leuk om te bezoeken en doorheen te wandelen.
Mohammed doet zijn uiterste best om het de klant maar het zin te maken. laat ook zien wat er in het dorp te doen is ( imker en kamelen kaasmakerij). douche en toilet zijn oké én schoon. weinig schaduw. jammer genoeg ook veel vliegen. twee nachten geweest. we gunnen deze man meer klandizie.
Sitecode: 20952
prima camping. Veel overwinteraars. sanitair goed en ook goed schoongehouden. Kleine supermarkt naast ingang. Hassan de “ tapissier camping cars” levert vakwerk voor een betaalbare prijs. met fiets naar Tiznit is goed te doen. langs de weg is een fietspad. Is wel 15 km fietsen. zijn hier 6 nachten gebleven en hebben daar absoluut geen spijt van gehad.

het is een veilige plaats om de camper neer te zetten. om Safi te bekijken. er is warm water. toiletten en douchen zijn vergane glorie. maar als camperaar heb je alles in de camper toch?

Sitecode: 20799
een veilige en prima camperplaats. 2 nachten gestaan. zeer rustig. vis eten in de eettentjes is goed. maar de tajine die de beheerder aanbiedt is echt lekker. loeiheet wordt die bij de camper geleverd. aanrader. Dicht bij het strand waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van de uitzichten.
wat een gastvrijheid! we zijn de excursie naar de lagune meegeweest. zeer de moeite waard om alle trekvogels te bekijken. s’avonds de tajine genomen. dit was zo ontzettend lekker en ruim voldoende voor twee personen. deze camping is echt de moeite waard om te bezoeken. kijk even door de “ omgeving” heen. deze familie doet zo hun best om jou een warm welkom te heten. sanitair is oke. een klein pareltje als je er voor open staat!!
Sitecode: 19155
aan het begin van de straat links is sanistation. toilet en grijswater lozen gratis. water via jetons. vuilnisbakken aanwezig. het is géén doorgaande straat dus er is ook weinig ander verkeer. volkstuintjes aan beiden zijde. Park op het einde. prima en veilige stek. dank aan de gemeente. maar houdt deze stek ook zelf schoon! toen we aan kwamen eerst de troep van een ander opgeruimd en in vuilnisbak gegooid.

Prima vrije stek om de nacht door te brengen. Erg rustig. wij stonden 20 aug met 5 campers hier. hoogseizoen zal het drukker zijn. dichtbij het strand.

We stonden hier alleen. Bij de camperplaats in de haven was het erg druk. Veilig en zeer rustig hier. Bramen geplukt. Vanuit hier kun je lopend/fietsend naar het centrum. Goed te doen. Geen service faciliteiten maar dat heb je in principe ook niet nodig als je met de camper reis. Wil je een rustige overnachting én ruimte om je heen dan is dit zeker een goede overnachtingsplek.
prima camperplaats. voor lozen etc kun je naar overkant van de straat naar de andere camperplaats. ingang voor de brug. kosten 160 Deense kronen .
prima om te overnachten. toiletten zijn tot 15 Sept open. worden dagelijks schoongemaakt. in naseizoen kun je overal staan op parkeerplaats. anders vooraan bij speciale camperplaatsen. daar staat géén bord van 02-06 verboden te parkeren. erg stil in de nacht. zeker een stek om te onthouden!
ruime parkeerplek zonder voorzieningen. alleen afvalbak. eerst de troep van voorgangers opgeruimd en in af afvalbak gedeponeerd. willen we dit soort gratis plekken behouden dan mogen we er als camperaars ook zuinig op zijn!! weg is in de nacht wel hoorbaar. verder rustig qua verkeer.
faciliteiten zijn gesloten nu in verband met de overstromingen van storm “ Hans”. wel de moeite waard om de waterval te bekijken en daarna weer door te rijden.
GEEN CAMPERPLAATS MEER!!!! parkeerplaats voor bezoekers die willen wandelen. op plaats van coördinaten is men huizen aan het bouwen!!!
op zich mooie stek. echter nu gesloten omdat er Oekraïnese Vluchtelingen worden opgevangen in de huisjes bij CP . camping verderop is wel open maar ook daar worden vluchtelingen opgevangen. tot nader order dicht. waterval is wel te bezoeken.
prima plaats. verwacht geen geplaveide ondergrond en afgebakende plekken. gewoon zelf een plek zoeken. mooi uitzicht. vissers kunnen hun hart hier ophalen! 300 NK voor nacht. inclusief elektriciteit, toilet en douche. afvalcontainer aanwezig. loosplek niet kunnen vinden. ( hadden dat ook niet nodig).
prima overnachtingsplaats. water inname aanwezig. vuilnisbakken ook. over de brug is er plek voor lozen grijs water en toilet. vlakbij grote supermarkt . vlakbij mooi natuurgebied ( even over de brug lopen). weg is rustig en zeker qua geluid als je aan waterkant sta niet hinderlijk. WiFi vrij.
mooie rustige stek. geen toilet!! wel afvalcontainer. weg is erg rustig overdag. s’nachts gaan we ervaren. maar ik verwacht geen problemen. op parkeerplaats erboven staat vrachtwagen. die kunnen de stilte wel verstoren. we hadden half aug niet veel last van muggen( gelukkig).
prima stek om deel van de dag/nacht te verblijven. verkeer E4 valt reuze mee. s’avonds wel druk met campers én caravans. van service geen gebruik gemaakt. geen oordeel dus over. maar wij hebben deze plek als positief ervaren. goede restaurantjes ook op het terrein bij de haven. . prijs /kwaliteit goed in verhouding vinden wij. 250 kronen per nacht met Electriciteit. betalen aan overkant bij de ICA. er wordt gecontroleerd!!!
nette parkeerplaats. wij hebben hier geluncht. vlak langs de weg gelegen maar daar zal s’nachts weinig verkeer over gaan. niet overnacht dus.
prima stek om vrij te staan. mooi wandel en fiets gebied. zeer rustig in avond/nacht. er staan afvalbakken die keurig geleegd worden. geen losse troep of afval. iedereen houdt het netjes. voor 1 a 2 nachten een prima stek.
gesloten!! en reageert niet op telefoneren . las bij Park4night dat deze plek tot Maart gesloten is.
we wilden 1/2 nachten hier staan. werden er 5! zegt genoeg over hoe prettig het hier is.
om de stad een bezoek te brengen is het oké. er is weinig anders nl. camper staat veilig. Staat dicht op elkaar inderdaad. Wij hebben geen gebruik gemaakt van toilet. We hebben alles in camper. Stad is het waard om te bezichtigen. €25 inclusief Electriciteit is prijzig. Ontvangst zeer vriendelijk met uitleg in het Italiaans hoe in de oude stad te komen. Voor een nacht prima!!!

Een zeer goede camperstek. Goede voorzieningen. Zeer mooie omgeving waar je kunt wandelen en fietsen. Als je wilt onder begeleiding van Antonio. Wij hebben hier 2 nachten gestaan op onze reis door Italië. We hebben 1000% genoten van de hartelijkheid en gastvrijheid. Wie weet komen we ooit nog eens terug in een ander jaargetijde. Maar wie in de buurt is; ga er staan. Daar krijg je echt geen spijt van!!!
Hier een nacht gestaan. Hartelijk ontvangen door MammaColette. Mooie fietstocht kunnen maken langs de kust. Zeer rustig geslapen en volgende ochtend van een heerlijk ontbijt genoten. Wat een verwennerij. We hebben genoten. dank je wel MammaColette. Piet&Elly

nadat we de villa bekeken hadden zijn we hier blijven staan. veilige en rustige nacht gehad. gebruik van toiletten bij openstonden is perfect. geen kosten omdat het buiten seizoen is.
Sitecode: 19341
wat een gastvrijheid! mooie stek. gewoon open nl. we hebben hier twee nachten in januari gestaan. over het strand gewandeld en dag erop gefietst. was zeer goed te doen. echt een aanrader.
prima plek voor stadsbezoek. via app betaald. €15, . inclusief Electriciteit. sanitair niet gebruikt. voor een nacht goed te doen en veilig.
kerst en oud/nieuw hier door gebracht. vooral het diner met oud/nieuw was een belevenis. zeer de moeite waard. Camping is echt 4 sterren waard. sanitair is super schoon. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. De honden uit honden pension , naast de camping, zijn op gezette tijden duidelijk te horen. Als je je focus niet daarop zet valt het echt mee. op de fiets naar Catania. e-bike is goed te doen. Etna bezoeken is fantastisch.
geen vijf sterren daarvoor is de plaats te duur met €20, voor een nacht. je moet van honden houden. De twee die er nu lopen zijn lieve honden. Vragen wel aandacht. restaurant niet geprobeerd. was wel open maar we zagen niemand er heen gaan. geen wijn geproefd. Beheerder had , voor ons gevoel, geen tijd en was eigenlijk constant weg. weinig mogelijkheden om te wandelen of te fietsen. 1 nacht was voldoende. sanitair is oké!
hier 4 nachten gestaan. heerlijk rustig. in weekend drukker omdat er dan veel Italianen komen. maar dat is gezellig druk. sanitair eenvoudig maar schoon!! overkant van de straat is het strand. fietsend is het goed te doen om naar dicht bijzijnde plaatsjes te fietsen.
vanaf de boot een geweldige overnachtingsplaats. Nino is zeer behulpzaam en legt alles goed uit. zeer gastvrij. vanuit hier Taormina makkelijk te bereiken. we bleven 3 nachten hier! dank voor je gastvrijheid Nino!
camperplaats was open. mede denk ik door feestdag op 8 dec. Mooie camperplaats. Met trap naar het mooie centrum. Is aan overkant van de straat. Vlakbij de kerk op de rots. Mooi strand. Sanitair super schoon en goed bijgehouden. Echt een 5 sterren waard. Dank voor de gastvrijheid!!!
Sitecode: 20641
hier twee nachten zeer rustig gestaan. waren alleen. er is verder niks in de omgeving om te bezichtigen. maar even tot rust komen met mooi weer op het strand is prima. beheerder is vriendelijk. wilde wel dat we om 9 uur vertrokken maar dat hebben we geweigerd. we gaan ons niet laten opjagen. dat snapte hij dus was later vertrekken ook oké.
hier twee nachten gestaan. zeer gastvrij. biologische groenten gekocht. wijn geproefd. toiletten en douche zijn oké. prima stek voor ons.
hier een nacht gestaan. camper staat absoluut veilig. met gerust hart achter gelaten om met trein naar Napels te reizen. station dichtbij dus lopend te doen. ontvangst vriendelijk, in het Engels. douche/toilet geen gebruik van gemaakt maar functioneert. redelijk rustig kunnen slapen. voor bezoek Napels een goede optie.
prima stek. twee nachten gestaan met schitterend uitzicht over het strand. sanitair is oké. verwacht geen 5 sterren. het is schoon En het functioneel. Huisjes aan een strand hebben altijd sporen van het zoute water. echt een prima stek voor 15 euro in naseizoen!!
wij hebben hier twee heerlijke dagen gestaan. zeer aardige beheerders. kan deze stek zeker aan bevelen.
prima voor een nacht. geen service. alleen afval. als kasteel open is kun je daar wel gebruik maken van toilet. eerste gedeelte is vrij nl. kasteel is zeker een bezoek waard. We stonden in Nov. met 3 campers hier. Strand is leuk maar meer ook niet.
prima overnachtingsplaats. kaartje uit automaat met contant geld. wij kregen bon onder ruitenwisser en via vertaalapp de overnachting aan betaalautomaat met card kunnen betalen. op fiets naar Tarquilia is te doen. wel pittig klimmen. ruimte genoeg op camper/parkeerplaats . water bij kraantje begin natuurreservaat. ( voor bruggetje rechts). vuilnis kun je kwijt. verder geen faciliteiten . erg rustig in de nacht.
een gratis parkeerplek. in naseizoen. geen service. Maar dat is met een camper geen probleem. wel afvalcontainer. prima voor een nacht om Talamone lopend te bezoeken. was de moeite waard. wel veel vliegen. wij hebben er prima met 5 andere gestaan in ieder geval.
een prima plek om te staan en het natuurpark te bezoeken, fietsend of lopend. het park is zeker de moeite waard om bezocht te worden. . systeem met munt bij binnenkomst en afrekenen werkt prima. vriendelijke beheerder ook.
Een pareltje! Wat een gastvrijheid . onverwachts hier gekomen. Dokkum op fiets en loop afstand. Mooie fietsroutes. Kortom deze komt in onze favorieten lijstje.
nieuwe camperplaats . Vlakbij Franeker. lopend of fietsend goed te bereiken. mooi uitzicht over de weilanden, draaibrug en de schepen die voorbij varen. veel succes met het optimaliseren van deze mooie stek. dank voor jullie gastvrijheid.
prima lokatie om naar Harlingen te gaan. voor de prijs hoef je het niet te laten. jammer dat er mede camperaars ( Nederlanders en Duitsers) die denken voor niks te kunnen staan.
Sitecode: 21950
zeer ruime camperplaats. alles erg netjes. rustig ook. maar of dit bij warm weer ook zo is weet ik niet ivm zuiveringsstation hier vlakbij. voor nu dus 4 sterren.

prima CP voor een nacht. leuk plaatsje. in voorjaar/zomer zijn hier mooie fietsroutes en wandelroutes. voor lozen en inname moet je iets verder op zijn.
prima overnachtingsplaats. rustig, schoon. toegangspoort geeft af en toe wat problemen. echter met geduld kom je op het terrein. aanmelden bij automaat. dat is even alles goed lezen maar ook daar heb je 3/4 uur de tijd voor om je te registreren. lopend naar gezellige boulevard is goed te doen. douchen in havengebouw prima. wasmachine en droger ook gebruikt. zeer tevreden over alles.
prima voor een nacht. geen voorzieningen. alleen water te tappen bij kinderspel plaats. in oktober is het dorp uitgestorven.
prima camperplaats om van hieruit met fiets of metro ( tickets bij receptie te verkrijgen)Valencia te bezoeken. camper staat veilig. behulpzame receptie. sanitair is oké. rustig in de avond en nacht.
zeker 4 sterren waard voor de plaats waar we staan. direct aan het strand. wel moesten we even flink doorvragen voor we daar mochten staan. reden??? er was nl genoeg plek open. 17 euro icl toeristen belasting is oké). keurig sanitair. of we hier tweede x zullen komen? denk het niet. aan strand oké maar de andere plaatsen strak op /in rijtjes is niet onze manier van vakantie “ vieren”.
goede plek. wel erg in trek waardoor plaatsen snel vol zijn. Wijn “ boer” bij sluisje heeft heerlijke wijn. Haventje is dichtbij met faciliteiten. De kauwtjes laten zich bij het verzamelen voor de nacht flink horen. Wij vinden dat niet echt storend. De militaire straaljagers die geregeld overvliegen zijn erger. Bakker en patisserie op loop afstand. Kathedraal en naast liggende tuin zeker de moeite waard om te bezoeken.
Sitecode: 19959
zeer rustige camping. staat in het dorp met kleine bordjes aan gegeven. vriendelijk ontvangst. nacht met electriciteit is € 24, . niet echt goedkoop maar de rust en uitzicht het wel waard. sanitair is in schuur. is oké.

CP is er absoluut nog. maar naast het grote parkeerplaats waar veel vrachtwagens pauzeren. wij zijn op camping ernaast gaan staan. zeer vriendelijk ontvangst. knappe toiletten en douches. €18, per nacht. genoeg schaduw. mooie wandeltochten in de buurt. leuk plaatsje ook met goede restaurants
Sitecode: 12046
vrij dure plaats voor een nacht. honden ABSOLUUT niet toegelaten. uitbaters reageren daar uitermate onvriendelijk op. Op het onbeschofte af zelfs. een x nooit weer dus.
is GEEN camperplaats ( meer). overnachten is verboden en er wordt op gecontroleerd!!!
wat een hoogte. naast klein kerkhof . schitterend uitzicht. het was heiig dat wij er stonden echter wat we konden zien was fantastisch. zeer rustig in ieder geval.
gewoon open op 9 nov. heerlijk rustig gestaan met paar andere campers. naar strand geweest wat op loop afstand hier vandaan is. geen gebruik gemaakt van douche etc. we hebben alles in camper. je komt op terrein via slagboom en dan krijg je een soort munt. deze bij weggaan in betaalautomaat doen. na betaling krijg je munt terug en kun je terrein af als je munt in automaat bij slagboom heb gedaan. prima systeem.
mooie schone en ruime CP. overdags wat verkeers lawaai maar s’avonds rustig. leuk dorpje om te bekijken en goed vertrekpunt om er met de fiets op uit te trekken. Bij slagboom op knop drukken dan komt ticket en gaat slagboom omhoog. nu oktober heerlijk rustig.
Op zich een mooie stek, ware het niet dat het reserveringssysteem op dit moment waardeloos is. Wil je een plek uitkiezen dan betaal je 12,50 euro!!!! Extra. Absurt veel. Kom je op terrein en wil je plek bij reserveringszuil veranderen dan kan dat niet omdat systeem zegt vol te zitten. Ga je nasr website dan kun je zien dat er plekken vrij zijn maar moet je dus die 12,50 betalen. Daarom een 6

Prima CP. Schoon. Ruim. Mooi uitzicht op de kersenbomen. Moet in voorjaar een pracht gezicht zijn.
Prima camping. Mooie plaatsen. Maak niet uit waar je staat uitzicht is overal mooi. Hier gebruik gemaakt van wasmachine. Prima geregeld . Sanitair is netjes en schoon. Goede fiets en wandel mogelijkheden. In dorpje Raiskums bierbrouwerij bezocht. Was even zoeken. Zit in schuur achter de winkel van het dorp. Lekker bier hebben ze daar.
Sitecode: 20404
Prima stek. Eigenaar zeer behulpzaam. Ruim terrein. goede sanitaire voorzieningen. Fietsen, wandelen, watersport het kan hier allemaal.
Navigatie stuurde ons een landweg op. Negeer dat want dat is niet de goede weg. Rijdt door tot het dorp dan geeft navigatie goede weg aan. Het is een camping met veel vaste huisjes die verhuurd worden en helemaal achteraan een weide voor campers( niet te lang) en caravans. Echt een camping hiervoor is het dus niet. Maar we zijn gaan staan. Steunen absoluut nodig. Wel prachtig uitzicht op het meer.
Geen eigenaar te bekennen. Toiletten etc dicht. Geen stroom . Toch zijn we blijven staan voor een nacht. Waren moe. Prima verblijf eigenlijk hier gehad. Zelfvoorzienend is dit echt een mooie plaats. Aan het meer. Mooi om te fietsen en te wandelen. Toch een 5 omdat er verder niks was.
Op zich een prima plek bij de brouwerij. Geen voorzieningen maar toilet van brouwerij annex restaurant is te gebruiken. Men verwacht bij gebruik CP wel dat je diensten van restaurant afneem. Borrel of eten. Maar voor een nacht prima om te doen.
Sitecode: 2058
Prima camping voor doorreis naar zuiden of noorden. Geen korting maar prijs rond de 25 euro is oké . Goede, nette en verwarmd sanitair.
Het blijft voor ons een heerlijke CPplaats. Gemoedelijke sfeer. Vlakbij dorp. Mooi uitzicht. Waren hier nu voor 3de keer in oktober.
Prima camping. Goed en mooi sanitair. Vlakbij grote supermarkt. Ernaast een camperplaats. Toch voor de camping gekozen ivm de faciliteiten.sfeer is goed hier. Zee op loopafstand en dorp Roses zelf ook goed per voet te bereiken over de boulevard. Brood in winkel op camping te halen.
Hier 5 nachten zomaar blijven staan. Was laatste dagen dat camping open was. Mooi strand. Mooie wandelingen te maken. Op fiets naar Tarragona. Goed sanitair. Kortom het was jammer dat de camping niet langer dan15 okt open was. Prima verblijf in na seizoen. Goede prijs verhouding ook! Aanrader
Op zich geen verkeerde plek maar ASCI kortingskaart wordt niet geaccepteerd. Men hanteert een eigen systeem waardoor je in naseizoen 27,70 euro per nacht moet betalen. Dat is het niet waard. Wij zijn na een nacht weggegaan. Wij zijn , camper, 2 personen, hond. Electriciteit wordt ook apart erbij nog berekend. Kortom voor ons geen goede prijs/ kwaliteit verhouding.
Een heerlijke plek om tot rust te komen. Toegangsweg rustig op rijden. Mooi wandelgebied. Waren hier half okt. Plaats zelf uitzoeken en doorgeven aan receptie . Dorp is lopend langs zee te doen. Wel goede schoenen aan ivm stenen/ ruig pad. Maar zeer de moeite waard. Sanitair is zeer goed.
Prima camping in het na seizoen. Hadden uitzicht op zee. Camping was laatste week open. Van trein weinig tot geen last gehad.
Mooie stek. Geen voorzieningen. Wel restaurant en klein winkeltje . Veel motoren en vrachtauto’s. Wat aangeeft dat de weg voor campers goed te doen is. In de avond en nacht rustig. Dan hoor je de berg marmotten fluiten .
eenvoudige camping. Mooi gelegen. Dichtbij rivier. BBQ mogelijkheden. Prima om even bij te tanken, voordat reis naar zuiden of noorden weer aanvangt. Komen hier zeker terug. Rust, natuur en ruimte
Prima CP voor overnachting als je op doorreis bent. Leuk plaatsje om even te bekijken . Slager naast de CP. Bakker in het dorpje. Op loopafstand. Vanaf de CP rechtsaf en dan voorbij hotel over de brug rechts. Plaats om te onthouden
In november geweest. Was nog redelijk druk. Op zich prima camping qua ligging ten opzichte van camperplaats. Even wat meer beschutting voor de wind. Mochten geen plaats zelf uitkiezen terwijl er ruimte zat was. Dat vonden wij een grote minpunt. Je bent afhankelijk van de receptie en wij hadden een niet zo vriendelijke dame. Jammer op dat punt. Verder oké
Erg dicht op elkaar. Niet echt ons ding. Wij zijn naar de andere camping in het dorp gegaan . Meer camping en ook van daar uit niet ver naar het strand toe.
Goede uitval basis om Palamos te bekijken maar ook om stuk van de Gr 92 te lopen. Supermarkt en Liddl op loop afstand. Strand ook op loop afstand. Gezellige boulevard en oude gedeelte van de plaats.
Vriendelijk ontvangst. Absoluut. We hadden de pech dat we regen hadden. Zeer veel regen op een dag. We stonden volledig in het water. Maar ook met mooi weer is dit niet onze camperplaats. Teveel flats rondom. Bouwzeil als afscheiding. Beheerder wil graag maar lokatie is het net niet.
Zeer drukke parkeerplaats. Wij zijn doorgereden. Hier kiezen wij absoluut niet voor. Ook niet voor een nacht.
Ideaal om vanuit hier de stad te bekijken. Verder erg duur voor de faciliteiten die men biedt. 4 euro voor elektriciteit per dag is niet reëel. Sanitair is zeer gedateerd. Warm water op einde van de dag schaars. Een nacht gestaan daarna weer verder gegaan. Camper langer dan 6 mrt extra betalen ook. Kortom 23,60 voor een nacht is erg duur bij elkaar
Als je van overgeorganiseerd houd dan is dit een perfecte camperplaats. Alles is in die zin goed geregeld. Ga je echter onverwachts na 12 uur weg dan wordt dat niet gewaardeerd door eigenaar. Voor ons geen tweede keer hier. TE ervaren wij niet als prettig.
Prachtige campercamping. Fijne beheerders. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Routes zijn aanwezig. Broodservice. Mooi en schoon sanitair. Kortom mooie plek. Waren hier eind april .
Prima plek met uitzicht over lagune. Wij waren hier begin mei. Rustig was het toen. Verwacht geen geplaveide bodem. Het terrein is wat rommelig qua uiterlijk. Echter het is er wel netjes. We konden ruim staan. Vriendelijk ontvangst. WiFi gratis.
Ziet er allemaal mooi uit. Maar zeer strak georganiseerd . Auto moet in bepaalde richting staan. Daar mag je niet van afwijken. Geeft geen prettig gevoel. 1 nacht gebleven. Als je dit alles niet erg vindt, is het een prima camping. Daarom een 6.