@Zwaan67
- 2021
Prima is wel heel optimistisch beoordeeld. Rommelige en onverzorgde CP, sanitair heel basaal/ Spartaans. Wel dichtbij strand en goedkoop, dus daarom net aan een zesje. Verbazingwekkend goed bezet dan wel weer met veel lawaaierige Fransen.
Prima plekje voor 1 of 2 nachten. Nieuw en schoon sanitair. camping sluit al 30 september!!
Beetje desolate plek, met 50% bezetting werken zowel stroom als wifi niet. zeker geen topplek, net voldoende
Camping is inderdaad karakteristiek, kleinschalig en rustig, maar ook met veel schimmel( met bijbehorende geur) in het verouderde toiletgebouw. Douchen/ gebruik sanitair is dan wel een uitdaging…Wifi is weliswaar gratis maar doet het ook niet. Geen topplek dus, maar net voldoende.
Nu veel last van bouwlawaai (bijv slijptollen), de groenstrook naast de cp is een openbaar toilet, stroom werkt niet op elke plek ……, weg naast cp is drukke doorgangsweg, voor honden geen echt uitlaatgebied. Vier sterren dus echt teveel
Toch wat kanttekeningen: wij waren er paar dagen medio september. Camping maakt nu wat desolate indruk. Veel verlaten seizoensplekken, zwerfvuil overal op camping en er wordt niet of nauwelijks schoongemaakt. Rest van positieve opmerkingen klopt
Per 15 september gesloten
Gastvrijheid staat hier voorop. Je voelt je welkom. Groot terrein met grote plaatsen, wel even zoeken naar vlakke plekken. Sanitair idd verouderd, maar zo schoon. Absoluut een mooi plekje om paar dagen te staan. Meson don pancho in Lerma is een geweldig restaurant ( voor liefhebbers van vlees)
Het sanitair is of kapot of afgesloten of smerig. Ja, idd het gras is groen en de planten komen niets tekort. Eigenaar heeft daar blijkbaar meer belangstelling voor. Snelweg toen wij er waren heel duidelijk hoorbaar. 19 euro voor deze plek ( inclusief electra) wel teveel voor wat geboden wordt.