@Zwerfhond
- Knaus Anders Anders
- 2002
- Integraal
Sitecode: 62044
ontvangst door een leuk karakter. ik moest erg om de man lachen ook al denk ik niet dat hij grappig probeerde te zijn. GA ABSOLUUT COCKTAILS DRINKEN BIJ DE BAR. in jaren niet zulke fantastische mojito s en Caprinha s gehad. heerlijk heerlijk. we liepen met moeite terug naar de camper. plekken meer dan goed. sanitair is meer dan goed. dus let niet op de jaren 80 menu kaart buiten de bar. ga gewoon drinken en wat eten.
het riool komt uit in het meer, precies waar de camping is. daarom stinkt het water. camping voldoet verder en is goed om vanuit daar andere plekken te bezoeken
we zijn in juli geweest en de jongedame van de receptie was heel aardig. ze deed het geweldig en dat maakt het gelijk al goed. het adres in de navigatie stuurde ons eerst op een heel stijl en gevaarlijk stuk waar we bijna de koppeling hadden verbrand. de camping is erg rustig en goed verzorgt alles is nieuw. heel leuk voor een paar dagen. lekker aan het water
als je Venetië wil ontdekken , ga hier dan heen. met de bus is het 5 minuten en je staat in Venetië. er is een zwembad en sanitair is ok. vriendelijke werknemers. als je aankomt dan moet je rechts en dan denk je"ik rijd verkeerd dit is het niet" maar dan ben je er dus wel 4 sterren aanrader om Venetië te ontdekken
ongeloofelijk luxe. niet denken gelijk gaan. we hebben 2 nachten overnacht we zijn op doorreis maar het was zo heerlijk dat we 2 dagen bleven. zwembad is heerlijk en elk half uur loopt er een bus naar beneden. de camping ligt bovenop een berg met mooi uitzicht. er zijn twee uitzicht punten boven in de camping. zelden zo mooi gras gehad voor de camper de douches zij groter en luxer dan thuis. we zijn nu in venetie en we missen de.luxe haha
prachtige plek met hele aardige eigenaren. we konden hier gelukkig terecht na 8 uur vol in de zon te hebben gestaan nadat onzo accu er mee ophield en anwb wel iemand stuurde maar niemand kwam heel rustiek en je kan ook lokale producten kopen. ik kan het erg aanbevelen
heerlijke plek voor ons om te overnachten. we moesten helaas door naar het zuiden want het wordt erg warm en we willen dan graag aan het water. de wijn is heerlijk! koop veel in! Her Kruppenbacher heeft ons verwelkomt en is een gouden kerel.! erg aangename man. ook frau Kruppenbacher is een schat van een vrouw. hele leuke mensen. de plaat ligt direct onder aan een berg met een kasteel er boven op waar je heen kan wandelen
in 1 woord geweldig. we zouden eerst bij een andere plek stoppen (iets met hundweilerhof) daar niet heengaan maar rijd aub gelijk hiernaartoe. direct aan t water en alleen maar leuke mensen. heerlijk. voor inkopen kan je 2 kk verderop naar een kaufhalle en daar je luchtbedden kopen om te gaan dobberen op het meer. wel waterschoenen kopen of gelijk op het luchtbed Friedrichshafen is makkelijk te doen op een (opoe) fiets