• Camperlocaties

@Zwerfklei

Betrouwbare reviewer

2000

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 maanden geleden

Twee nachten met veel regen !☔️ Mooie CP met prachtig sanitair! We stonden er helemaal alleen, maar niet vreemd met het slechte weer! Heerlijk rustig. De medewerkers van de receptie ( aan de overkant van het water) zijn vriendelijke dames! Stroom is niet gratis en de CP kost € 19.50, maar is het zeker waard!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 maanden geleden

We komen hier al vaak, maar nooit in deze tijd van het jaar. Nadeel : geen receptie, dus zorg dat je cash geld hebt voor verblijf €10.00 euro per dag en munten van €0,50 voor de stroom. Wij zijn na één nacht weggegaan , omdat we geen cash meer hadden! jammer, maar is niet anders 🥲

Een locatie beoordeeld—4 maanden geleden

29/11 tot 4/12 hier gestaan, aan de Rijn. super plaats in de mooie stad Andernach! Veel te zien en tevens kerstmarkt 🎄🎄 We zijn hier vaker geweest en hopen terug te komen. De twee personen die geld komen ophalen zijn heel vriendelijk.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

We komen al een paar jaar op deze camperplaats. Telkens thuiskomen 🥰 Deze keer een week samen met familie. Astrid en John weer hartelijk dank voor de ontvangst. Prachtige omgeving om te wandelen 🚶‍♀️ en fietsen 🚴🏿‍♀️ ! Hopelijk tot weer gauw weer 🤗

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

prima CP voor overnachting. we zijn hier al diverse malen geweest en de prijs blijft goed👍 tanken is hier goedkoper dan op de autobaan, en supermarkt vlakbij.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

We zijn hier vaak geweest, maar de prijs is flink verhoogd. € 20.00 is belachelijk. Wel met bankpas kunnen betalen. De stroomaansluiting ligt op de grond. wat als het flink gaat regenen?? Toiletten stinken. Worden die wel schoongemaakt?? De CP is rustig en de omgeving mooi. Als je geld bij de geldautomaat pint in het Kurpark betaal je € 5.99 kosten. Het restaurant in het park wilde cash, maar accepteerde toch pin.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

nog altijd een mooie CP. prijs is nu € 19.00!! jammer dat er geen broodjes service is. wel te bestellen, maar dan komt er €2.65 bij voor bezorgkosten. mooie douches. plaats bespreken kan alleen online bent n een hokje bij de ingang,want er is geen receptie ( gesloten wegens personeelsgebrek. we werden wel geholpen bij plaats uitzoeken door vriendelijke man. restaurant ook dicht! Alleen grilwagen voor frites en worstjes.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

We zijn hier voor zover we kunnen nagaan voor 5 de keer. Nu ook zonder onze hond😢 Mooi aangelegde plaatsen. Deze keer was het in de winter , en zonder fietsen, dus niet in de omgeving geweest. Volgende keer hopelijk met warmer weer de fietsen mee! Peter en Gesine bedankt!!

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

aankomst 23 mei. 2 nachten inclusief stoom € 34.00 vriendelijke ontvangst. Rustige CP, waar je vooral de vogels hoort zingen. 2de keer dat we hier waren. Jammergenoeg slecht weer, maar dat is niet te plannen. ☔️ De ondergrond is goed. We hopen nog eens terug te komen met beter weer 🌞Gerard en Helma! ( Zwerfklei)

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

3 dagen hebben we hier gestaan. Prachtig uitzicht! Rustig en alles aanwezig, zoals douche en toilet. Dieren maken het gezellig en het varken verwacht al eten als je er langs loopt! Appel en aardappelschillen vindt hij heerlijk. Naar het centrum is wel een stukje lopen als je wat slechter ter been bent.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

heel goede CP met royale plaatsen. Hier en daar een beetje scheef. Ideale afstand tot het mooie centrum. allemaal gekleurde vakwerk huizen.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

heerlijk rustige camperplaats. Één nachtje gestaan en fijn gewandeld naar Dalfsen over de dijk. Dalfsen is een gezellige plaats met alle winkels die je nodig zal kunnen hebben. Jammer maar begrijpelijk dat door de vorst de kranen voor schoon water gesloten waren. we hopen hier nog eens terug te komen. hartelijk dank, Gerard en Helma!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

van 14 t/m 17 september hebben we hier weer onze familiereunie gehouden! Het was voor de derde keer, nu met 25 personen ! Heerlijk zoals bij Ingrid en Piet alles mogelijk is. Iedereen had zijn eigen onderkomen. Pods, tent, caravan en camper. Volgend jaar hopen we dit weer te doen, want iedereen was enthousiast! Ingrid en Piet BEDANKT 🤩

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Bij aankomst op bel drukken en melden, daarna plaats uitzoeken en aanmelden bij het hotel restaurant , Rosengarten. Bij slecht weer niet ideaal, maar is niet anders. Prima CP en goed sanitair. borg € 50.00 voor sleutel sanitair. Ontbijt in restaurant voor € 14.00 pp is super! Ivm bomen geen satelliet ontvangst.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

CP met grote plaatsen , maar wel rommelig. prijs is nu € 12.00 voor standaard plaats en €16. 00 voor luxe plaats, achter ketting. Stroom € 4.00 per dag. Receptie bediening loopt niet over van vriendelijkheid. Wel wat lawaai van de weg en de trein, maar dat is te doen. Fietsen gaat al direct vanaf de CP. zelfs fietsservice direct achter de CP. 200 meter naar station.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Goede CP voor 1 nacht of voor bezoek aan het Thermenbad . Genoeg plaatsen vrij, zelfs om 18.00 uur. Betalen aan de kassa van het bad. € 15.70 inclusief stroom per nacht. Verzorging aanwezig, maar het ziet er niet fris uit. Verouderd! Achteruitgang van het parkeerterrein bied een mooie gelegenheid tot (nordic)wandelen of fietsen. Routes duidelijk aangegeven!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

mooie CP in een mooie omgeving. Ik ben wel benieuwd hoe je boven komt in de winter?? goede verzorging en genoeg stroom aansluitingen. Komen zeker terug!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

2 nachten gestaan en we hadden de pech dat het slecht weer was. Buiten zitten was geen optie. €10.00 per nacht en rustige CP. Glas- en papiercontainers aanwezig, verder alleen prullenbakjes! Landsberg is een prachtige plaats. Supermarkt vlakbij de CP! Weinig stroomplaatsen, maar er stonden ook veel meer dan 8 Campers!. Verzorging was voldoende 👍

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Één nacht gestaan., en omdat we voor de middag aankwamen een plek aan het water, en stroom. Zeker veel meer dan de 25 aangegeven plaatsen bezet, en dat op een donderdag. Wat moet het in het weekend zijn. Ideaal om de stad te bezoeken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Rustige plaats en 1 nacht gestaan, en als het weer wat beter was geweest, waren we zeker langer gebleven. Weinig last van de treinen. Nu alleen het Kurpark doorgelopen. Betalen ging niet, automaat was defect. Als hij weer in werking was, zou de prijs € 10.00 worden ipv €8.00. Nog niet duur, met gratis stroom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

We kwamen hier voor de reparatie van de waterpomp. Binnen een half uur was er een nieuwe pomp geplaatst. Supervriendelijke monteur, en aan de receptie vriendelijke dame. € 15.00 voor overnachten, douchen €0,50, wel kort. We zijn nog in de campingwinkel geweest. Goede sortering., echter de dame aan de kassa had totaal geen uitstraling, eerder onvriendelijk. CP is prima overnachten en rustig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

mooie ligging van de CP, dicht bij het Steinhuder Meer. Jammer dat de plaatsen niet duidelijk aangegeven zijn. Iedereen zet de camper maar neer zoals hij wil , neus vooruit of achteruit!!! Douches zijn fijn en voor 5 minuten € 1,00! Stroom €1.00 voor 80kwh ! Extra toiletten bij sani station zijn netjes!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Prachtige camperplaats met alles wat een camperaar nodig heeft. Dicht bij het centrum en toch rustig. Alleen wat spelende kinderen in het speeltuintje. Nette plaatsen op steen met gras ertussenin! Laadplaats voor Ebike en gelegenheid om banden op te pompen. Er ontbreekt hier niks. Betalen met bankpas. Top👍👍

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

voor de derde keer op deze CP nog steeds goede ervaring. vriendelijk echtpaar, schoon sanitair en duidelijke afval scheiding. Nu naar Urk gefietst en vis gegeten. De terugweg langs de dijk en het Ketelmeer , tussen de schapen door! Een aanrader!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

9 en 10 juli gestaan op deze prima CP, waar de rust vanuit straalt! Vriendelijke ontvangst door gezellige eigenaresse. De omgeving is fantastisch om te fietsen! Meer stroompunten zou een plus zijn, waardoor we vaker zouden komen. Verder is alles oké 👌 Gerard en Helma!

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

goede CP. kost nu € 13.00 per nacht, wat aan de hoge kant is. Betalen met bank kaart of cash. stroom naar gebruik en water betaald! Restafval bakken ontoereikend. weinig lawaai en dicht bij de stad met diverse restaurants ,terrasjes en winkels. Supermarkt op loopafstand.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

We zijn hier al vaak geweest. de omgeving is prachtig om te wandelen en fietsen. Op de CP zit je heerlijk rustig. Het valt ons op dat er weinig onderhoud wordt gepleegd aan de verzorgingsplaats en de elektrische zuilen. Ze zien er verwaarloosd uit. De broodjes zijn met €0.80 wel erg duur geworden, en de prijs voor de CP met €13.00 is ook aan de hoge kant. We konden niet met bankpas of creditcard (visa) betalen!Eerst bij de Volksbank pinnen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Rustige en sobere plaats en vriendelijke persoon die ook afrekend en waarbij je broodjes kan bestellen! bordjes naar Altstad zijn niet overal even duidelijk!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Van 9/7 tot 11/7 weer op deze CP gestaan, voor de derde keer. Een mooie plaats en mooie omgeving. Jammer dat de personen in de kiosk zo onvriendelijk zijn. Een beetje vriendelijkheid kost toch niets! We blijven er niet voor weg! Goed eten bij de Griek Accropolis in de hoofdstraat, en vriendelijke bediening. De straat komt langzaam aan tot leven na de Coronatijd!

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

de kraan voor schoon drinkwater is vies en zou best af en toe schoon gemaakt mogen worden. Verder een prima CP 👍

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Sitecode: 92019

26-04-22 gekomen en twee nachten gestaan op deze CP. Super plaats met goede voorzieningen. We hebben gefietst tot Wittlich over de oude spoorlijn die loopt van Daun tot Bernkastel Kues. Een aanrader 👌 Alles is geautomatiseerd en het resterende bedrag is netjes teruggestort. Goede restaurants op loopafstand, waar je ook van een kopje koffie met “Kuchen”kan genieten . Gerard en Helma !!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

Kosten van deze CP nu €5.00 en €2.00 voor de stroom. Rustige plaats in een momenteel stil dorp. Geld in enveloppe in de brievenbus van het Rathaus doen. Gasthaus in het dorp was gesloten, maar er is wel een kleine winkel met diverse producten, waaronder heerlijk gebraden halve kip!(aan te bevelen)

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

we zijn hier vaker geweest, maar nooit met zo’n zware storm. dachten dat het veilig was, maar ontdekten ‘s morgens dat het hek was omgewaaid en gelukkig door een boompje was tegengehouden! Hier kan niemand iets aan doen, maar wel toevallig dat alleen dit hek was omgewaaid!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

We hebben hier 1 nacht gestaan, prachtige Cp. Vriendelijke beheerder. Het weer was slecht, dus we hebben weinig van de omgeving gezien. komen vast nog wel terug! Gerard en Helma!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie en goed onderhouden CP. aanmelden in restaurant vriendelijke ontvangst. Doucheafvoer liep slecht af, zodat het water ongeveer over de drempel liep. Prullenbak in toilet was overvol. ‘s avonds wilden we eten in het restaurant. 1 1/2 uur op ons eten moeten wachten, dus dat was eerste en laatste keer. Mooie wandeling door het park langs de rivier! Stadje is idd niet direct op loopafstand.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Dure plaats, vooral omdat alles apart betaald moet worden. Douche kost €1.75 pp Wel prachtig sanitair. Xanten is een leuke plaats om te bezoeken En een mooie omgeving om te fietsen!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

omdat onze spiegel van de camper was gereden, was het nodig dat we vlug een plaats vonden. meer dan een legale plek hadden we niet nodig. ‘s morgens om 9.00uur werden we direct geholpen. Er is een voorlopige spiegel opgezet. De originele hadden ze niet op voorraad.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst, super sanitair, maar maakt een rommelige indruk door alles wat er staat aan bouwwerken , auto’s en bouwmaterialen! Voor meerdere dagen voor ons niet geschikt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

We hebben hier twee nachten gestaan. Wat een mooie Camperplaats met royale plekken. De paarden komen regelmatig even kijken, gezellig!! De CP is op loopafstand van het plaatsje Slagharen. We zijn er geweest, maar vinden het niet sfeervol. Diverse zaken zijn gesloten en er is geen leuk terrasje te vinden. Het viel ons tegen, maar we kwamen voor de Camperplaats en die was Top👍

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Deze nieuwe en pas geopende Camperplaats biedt speciaal voor senioren een uitstekende luxe . Sanitair en ontmoetingsruimte zijn top!! alles Corona proef! kampeerauto-verzorging is heel netjes en doordacht opgezet, vuilwater, gescheiden van schoon water! We zijn hier voor 1 overnachting, maar komen zeker terug! Gerard en Helma.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Toplocatie👍 We hebben hier heel fijn gestaan, rustig en met alle voorzieningen die je nodig hebt. Wandelen en fietsen is hier uitstekend mogelijk. We hebben de High tea besteld via Astrid en dit was een verwennerij! Komen zeker terug en zullen de C.P. aanbevelen bij anderen! Gerard en Helma van der Klei

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

We dachten in eerste instantie dat de CP gesloten was of dat we verkeerd zaten, omdat het hek dicht was. Bij benadering ging het hek toch open. TIP: een bord bij de ingang met aanduiding dat men tot bij het hek moet rijden. Eventueel ook daarop de vermelding: Camperplaats. Vriendelijke ontvangst en rustige cp. Mooi wandelen door het landgoed. Geen gebruik gemaakt van het sanitair.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

we waren hier van 11 tot 13 november . mooie CP met leuk uitzicht op de jachthaven. Goed sanitair. Vuilcontainer was niet open te krijgen, maar er waren wel paar prullenbakken. Omdat er maar 4 campers waren , was dat nu geen probleem. Jammer dat de Spar dicht was! Heerlijk gefietst langs het Amerkanaal naar oa Lage Zwaluwe. komen zeker terug!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Perfecte Camperplaats. Heel vriendelijke eigenaar. Broodjes service! Goede fiets- en wandelmogelijkheden! Prijs € 12,50 komt stroom wel bij voor €2,50. Dus gezamenlijke €15.00. Fijne douche! En informatie in het houten huisje!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Rustige camperplaats. Geen eigenaar gezien op het terrein. Ideaal vertrekpunt om te fietsen en wandelen. Goed restaurant/Brasserie aan de dijk! Wc op de plaats oogt niet hygiënisch door de vloer die echt niet te reinigen is !

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Wat een mooie camperplaats. Vriendelijke eigenaars en dochter. We hebben genoten van het uitzicht en de koeien. Systeem voor afvoer en Wc mag wel aangepast worden. Deksel oogt onhygiënisch! mooie omgeving om te wandelen en fietsen!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

4/9 tot 7/9 We zijn hier voor de derde keer geweest! Eerste keer op de Camperplaats en in 2019 en nu op de camping voor een familie weekend. Gezellig en leuke ontvangst! Echt thuiskomen. Goede douches en overig sanitair. Hopelijk volgend jaar weer! Ingrid en Piet, bedankt !!

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

12-11-2019 prima plek, alleen jammer dat personenauto’s op de plek van campers worden gezet. Daar zal wel niet veel aan gedaan kunnen worden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

11-11-2019 Alles is bijna al gezegd. Toch nog een pluspunt. Er is zelfs gedacht aan een beugeltje om de dop van je chemisch toilet op te hangen. Op de enveloppe om te betalen staat dat je hem op de dag van aankomst voor 20.00 uur in de brievenbus moet doen. Dit zagen we pas de volgende morgen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Voor de tweede keer hier en nu de fietsen bij ons. Je rijdt inderdaad zo de Veluwe op. Prachtige fietspaden ! Dat men het vuilnis mee naar huis moet nemen, vinden we geen probleem, maar de zakjes hondenpoep zijn lastig mee te nemen, maar is niet anders😝😝De plaats is gratis, dus niet teveel verwachten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

15-02-18 zijn we hier ook geweest, maar nu is het nog mooier en groter geworden. Douche is er aanwezig. Enig minpuntje is: de straal van de waterkraan is minimaal. Het spoelen van de WC gaat helemaal niet en daarom moesten we de lange slang gebruiken, die hier niet voor bedoeld is.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

21-06-2019 was deze CP overvol , omdat er Kermis/ Messe was! Een combinatie met wat wij markt/ braderie zouden noemen. We waren blij dat er een plekje voor ons was en dat we in de schaduw onder de bomen konden zitten. De sfeer was goed en we hebben toch nog goed geslapen, ondanks de herrie, maar dat konden we weten!! Geen stroomplekje vrij, maar ook dat was geen probleem !

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

08-03-2019 wilden we hier overnachten! Het voelde niet veilig, dus we zijn naar de overkant gegaan! Dat was een mooie CP. Prachtig uitzicht ‘S avonds👍👍

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

13 en 14-2019 op deze fijne CP gestaan. Vriendelijke beheerder. Gebruik van douche, toilet , schoon- en vuilwater en WC legen, alles inclusief en voor €7.00! Het luiden van de klok om het kwartier vonden wij geen probleem. Naast de CP een wilde bloemen/ insecten tuin , die prachtig in bloei stond ! We zijn hier al voor de derde keer geweest, maar weer voor herhaling vatbaar!!

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

11 en 12 juni 2019 stonden we op deze CP ! Fijn dat je er ook voor €0,10 10 liter water kunt tanken. Betaal automaat werkte niet op onze bankpas! Dus zorgen voor muntgeld. Jammer dat we regen hadden, dus konden we niet fietsen! Vooral het park is de moeite waard en ook beide kerken verdienen een bezoekje, evenals de bijbelse tuin. We komen vast nog eens terug!

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

10-06-2019 Matige en rommelige CP , bij een prachtig stadje. Daarom echt een bezoekje waard. Stroom €1,00 voor 8 uur. Dit is lastig als je de kabel ‘S avonds aansluit.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

6,7,8 en 9 juni 2019 stonden we hier. Ivm Pinksteren stond vrijdag alles vol, zelfs 35 campers op de Parkeerplaats. Vriendelijke beheerder kwam om 17.00 uur controleren en evt. afrekenen + broodjes bestelling opnemen. Uitstekende douche. Mooi stadje en prachtige omgeving om te fietsen. Bij VVV routekaarten en verdere info. Sani mogelijk ook om 10 liter water te tanken voor €0,10.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Van1-6 juni 2019 op deze mooie CP gestaan. Uitzicht op de Weser en gefietst langs de Weser tot Holzminden (32 km)en Hameln.(25km).Tarief €9.00 per nacht en stroom + douche met SEP-kaart. Bij aankomst eerst melden bij de kiosk, waar men deze kaart uitreikt met een tegoed van €5.00.(borg €10.00) Niet gebruikt tegoed wordt terugbetaald bij vertrek, met de borg! We hebben er met veel plezier gestaan.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

30 en 31 mei 2019 hier gestaan. Prima en rustige plaats en gratis! Alleen stroom betalen. Wij waren de eerste die er die dag kwamen staan en zijn toen parallel aan de weg gaan staan. Dit is niet de bedoeling, want dan kunnen er geen 8 campers staan. Jammer dat je nergens vuilnis kan brengen. Blomberg is een prachtig en gezellig stadje met twee Italiaanse ijssalons! Aan te bevelen👍

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

27 en 28 mei 2019. Goede locatie bij zwembad. Douche te gebruiken tijdens openingstijden van het zwembad, en daar ook betalen. Vriendelijke badmeesters. Prachtige Domkerk, die bezichtiging waard is👍👍

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

23-25 mei 2019 op deze CP gestaan. Het was er rustig en netjes. Prachtige omgeving om te fietsen oa naar Xanten en Weeze!

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

30/05/2019 hebben we de enveloppe in de brievenbus van nummer 37 gedaan, was niet duidelijk. Vuil water en WC konden we niet kwijt!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

08-03-2019. Onze navigatie kon Kreutzwertheim niet vinden. Zelfs niet met GPS. Hier uiteindelijk toch terechtgekomen . Uitzicht is inderdaad prachtig. Water was afgesloten. Extra's zijn er dus niet voor de € 8.00. Vriendelijke beheerder!!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

21-02-19 hier aangekomen. Zag er ongezellig uit en leek meer op een stalling voor caravans en campers. We zijn doorgereden.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

25,26,&27-02-2019 hier gestaan. Prima CP met vriendelijke beheerder. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen. 1ste nacht stonden we er met 2 Campers, 2de nacht alleen en 3de nacht met 3 campers . Erg stil dus!!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

4&5 maart 2019. Super CP met mooi sanitair. In tegenstelling tot wat de app meldt, wel open. Foute info van NKC. Internet werkte niet, ondanks dat de gemeente was geïnformeerd door receptie. Er wordt druk gewerkt rondom de CP. Uitbreiding ??? Het uitzicht is dus ook meer dan voorheen. Bijna geen bomen en struiken meer!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

28febr. 1,2&3 maart waren we op deze CP. Vriendelijke beheerders en verder alles wat een Camperaar nodig heeft. Zwembad hebben we bezocht en lekker gegeten bij El Greco.( Grieks restaurant ). Mooi gebied om te wandelen , maar het centrum stelt verder niet veel voor. Supermarkten liggen meer op afstand.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Aardige camperplaats . 3 nachten daar gestaan. Fijn wandelen in de omgeving . Jammer dat je er niet met een gieter water kan halen, want met de camper er heen rijden als je water op is, is lastig. Prijs is redelijk. €4.00 en €2.00 voor stroom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

31-10 en 1-11-2018 . Rustige CP met vriendelijke beheerders. Schilderachtig stadje, waar de bewoners letterlijk achter de geraniums zitten.

Sitecode: 12036

Stonden hier 1,2en 3 -11-2018 .Prima CP met ruime plaatsen. Schone sanizuil. Diverse kraampjes waar je appels of noten kon kopen, zelfbediening . Prachtige fietsroutes. Dorpje stelt niet zoveel voor, maar vriendelijke bewoners !

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Goede CP, met vriendelijke beheerders. Lekker wijn geproefd en gekocht! Wat een mooi plaatsje op een paar honderd meter vanaf de CP. Stroom gratis. Jammer dat er geen plaats was om vuilnis in te doen. Wel glas, plastic en papier. Een automaat met hondenpoep zakjes, maar niets om het volle zakje in te doen. Een plaats om terug te komen!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

6,7,8&9-11-2018 hier gestaan. Af en toe wat onrustig door jeugd op parkeerplaats. Ideale CP om Andernach te bezoeken. Gezellige stad. Mooi om te wandelen langs de Rijn naar het volgend dorp Namedy! Vriendelijke dame komt het geld ophalen! Geen probleem met stroompalen. De CP is zelfs in november behoorlijk vol, maar dat zegt wel wat over de plaats. Het was voor ons de derde keer dat we hier waren.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Prima locatie dicht bij het schilderachtige centrum. Hier zitten de bewoners letterlijk achter de geraniums. Wat een bloemenpracht ! CP helemaal gratis, alleen jammer dat er geen vuilnisbak was. Wel zakjes voor hondenpoep, maar je moest het volle zakje naar het stadje brengen. Glas en papier kan men er wel kwijt! Bakkers dichtbij en wijn geproefd en gekocht bij de vriendelijke eigenaars.

Sitecode: 12036

2,3en4 nov.2018 stonden we hier,eerst met 16 en na twee dagen nog met 3 Campers. Betaalautomaat was :"ausser betrieb", dus gratis gestaan. Stroom €1.00 per 8 uur. Prima sanizuil . Voor €1.00, 100 liter water . Ideale omgeving om te wandelen en fietsen. Duidelijke bordjes voor fietsroute's. Leuk dorpje met bakkers en kleine supermarkt. Vuilnisbakken waren vol, dus vuil werd er naast gezet.Jammer!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

24-10-2018 Deze tweede nacht werden we tot 13.30 uur wakker gehouden door knallende rotjes of vuurwerk, waardoor onze hond in paniek raakte.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

25&26-10-2018 stonden we voor de 3de keer op deze CP. Rustige CP, met diverse maten plaatsen. WC was smerig, douche niet gebruikt. Plaatsje is vervallen, wel grote Super U, maar de rest stelt niets voor. Prachtige omgeving om te wandelen en fietsen. De beheerder (man) was veel vriendelijker dan de dame die we voorheen troffen. Betalen om 18.30uur. Lekker (eenvoudig) gegeten bij restaurant tegenover CP.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

22-10 CP was vol op één plaats na, naast een tent waar een bewoner/visser in bivakkeerde. Op de parkeerplaats, met veel gaten in het wegdek, stonden ook de nodige Campers. De saniplaats was smerig, maar dat was de schuld van de Camperaars die toilet legen op grijs water roosters. De stad Metz is redelijk, maar verwaarloosd voor het gedeelte dat we gezien hebben.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

27&28-10-2018 waren wij op deze rustige CP. Geen geld opgehaald en geen pizza-wagen gezien. Met alle voorzieningen dus gratis gestaan. Mooie omgeving om te wandelen. Bakker al om 6.00 uur open, maar zo vroeg waren wij niet!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

goede CP bij het gezellige stadje Houffalize . Heerlijk gegeten in één van de vele restaurants . ‘S Avonds laat nog wel wat rumoer van mensen die terugkwamen naar de parkeerplaatsen rondom de CP. Het bedienen van de parkeermeter om op de CP te komen vraagt wel enige studie. De CP stond vol en ook nog wat campers op de parkeerplaats.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

3-9 tot en met 4-9 op deze camping gestaan. Vriendelijke ontvangst! Goed sanitair! Bakker komt om 8.00 uur op de camping. Mooie afstand om naar Orleans te fietsen via noordkant van de Loire. Terug hebben we geprobeerd via de zuidkant van de Loire, maar toen was er geen brug😁, dus omrijden!!! Dorp heeft weinig tot geen winkels!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

We waren hier 31-08 tot en met 2-09 2018. Camping met royale plaatsen. Ideaal om met de hond aan het water te zijn. Park in Château Neuf is bezoek waard. Goede bakkers in het stadje, maar wel in de rij staan voor je binnen bent. Mooi sanitair op de camping. Dame aan de receptie kon wel wat vriendelijker zijn!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

07-09-2018. Prachtige CP in een plaatsje met een grote keuze aan restaurants! 's Avonds wat rumoer van mensen die terugkwamen uit het centrum. De CP stond wel tjokvol! Goede sanitaire voorziening!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

06-09-2018 op deze CP gestaan! Mooi,schoon en rustig ! Er is niets toe te voegen aan wat de voorgaande Camperaars schreven!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

05-09-18 Goede CP, met schoon toilet en sani-zuil ,in rustige omgeving. Wel erg smalle plaatsen! We stonden er met 11 Campers.Leuke omgeving met pad door park, waarin een expositie gemaakt was door kinderen over rood kapje en de wolf! Bio-tuintjes en fruitboompjes! Trimparcours was top! Bakker is goed voor brood. Geen restaurant of super in de buurt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

27-08-2018 waren we voor de tweede keer op deze CP. Mooie plek en rustig. Gratis en dat met sanizuil op loopafstand. Stroom is geen optie ! Wandelen langs het riviertje is mooi! We stonden er met 4 Campers , dus vol!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Blijft een mooie CP met alle voorzieningen !

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Wij waren hier op 29 en 30 augustus. De eerste nacht stonden we met twee Campers en waren er van 3-4 uur een paar jongemannen die het nodig vonden om luid te praten en te voetballen op het plein. Tweede nacht , met 5 Campers was het rustig. Stroom en water gratis. Op de zuil 1 stroompunt, die we doorverbonden naar een tweede wagen. Mooie fietsroute gereden naar Briare en Gien.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Prachtige plaats en heerlijk rustig! Wat een uitzicht!! Jammer dat ook de tweede zuil het begeven heeft. Er kwam een dame van de gemeente die goed Engels sprak en vertelde dat de burgemeester opdracht heeft gegeven om de zuilen zo spoedig mogelijk te repareren ! Vuilnisdepot en waterafvoer geen probleem. WC met eigen afvalwater spoelen ging prima ! We stonden er met 5 Campers en 5 nationaliteiten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Waren hier op 31 augustus. Wat een mooie plek en mooie omgeving. Jammer dat het knallen om de vogels te verjagen op schieten lijkt, waardoor onze hond panisch werd. We zijn dus na een uurtje weer vertrokken. We hadden dit in een eerdere beoordeling al gelezen , maar hoopten dat het nu niet het geval was!!!!

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Perfecte CP met mooie omgeving om te fietsen! Volg de knooppunt route! Veel info over de omgeving van de gastvrouw en gastheer. Ook over het bedrijf geeft men leuke informatie !

Sitecode: 20937

15,16 en 17 juni waren we hier voor de tweede keer. Het blijft een leuke CP en we komen zeker terug! Er komen 4 nieuwe plaatsen bij en ook een nieuw toiletgebouw met douche. Dan wordt het een Topplaats. De eigenaar en zijn vrouw zijn vriendelijk en er werd ons zelfs een krant aangeboden.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Begin juni 2018 waren we hier voor de tweede keer. Een fijne CP . Er waren wijnfeesten en een vliegshow, maar daar was geen overlast door. Wel was de CP heel vol, maar dat was begrijpelijk! Na de feestelijkheden was het weer rustig. Iedere ochtend komt de bakker. Naast de CP is een ooievaars nest met twee jongen.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Prima CP met mooi sanitair en vriendelijke eigenaars. Behulpzaam en bereid om info te geven. Ook hond-vriendelijk, de eigenaar heeft zelf een hondje! Mooie fietstocht naar Nieuwe Pekela en Boven Pekela gemaakt, maar er is nog veel meer te zien.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

31 mei 2018 hier gestaan. € 8.00 met verder alle voorzieningen is niet teveel. Leuke stad op loopafstand . Inderdaad met een regenbui direct plassen. 2 euro- munten kunnen niet in de automaat. Er is een bak met fietsroute's en info over de stad dit is een leuke service!!!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

13 op 14 februari 2018 hier gestaan. Prima plaats met mooi uitzicht op de havens. Lekker geluncht bij Herberg de Compagnie. Een paar jaar geleden aan de haven gegeten, maar was nu gesloten. Betalen bij de havenmeester , maar was wel een eindje weg. VVV met automaat en toilet gesloten.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

20-03-18 waren we hier. Met recht een TOP-Platz. Mooi en schoon sanitair met heerlijke douche. Vriendelijk man bij het tankstation waar men zich moet inschrijven. Waren hier ook al eens in de zomer en dan heeft iedere Camperaar zijn eigen grasveldje naast de camper. Korting bij restaurants met Gästekarte, maar jammer dat daar geen adresssen bij staan.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

12 op 13 februari 2018 hier gestaan. 'S Nachts wat onrustig door personen die om 4 uur het nodig vonden om luidruchtig te praten. Centrum van Purmerend ligt wel direct aan de camperplaats, wat een pré is. €5.80 betaald.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 8 jaar geleden

Ideale CP , en vriendelijke ontvangst door gezellige eigenaar! De geiten en de twee varkentjes komen regelmatig even kijken en zijn heel nieuwsgierig! Ook lopen er twee konijnen vrij rond.Een fiets om de omgeving te verkennen hadden we niet bij ons, maar het was ook best koud hiervoor. We hebben gewandeld !

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Prima plek en vriendelijke ontvangst! €9.00 en €1.00 voor de douche pp. Niet op loopafstand van het centrum, maar fijne omgeving om hond uit te laten met dichtbij een speelveld voor honden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

14-16 juli hier gestaan.Prachtige CP met alles wat een Camperaar nodig heeft. Geen broodjesservice meer sinds 3 jaar vlgs eigenaar. Vriendelijk ontvangst, lekkere wijn en mooi uitzicht op rustige CP . Bad Bergzabern zal ooit een gezellig stadje zijn geweest. Nu veel winkels, ook bakkers gesloten, wat een verlopen aanzicht geeft. Wel mooi Kurpark en leuke terrasjes. Veel wandelmogelijkheden .

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

7,8 en 9 juli voor de tweede keer op deze CP gestaan. Heel rustig en lang niet vol. €6.00 is echt een goede prijs. Jammer dat het sani-station wat ver van de CP is. Tussentijds water halen met de jerrycan is niet mogelijk (alleen 80 liter). Achteraan de CP is een hondenuitlaat/ -speelveld, waarvan we met onze hond gebruik hebben gemaakt.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Prachtige CP langs het water, dus veel te zien. We stonden hier 13 en 14 juni. Bij aankomst om 11.00 uur hadden we het laatste plaatsje, maar 's avonds stonden we er met 3 campers. Mooi en schoon sanitair en vriendelijke mensen kwamen geld innen en 2x per dag vuilnis ophalen. Een echte aanrader en Dokkum is gezellig om te winkelen, bezienswaardigheden te bekijken en een terrasje te "pikken"

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Leuke plaats, waar we 16 juni een nacht stonden. Toen wij er waren was het rustig op de CP. Lekker visje gegeten langs de kade. Het zal nog wel even een bouwput blijven, maar dan wordt het vast wel mooi. € 8.50 is wel redelijk veel voor een plaats zonder enige voorziening.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

Mooie rustige plaats bij gezellig restaurantje met vriendelijke bediening. We hebben met de hond op het terras gezeten en gegeten. Haventje alleen gezien bij eb, maar de boot die er 's avonds lag was 's morgens wel uitgevaren, dus de vloed moet s'nachts wel geweest zijn. Door de flinke wind was fietsen geen optie op 12 juni.

Een locatie beoordeeld—bijna 9 jaar geleden

16 en 17 mei 2017. We stonden hier twee rustige dagen en nachten met veel plezier, we hadden ook nog mooi weer!! Alles gratis!! Mooie omgeving waar we nog wel meer van willen zien!(vrijwillige bijdrage in de brievenbus is zeer verdiend).

Een locatie beoordeeld—ongeveer 9 jaar geleden

Op 22 maart aangekomen met regen, daarna was het er drassig en we stonden er erg scheef, ook nog met blokken. Om 22.00 uur werd er in de buurt geschoten en dit knallen duurde voort, ook na 24.00 uur. Onze hond werd hier onrustig van en later zelfs in paniek. Om 4.00 uur in de nacht zijn we weggereden.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 9 jaar geleden

21 maart op weg naar huis dachten we op deze Cp weer te overnachten, PECH, er was kermis en geen plaats voor campers. We zijn doorgereden naar Montigny la Resle, bij het kerkhof.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 9 jaar geleden

13 maart hier gestaan en Burgos bezichtigd. Het stond er vol met vrachtwagens van de kermis die er was. Gewandeld naar Kathedraal (3km) en die alleen van buiten bekeken, is prachtig.Entree betalen zagen we niet zitten, omdat we de hond bij ons hadden en apart naar binnen moesten gaan.(doen we bij kerken die geen entree heffen altijd). Na bezoek van de stad doorgereden naar camping Haro( 90 km)

Een locatie beoordeeld—ongeveer 9 jaar geleden

18&19 maart hier gestaan. Betaalautomaat is niet duidelijk. Betaald voor 1dag en toen bleek dat stroom er direct bij moest getoetst,kan niet apart.(€5,60 kwijt dus)Met hulp van een Fransman het juiste bedrag betaald , 2x24 uur €10.10 met stroom. Na 24uur de stroom uit!Weer 8cijferige code ingegeven en dit werkte. 3km naar stad door mooi park.Water alléén per 10 min.geen spoeling wc of gieter water

Een locatie beoordeeld—ongeveer 9 jaar geleden

16-03-17 hier gestaan. Hiervoor al diverse keren op deze CP gestaan. We waren hier om 13.30 uur en plaats genoeg. Ook stroom was er nog. De prijs per 24 uur is nu €7.00. Mooie wandeling gemaakt naar de citadel en lekker gegeten in het stadje. Deze tijd van het jaar is het er tamelijk rustig. Jammer dat je ook met mooi weer niet buiten mag zitten!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 9 jaar geleden

20 maart op de camping gestaan. Bij aankomst stond om 15.00 uur op de deur dat de beheerder om 14.00 uur terug zou zijn, was pas om 20.30uur. Douche koud, alleen gehandicapten douche warm. Camping zag er onverzorgd uit. 5 eigenlijk te veel!! Campervoorziening vies en geen spoelwater voor chem. toilet. Op de camping hem. toilethok gesloten. €15.00 was teveel voor deze camping. Wifi na 22.00 uur uit.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 9 jaar geleden

Prima overnachtingsmogelijkheid , 11 en 12 maart hier gestaan. Vriendelijke beheerders en een bakker met lekker brood als buurman ! Groot brood voor € 1.00!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 9 jaar geleden

9/3 en 10/3 op deze CP gestaan voor €8.00 inclusief 4amp. stroom.Is inderdaad kaal, maar verder niets dan lof over de luxe en beveiliging hier. Douche is inmiddels €1.00, maar ook dat is niet teveel. €0,50 voor toiletgebruik is veel, maar welke Camperaar heeft die nodig? Een bezoek aan het fort is zeer de moeite waard. Veel eettentjes en winkeltjes in het centrum op loopafstand.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 9 jaar geleden

Op 24 februari aangekomen en 3 dgn zonder stroom gestaan.27-02 tot 9-03 op camperplaats achter douches. Prima en nette camperplaats op loopafstand van strand, goed restaurant aan de overkant en kleine supermarkt. In Falesia ook een supermarkt , restaurants en andere winkels. Albufeira op 10 km afstand,dus niet lopend te bereiken. Camperplaats was continue vol, dus vele wachtend op een plekje, dit zegt veel. Top plaats👍

Een locatie beoordeeld—ongeveer 9 jaar geleden

23-02-2017 . Één nacht gestaan. 's Nachts rustig. Niets gaf aan dat het een CP was.Er stond helemaal achteraan een oude camper die er zo te zien al heel stond. Pas later op de avond kregen we gezelschap van nog een camper. Prima om te overnachten.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 9 jaar geleden

Wij stonden hier in de nacht van 14 op 15 februari 2017.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 9 jaar geleden

Prima overnachtingsmogelijkheden. Leuk uitzicht!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 9 jaar geleden

15-02-2017 hier gestaan. Sanistation dicht ivm vorst. Wel 6 stroom plaatsen. Rustige CP in leuk dorpje !

Een locatie beoordeeld—ongeveer 9 jaar geleden

16en17-02-2017 hier overnacht. Prima plaats. 2 stroomcontacten, maar met twee op één gaat ook. Alles aanwezig behalve vuilnisbak. Toch heel schoon en rustig. Deze CP is aan te bevelen.

Sitecode: 19691

19-02-2017 Goede rustigeCP . Water was(nog) afgesloten . Dorpje stelt niet veel voor, maar wel nette huizen. Restaurant dichtbij, maar hebben we niet gegeten.

Sitecode: 20937

19&20 November 2017 op deze Cp gestaan. Door de vorst was er geen water bij de serviceplaats, maar dat werd opgelost door water in de schuur. Heel vriendelijke en gastvrije eigenaar.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Voor de tweede keer hier gestaan. Behalve vuilwater lozen heeft deze CP alles. Fijne douche ( €0.50 )en toilet , stortbak voor chemisch toilet en goede WiFi . Veilige plaats door hekken afgesloten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

We geven deze camperplaats een voldoende. Van vrijdag 25 op zaterdag 26 november was het er rustig. Het is gratis maar zonder voorzieningen en op loopafstand van het gezellige centrum met leuke winkels. We zijn hier al meerdere keren geweest en komen vast nog vaker.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Fijne plek in een mooi plaatsje. Wat een uitzicht en we troffen ook nog een mooie zonsondergang en dat allemaal gratis!

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Prima plaats met alle voorzieningen in een stad en dat voor € 8.00. Heel veel steden kunnen hier een voorbeeld aan nemen en wie er nog wat te klagen heeft, kan beter in een hotel gaan!

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Rustige, veilige maar een beetje rommelige plaats. Verder alles wat een camperaar nodig heeft. Vriendelijke ontvangst. Bakkerij is op maandag gesloten, dus daar geen ervaring mee. 1 nacht gestaan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Inderdaad vooral 's nachts een rustige camperplaats. We stonden hier op 24 augustus op het grote grasveld, omdat er langs de kant dagjesmensen hun auto hadden staan. We mochten blijven staan, omdat het maar voor 1 nacht was. Het zou duidelijker zijn als de plaatsen aangegeven waren. Lekker gegeten in de Gaststube. € 10.00 staanplaats en € 1.00 voor stroom is redelijk veel.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

13-19 augustus gestaan. Prachtige locatie, wandelen en fietsen. (wel goede fiets met versnellingen of E bike vereist) mooi sanitair en broodjesservice met vriendelijke beheerder.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Waren hier op 26 en 27 augustus 2016. Goede en gratis camperplaats, waar wel van 11 juni tot 22 september allerlei muziekfestiviteiten zijn in het aangrenzende park op een paar honderd meter afstand. Lawaai viel mee, gezien het grote aantal mensen dat 's avonds erheen liep. Mooie stad met veel terrasjes. Supermarkt op 10 minuten loopafstand.

Een locatie beoordeeld—meer dan 9 jaar geleden

Prima CP met uitstekende douches. Entree sanitair gebouw met dezelfde kaart als waarmee je na afloop staanplaats kan betalen. Voor ons niet met EC kaart. Dame bij balie was vriendelijk en begreep t ook niet. Prachtige omgeving om te wandelen en fietsen. Veel eetgelegenheden, maar weer niet betalen met EC. Zorg voor cash geld!!

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

08-05-2016 stonden we op deze camperplaats. Ideale plaats om Nancy te bezoeken. Echt een aanrader. Vriendelijke havenmeesters . Lawaai viel wel mee. 1 nacht is wel genoeg , omdat je eigenlijk op een parkeerplaats staat. Alles is voorhanden.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

10 en 11 mei 2016 weer op deze camperplaats voor €6.40 per nacht. Voor ons zeker de derde keer. Leuk stadje en mooi aangelegde camperplaats. Sani-plaats en douche zijn sober, maar voldoende. WiFi mogelijk in het lokaal bij de douches. Zal zeker niet de laatste keer zijn dat we hier waren. Stroom zou een mooie aanvulling zijn.

Een locatie beoordeeld—bijna 10 jaar geleden

6 en 7 mei 2016 op deze camperplaats geweest. €5.00 is best redelijk voor deze camperplaats . Mooie fietspaden langs de oude spoorbaan. Klantvriendelijke zuil voor electra. Diverse munten te gebruiken. Vriendelijke mensen die de €5.00 kwamen innen.

Sitecode: 19291

We waren hier 14 mei 2016. Mooie camperplaats met uitzicht op de velden. Wandelen achter de boerderij met onze hond was er leuk, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen erop gesteld is dat er dan nog meer honden loslopen. € 4.00 is niet te veel.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 10 jaar geleden

Waren hier op 22 februari 2016. Prima camperplaats, geen last van verkeer en trein. Misschien werd het geluid overstemd door de regen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Mooi stadje en winkels op loopafstand. Wat wil je als camperaar nog meer?

Een locatie beoordeeld—ongeveer 10 jaar geleden

Rustige plaats om te overnachten op doorreis €2 en €1 stroom voor 6 uur. Is niet te duur. Sanistation niet gebruiksvriendelijk. Voor afval alleen prullenbak. Er stond 1 caravan, maar er was plaats genoeg.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 10 jaar geleden

Twee nachten gestaan (27&28 februari) Het was voor ons de tweede keer dat we hier stonden en met plezier. Prachtig wandelgebied. Schone toilet en douche (€1). Vriendelijke beheerster. Geen WiFi, maar komt wel weer vlgs beheerster. Gratis bus naar Garmisch Partenkirchen, met goede gelegenheid om te eten. Kabelbaan was weer buiten werking.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 10 jaar geleden

We waren hier vanaf 23 februari twee nachten. Jammer dat je alleen een volle tank water kan nemen. 10 liter voor €0.10 was praktischer geweest. Drinkwater halen is zo lastig. Het stadje krijgt van ons een 10. Leuk oud centrum, met een super winkelcentrum buiten de kern. €3.00 staangeld is prima.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 10 jaar geleden

We waren hier van 8 op 9 februari. Een mooie camperplaats met alle voorzieningen . Vriendelijke havenmeesters. Jammer dat deze plaats wat ver van het centrum ligt. Fietsen meenemen is wel handig. Bushalte is er wel.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 10 jaar geleden

Mooie camperplaats,als hij open is. Volop gelegeheid om te fietsen.We waren hier al eens, maar de ontvangst was toen ook al niet gastvrij. Boten zijn belangrijker! Nu 8-02-2016 stond alles vol met boten. Geen camperplaats vrij, terwijl staat aangegeven dat hij het hele jaar open is. Restaurant gesloten ivm carnaval?? En de rest ?? Geen aanrader dus.

Sitecode: 20384

Wat een mooie en schone camperplaats. Hier kunnen veel Nederlandse steden nog wat van leren. Op loopafstand van het centrum van het mooie Zierikzee . Ook een compliment voor de info bij de VVV. Komen vast nog een keer terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

We stonden hier de nachten van 4 & 5 september . Prima plaats, zelfs broodjes service! Veel wandel - en fietsmogelijkheden . Er was dit weekend ook een expositie van diverse kunstenaars vlak achter de camperplaats .

Een locatie beoordeeld—meer dan 10 jaar geleden

Wij waren hier 18 & 19 mei 2015. Fijne camping, die duidelijk nog heel nieuw is en daardoor nog een beetje kaal . Prachtig sanitair en vriendelijke, Nederlands sprekende mensen aan de receptie. Wandeling naar het hoger gelegen dorpje is een echte aanrader. Ook bij het toeristenburo daar werden we in het Nederlands te woord gestaan.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

16-05-2015 prima CP en dat voor €5,00 incl. stroom. Dicht bij ligt het stadje en is een bakker.

Sitecode: 1970

15-05-2015 prima en rustige CP met vriendelijke bediening in informatie gebouwtje.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

20-05-2015 stonden wij op deze CP. Mooie plaats. Jammergenoeg was de verzorgingszuil defect. Hier kon niemand iets aan doen. Er werd aan gewerkt .

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Prachtige camperplaats en dan ook nog gratis en behalve stroom alle voorzieningen. Deze camperplaats was dan ook meer dan vol. Bezoek aan Citadel is de moeite waard.

Sitecode: 1970

15-05-2015 op deze CP gestaan. Goede plaats en rustig, hoewel er veel Campers stonden. 14-06-2015 o de terugweg weer aangegaan. Was zondag en natuurlijk geen office open. Omdat we water nodig hadden, moesten we wel verder rijden. Zonder jetons begin je er niets. Tip: zorg dat je een slang bij je hebt, want met een gieter kun je geen water tanken.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

12-06-2015 waren we hier voor de tweede keer. De vorige keer was een aantal jaren geleden.Het is nog steeds een mooie en rustige camperplaats . Het bezoeken van het stadje is de moeite waard.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

16 en 17 juni 2015 op deze CP gestaan. Topplaats voor maar €5.00 inclusief stroom, douche en camperverzorging. Mooie schone douches en toiletten . Wel ver van winkels/ dorp, maar misschien daardoor heel rustig.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

15-06-2015 waren we hier op deze nette en rustige plaats, helemaal alleen. Fijn veld om met de hond te spelen. Geen voorzieningen, maar dan ook gratis!!

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

Wie rust wil, komt hier op de juiste plaats. Prachtige omgeving en een hartelijk welkom door de eigenaar. Het "domein" is een oase, en de geiten lopen nieuwsgierig rond. Deze camperplaats is zeker een bezoek waard.

Een locatie beoordeeld—bijna 11 jaar geleden

13-06-2015 waren we hier. Plaats ziet er goed uit. Gratis staan, maar water en Electra zijn te verkrijgen met jetons of bankpas . Gaat alleen goed als je het Frans beheerst, of hulp krijgt. Geen controle, dus geen aanspreekpunt . Verkeerslawaai valt mee, maar het is dan ook zaterdag . WC goed te legen/reinigen. Openbaar toilet is smerig.