@Zwerfklei
- 2000
Juli 2026
11 juli waren we hier! We hadden eigenlijk moeten reserveren, want alle officiële plekken waren gereserveerd of bezet. De zeer vriendelijke en behulpzame beheerder zorgde toch dat we konden blijven. Boven bij het restaurant een glaasje gedronken! Deze CP ver van de bewoonde wereld ,is echt aan te bevelen
Goed CP met fijn restaurant en vriendelijke beheerder 👍 voor ons jammer dat het ver van de bewoonde wereld is. Met hoge temperaturen(29 graden )zijn we naar de Aldi gelopen. De CP was rustig , maar wel verkeerslawaai!
April 2026
De camperplaats is schitterend en ook de omgeving. Jammer dat de beheerder zijn dag niet had 🥲 Reserveren is gewenst staat op de site, maar kon niet voor 1 nacht! Alleen cash betalen, want dhr. heeft geen bank zegt hij. Mag wel vermeld worden op de site!!! Het staat wel op de rekening, maar dan ben je al binnen.
We waren hier weer een paar dagen en het was thuiskomen. Fijn gefietst en we hopen deze zomer nog een keer te komen! dankjewel Astrid en John!!
Februari 2026
Twee nachten met veel regen !☔️ Mooie CP met prachtig sanitair! We stonden er helemaal alleen, maar niet vreemd met het slechte weer! Heerlijk rustig. De medewerkers van de receptie ( aan de overkant van het water) zijn vriendelijke dames! Stroom is niet gratis en de CP kost € 19.50, maar is het zeker waard!
We komen hier al vaak, maar nooit in deze tijd van het jaar. Nadeel : geen receptie, dus zorg dat je cash geld hebt voor verblijf €10.00 euro per dag en munten van €0,50 voor de stroom. Wij zijn na één nacht weggegaan , omdat we geen cash meer hadden! jammer, maar is niet anders 🥲
29/11 tot 4/12 hier gestaan, aan de Rijn. super plaats in de mooie stad Andernach! Veel te zien en tevens kerstmarkt 🎄🎄 We zijn hier vaker geweest en hopen terug te komen. De twee personen die geld komen ophalen zijn heel vriendelijk.
We komen al een paar jaar op deze camperplaats. Telkens thuiskomen 🥰 Deze keer een week samen met familie. Astrid en John weer hartelijk dank voor de ontvangst. Prachtige omgeving om te wandelen 🚶♀️ en fietsen 🚴🏿♀️ ! Hopelijk tot weer gauw weer 🤗
prima CP voor overnachting. we zijn hier al diverse malen geweest en de prijs blijft goed👍 tanken is hier goedkoper dan op de autobaan, en supermarkt vlakbij.
We zijn hier vaak geweest, maar de prijs is flink verhoogd. € 20.00 is belachelijk. Wel met bankpas kunnen betalen. De stroomaansluiting ligt op de grond. wat als het flink gaat regenen?? Toiletten stinken. Worden die wel schoongemaakt?? De CP is rustig en de omgeving mooi. Als je geld bij de geldautomaat pint in het Kurpark betaal je € 5.99 kosten. Het restaurant in het park wilde cash, maar accepteerde toch pin.