@Zwerversopestrun
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2023
- Fiat Ducato Anders
- 1997
- Alkoof
Beheerder met humor en zeer klantvriendelijk. Meer kan wel gezwommen worden maar bij bepaalde windrichting drijft er eventueel vuil/ blauwalg. Supermarkt 10 loopafstand. Mooi kasteel 30 min lopen. Koud bier, fris en ijs bij receptie. Stadsstrand met bar 5 min lopen bij het meer. Dit weekend nog n gothic festival gaande, muziek hoorbaar maar niet storend. Droogmolen, super sanitair, supersnelle vaatwasser, mooie plekken. Top plek
Voor de 2e keer hier op de bonnefooi gestaan. wederom was alles in orde. Ontvangst, sanitair, wifi, afval, alles dik voor elkaar. Deze keer de hond niet mee, maar ook hiervoor genoeg ruimte. Ooievaarsnest met klepperend stelletje is leuk om te zien. Verder heerlijk rustig. Zoon van 13 was blij met de wifi wij komen zeker terug
Grote camping met alle faciliteiten, winkel, zwembad, bar, restaurant, snackbar. Boulevard op loopafstand met winkeltjes en live muziek. Georganiseerde uitjes naar oa Krk te boeken. Iedereen wel erg op zichzelf maar voor een paar nachten met kind en hond prima. Prijzen rond 125 (premium)bij strand of 100 verder van strand per nacht (2 p, 1 kind, 1 hond) Sanitair wordt bij strand constant bijgehouden en alleen toegankelijk voor premium gasten.
Telefoonnummer blijkt van hotel ipv camping. Reservering moest via website werd mij verteld maar was totaal niet duidelijk. Ze wilde telefonisch geen reservering maken voor de zelfde dag of vertellen of er plaats was. Bij aankomst vol. Zonder uitzondering.
Aanrader voor als je een dagje Venetië wil doen. Zowel veerboot als strand zijn op kleine 2 km loopafstand maar kan ook met de gratis shuttlebus. Tip is om bij receptie dagpas (25 euro pp) te halen voor de waterbus als je naar Venetië gaat. Retourtje zou 20 euro zijn. Zo kan je ook andere eilandjes bekijken die zeker de moeite waard zijn. Mooie schaduwrijke ruime plekken en op dit moment nog veel vrije plaatsen.
Tijdens de gehele rit geprobeerd te bellen maar onbereikbaar. Bij aankomst vol. Zonder pardon. We moesten het maar uitzoeken.
Zojuist gebeld voor een camperplek 1 nacht 2 pers plus hond. 69,50 laat maar.
Mooie rustige camping op loopafstand van het zwembad. water en stroom bij de hand. Rustig voor eind augustus. Restaurant, snackbar en die bij het zwembad vanaf 18.00 uur al gesloten. receptie ook. legen cassette in ruimte achter toiletgebouw ook prima. leuke welkomst attentie voor de hond. en met campingkaart iets korting op zwembad.
Wauw zeg! pareltje, paradijsje, oase, het klopt helemaal. Voelde als achtertuin koninklijk huis! 2 nachten gebleven. 2 volw, 1 kind, 1 hond en stroom 30 euro per nacht. Zwembad, trampoline, beekje, bar (tapbiertje 1,60 euro) keuken die je mag gebruiken. sanitair dikke prima. Fantastische gastheer Edo en gastvrouw Sietske. dankjulliewel.
Sitecode: 11904
Prachtig uitzicht! Douches en toiletten simpel maar prima. 40 euro per nacht (2 volw, 1 kind van 11, hond, stroom en camper van bijna 7 m) alleen contant. Verhuur van vuurkorven, bootjes, sup fietsen etc etc. Vrije keuze plaats. Redelijke WiFi. coffee bus met terras op camping geopend tussen 8 en 20.00 (alleen contant) Kan iets rumoeriger zijn door groepjes met tenten. Tel nr via website voor Engels/nl contact ipv via Campercontact!
foto's van faciliteiten zijn gemaakt bij camperplek Center for Dialogue and prayer (waar wij met hond hebben gestaan). klopt dus niet bij de "advertentie" 15 min lopen naar ingang vanaf cfdp dit is een aanrader. hond heeft 4 uren alleen buiten bij de camper gelegen. ging prima. (volgens buren)
Prachtig schaduwrijk plekje onder de naaldbomen. Je mag zelf weten waar. speeltuintjes, machtig mooi zwem meertje waar je ook met je hond kan zwemmen. (op loopafstand) Snackbar (alleen contant), keurige toiletgebouwen met zelfs was en kookruimte. Wij zijn er gisteren op de bonnefooi aangekomen en boeken nog maar een paar dagen.