@Zwervertje47
Sitecode: 20657
Afgelopen nacht gestaan Prima plek voor een bezoek Centrum of omgeving Maar het legen van Chemisch toilet ledigen in een gewone toilet Vinden wij niet echt fris Vandaar vind ik 20e aan de hoge kant voor het gebodene
1 nacht gestaan Mooie ruime plaatsen App werkte goed Alleen vind de voorzieningen vd de Campers waterpunt Niet even spontaan een kraan open kunnen draaien Stroom geen gebruik van gemaakt ( lees) dat het prijzig is En chemisch toilet legen ook beetje ver Vandaar 3 sterren
Hebben er vorig week ook gestaan Mooie schone plaats Wie zeurt er nu over 10e Ga maar andere plaatsen Je miet het gemiddelde nemen Voor niks gaat de zon op
Wij hebben hier 1 nacht gestaan Zijn erg tevreden Groot plek om te staan Stroom oke Grijs Water en Chemic Toilet legen Drinkwater Staan zelfs wasmachines en droger Ook gratis En dat voor 8.24e
Plaats is mooi Je hebt zicht op de Rhein Maar te duur Voor alleen maar te staan Stroom en water zou hier toch ook moeten zijn
Zijn gister aangekomen Wat een mooie nette Camping Mochten eerst een plekje zoeken En dan pas betalen Het sanitair werd paar x per dag schoon gemaakt Heb hier gewassen Wasmachine koste niks Droger 3e Ik zeg capo voor deze Camping Voor 2 nachten 32e
Nog lang niet alles op orde Douche koud water en vies WC gaat Stroom en water goed Dus wel prijzig 22e PN inclu T Belasting 14 km van Centrum Ljublana Roely vd Klei