@Zwetnet

Partners
2021

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Mooie Camping we hebben hier gestaan met de Camper. Uitzicht op de bergen is fantastisch ruime plekken. En de Nederlands sprekende eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader komen hier vast nog wel keertje terug.De route er naartoe door de bergen is onbeschrijfelijk zo mooi.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Vriendelijke mevrouw spreekt alleen Frans. Wij betaalden 23,50 voor Camper met gebruik van elektriciteit. Sanitair verouderd maar schoon.Vandaag alleen met Nederlanders op de Camping

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

We konden gewoon een plek uitzoeken en de vriendelijke beheerder was snel ter plaatse we hebben voor 2 personen en Camper 25€ betaald. sanitair is wel schoon maar wel beetje verouderd. Douche was lekker warm. ook is er Gratis Wifi.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Goed betaal systeem als er niemand aanwezig is even de Qr code scannen en aanmelden en een plek zoeken. Ruime plekken voor de Camper. je staat tussen de bergen in. je moet even wennen aan de klokken van de kerk. ook rijdt er verkeer en een trein vlakbij voorbij. maar dat heeft ons niet gestoord.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Mooie ruime plekken voor de Camper. Ziet er goed verzorgd uit en Engels sprekende receptie.

Ruime plekken niet allemaal aan het water, kan zomaar iemand voor je gaan staan. S anitair is schoon en netjes. Restaurant ziet er ook goed uit.

wel prijzig om hier te staan maar sanitair ziet er fantastisch uit. als je plekje zoekt moet je lekker hoog gaan staan ivm uitzicht over de Titisee

mooie grote camping. niet goedkoop maar wel erg mooi en netjes. sanitair is erg schoon en wordt goed bijgehouden

Mooie Camping schoon sanitair en mooie routes om te fietsen en mooi meer om te suppen of te zwemmen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

mooie Camping zeer ruime plekken vriendelijke nederlandse eigenaren. Sanitair is schoon en netjes. water en stroom op bijna alle plekken. Broodjes service en Pizza en Patat e.d. te bestellen, wordt persoonlijk door eigenaar gebracht 😀

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

lekker sta je hier voor de deur op 26 April is alles gesloten. info klopt niet. ☹️

zo lekker rustig hier zeer vriendelijke mensen. heerlijk gegeten in het restaurant.

vriendelijk ontvangst en goed en schoon sanitair. heerlijk om hier even bij te komen. stadje zelf heeft niet veel te bieden

Heerlijke rustige camping, enorme vriendelijke mensen. heerlijk schoon zwembad, ruime plekken voor ieder wat wils. echt de moeite waard om hier heen te gaan.

we stonden op een ruime plek met de Camper alle voorzieningen aanwezig. lekker zwembad en genoeg winkels in de buurt

Genoeg ruime plaatsen. perfect voor tussen stop Je staat alleen op asfalt

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Goed vertoeven hier was lekker rustig, alleen het weer zat niet zo mee. voorzieningen waren top.