@_Grutter
- 2021
is inmiddels betaald parkeren geworden, wijziging doorgegeven aan Campercontact.
Fijne grote CP. Met schaduw en zon plekken . Aan de rivier. Veel ruimte om zelf een plek uit te zoeken. Geen voorzieningen. Grote supermarkt op 5 min fiets afstand. 3 pingpong tafels. Restaurant aan achterzijde CP. Heerlijk om 1 nacht of meerdere nachten te verblijven. Rustige plek.
Een leuke, kleine en gezellige Franse camping waar je zelf een plek mag uitzoeken . Uiterst vriendelijke eigenaren. Camping is door z’n tierlantijntjes vrolijk. Sanitair gebouw is netjes, geen gebruik gemaakt van het restaurant. Op loopafstand het dorp, niet te veel te beleven, maar het kasteel wat een museum is ( gratis) een aanrader met de prachtige tuin. Met de bus ( lijn X03) vanuit het dorp naar Grenoble gegaan. De kabelbaan is leuk !
Aanrader, rustige cp op een parkeerplaats. Weg tussen het huis en de kerk is goed te doen. Rustige plek ook ‘s nachts. Skateparkje op parkeerplaats. Geen last van verkeer.
Mooi gelegen aan een beekje en vlak bij centrum gelegen CP. Ruim aangelegde plekken. Zuil voor om te betalen, €6,- per 24 uur. Waterpunt en grijs water en loos plek. Informatie bord met folders beschikbaar.
Prachtige CP. Verscholen in de bossen. Entree via slagboom met een pasje die je moet kopen 5,-. Weer inleveren bij de zuil. Ook toegang met pas bij het schone sanitair gebouw met wc en douche ! Ruime plekken. Tijdelijk geen water beschikbaar. Legoland op 10-15 minuten rijden.
Gesloten vanaf 16 oktober!! April 2023 weer open
Prachtige camping gelegen aan het water. Vriendelijk personeel. Fietsen mochten in een kluis vanwege eerdere diefstallen. Geen optie om te fietsen in Praag vanwege de kasseien. Gemakkelijk met het pontje naar de overkant, met hetzelfde kaartje tram 2 nemen naar het centrum. Douche voor dames is gemoderniseerd. Wij stonden op het naast gelegen grasveld. Mooie plek. Verder rustig.
Wij stonden voor €5,- voor 24 uur op de parkeerplaats bij het zwembad. Aan de achterkant. Er staan meerdere campers en caravans. Ideaal om een bezoek te brengen aan Tropical Island.
Sitecode: 72045
Leuke camper plaats bij de haven, er kunnen op de lange rij eigenlijk maar 3 campers en er tegenover 1.
Op basis van eerdere review gevraagd om een plek aan zee, en gekregen. Wel wat duurdere camping. Mooi fietspad over de oude spoorlijn naar San Lorenzo, inclusief tunnels.
Fijne camperplaats. Vlakke ondergrond. Goede voorzieningen. Rustige plek. TomTom gaf geen goede aanwijzingen, maar via bordjes goed gevonden. Aangesloten zijn bij Camping CAR Park, wij moesten een pasje bij de zuil kopen, bij de 2e zuil pincodes pasje aanbieden, ook bij verlaten van het terrein pas aanbieden. Op loopafstand van de mini markt Proxi. Rivier de Rhône dichtbij, leuk wandelen .
Mooie en nette camping, voorzieningen zijn prima in orde. Toiletgebouw verwarmd en voor achtergrond muziek is ook gezorgd. 16A stroompunt! Behulpzame en vriendelijke beheerders.