@_joker_
Momenteel is de plaats bedekt met boomstammen uit het bos. Je kunt daar momenteel niet staan!
Anngehmer plaats! Plaatsen verdeeld en schaduwrijk. Vroegtijdige verschijning stelt zeker een vacature veilig. Als u elektriciteit nodig heeft, komt u op de 12 € of een vast tarief van 1 €. Operator ongecompliceerd en leuk! Blijf daar vanaf Pinksterzondag tot Tweede Pinksterdag 2019
Zonnige plek met vriendelijk personeel. Een beetje lawaaierig, want direct aan de arteriële weg naar Mumansk. 'S Avonds neemt het geluidsniveau af. Ideale overnachting, veilig en compleet om St. Petersburg te verkennen. Er is een taxi naar het dichtstbijzijnde metrostation. Alles sanitair en schoon. Who cares, zat receptie goed. Overmorgen gaan we naar de wedstrijd voor de derde plaats van het WK in RUS 😃
Voor een goede nachtrust. Huidige 1 kWh = 1 €, zoet water gedurende 5 min = 1 €, toilet legen = 1 €. Voor afvalcontainer grover zou aanwezig zijn. Ook geschikt voor zeer lange voertuigen.
Rustig Standplaats met elektriciteitsvoorziening 0,50 € per kWh. Geschikt voor maximaal 8 meter. VE ongeveer 100 meter bij de brandweer. 0,50 € per 40 liter vers water. Voor een nacht, geweldig!