@_ma_rc_
- 2019
2023
Prachtige maar drukke camping. Sanitair schoon, mooi zwemwater, mooie speeltuin en ik zag de hele dag een schoonmaakster rondlopen. 4 sterren gegeven want de prijs was echt hoog. 2 volwassen en 2 kinderen in camper zonder elektriciteit voor ruim 80 euro per nacht. slechts 1 nacht zou zelfs ruim 130 euro hebben gekost (170%). prijs voor elektriciteit zou nog eens 10 euro per dag meer zijn geweest.
betaalde € 12 voor 1 nacht, eenvoudige parkeerplaats maar geweldige locatie.
heel eenvoudig kamp. schone toiletten en douches. gratis toegang tot het zwembad. betaalde € 50 voor 1 nacht (2 volwassenen + 2 kinderen).
We hebben hier net een paar uur geparkeerd. eigenaar was erg aardig en als het weer beter was, zouden we zijn gebleven voor de nacht. we hebben genoten van een snelle wijnproeverij. we raden deze plek aan.
2022
Nette camperplekken, stonden hier met +- 6 andere aan het water. geen last gehad van hangjeugd. voor een gratis camperplek was het helemaal top.
mooi uitzicht, ruime plekken en goed sanitair. met 1 camper en 4 personen (2 kinderen) stonden we 1 nacht voor 46 pond. Daarnaast zagen we vanaf onze plek zeehonden
prachtige gratis stop voor de nacht. er zit ook een sanitair gebouwtje en een grey and black water afstort plek.
2 locaties, eentje is wat onduidelijk maar is naast de ticketverkoop. daar is ook stroom en kan je staan. de tweede is een grote parkeerplaats waar je ook kan staan. wij stonden op de parkeerplaats zonder stroom en hebben heerlijk geslapen.
het uitzicht is de 5 sterren waard! het stukje weg ernaartoe is slecht maar het uitzicht maakt het goed. wees snel voor deze plekken.
Bij aankomst kwam de vriendelijke eigenaar speciaal naar buiten en verwelkomde ons. we mochten gratis overnachten maar hebben toch nog een drankje gedronken en gesproken met de eigenaar. Hele mooie pub en locatie!