@aafkez
Een nette camperplek van CCP, vorig jaar het kaartje voor vijf euro gekocht van Camping Car Park Hier zijn wij zeer blij mee want wij zijn elke keer weer verrast door een mooie nette camperplekken, zo ook deze !
Zeer nette camperplek, met ruime plekken, harde en warme douche, hele goeie wifi. We hebben een mooie fietstocht in omgeving gemaakt en we zijn naar het kasteel gewandeld. In het dorp is een leuke ouderwetse bakker en een kruidenier waar we heerlijke gebraden kip hebben gekocht. Wat ons betreft is deze camperplek zeker een aanrader.
Sitecode: 20924
prima camping, grote plekken, heerlijke warme en harde douches in verwarmde ruimte. verder niet veel bijzonders
goede camperplek vanuit waar je op de fiets(7km) Valencia kunt bezichtigen, je krijgt van de aardige eigenaars een perfecte routekaart hoe je op de fiets via het park de bezienswaardigheden kunt bekijken of bezoeken (zoals de oude stad). Douches zijn eerlijk gezegd waardeloos maar verder helemaal prima.
mooie plek aan een baaitje, goede warme douches, veel boompjes op de plekken, dus even zoeken naar een plek waar je de camper kunt inparkeren, leuk restaurantje, klein overdekt zwembadje, goed was systeem, niet goedkoop (€30 per nacht) maar wij vonden het dit wel waard.
Sitecode: 12047
Perfecte camperplek voor een bezoek aan het mooie San Sebastian, kosten €5,60 . Op de fiets ben je zo op de mooie sjieke ouderwetse boulevard.