@aandyk
- 1999
Juli 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Rustige plek bij de waterskilift. Er zijn gedeelde toiletvoorzieningen. Kosten: €14. Redelijk.
Zeer vriendelijke eigenaar, prachtig rustige en idyllische locatie. Op de achtergrond hoor je het geluid van geiten- en koeienbellen. Een bakkerij om de hoek en een brouwerij in het dorp, op ongeveer 10 minuten lopen. Ideaal voor een rustig overnachtingsverblijf.
Heel rustig en idyllisch. De eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam. Ik heb zelden zo'n rust en stilte meegemaakt, en je kunt er zelfs de sterren zien omdat er geen lichtvervuiling is. Alles is perfect. Aankomen met een grote camper is wel een beetje een uitdaging, omdat de goed aangelegde wegen smal en bochtig zijn. Dat is echter niet de schuld van de camping zelf.
Een rustige plek om te parkeren tot het kleine dorpje 's ochtends wakker wordt. Een goede plek die gratis is.
Nadat we 's nachts dankzij Google Maps satellietbeeld de ingang hadden gevonden, zijn we op zoek gegaan naar een plek, het is Pasen. De ondergrond is niet acceptabel, als het droog is is het extreem stoffig, als het regent is er de beste zachte zeep, kleigrond. Beter dan overnachten bij rustplaatsen, meer niet.
2023
Verharde Boton-parkeerplaats die in de winter dienst doet als bootopslag. Meld u aan bij de havenmeester in de sporthaven. V/E beschikbaar en werkend. Er wordt gebruik gemaakt van de matrozendouches en toiletten.
2022
Blijf weg. Volstrekt onvriendelijke operators die gewoon afzetten en bijna geen prestaties leveren op hun grindveld.
Het is een parkeerplaats zonder andere voorzieningen.
De plaats is en een goed startpunt om de stad te bezoeken. Met de fiets ongeveer 8 minuten.
5 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden