@abramino
Lid van Campercontact sinds 2019

Sitecode: 19698
Uitstekend gebied om Napels te bezoeken. Netjes en schoon. Laden / lossen van badkamers, douches. Routebeschrijving van managers om zich te verplaatsen. Stadscentrum met bus + metro. 23 € per nacht. Poort gesloten van 21.30 uur tot 8.30 uur (geen uitgang en geen toegang) terwijl er overdag managers zijn om te openen.
21 augustus betaalde 6 € voor de middag en 6 € voor de nacht. alleen bewaakte parkeerplaats en aanwezig tot twee uur 's ochtends Uitstekende locatie voor het historische centrum van Otranto.
Alleen parkeren. Niet bewaakt. 21 augustus alleen camper die ik niet vertrouwde omdat je hem van de weg af laat. Nog vier stappen vanaf een andere bewaakte parkeerplaats via Renis
Grote camping is altijd gelegen.Alleen toegang tot het strand voor veel plaatsen, fiets essentieel om zich te verplaatsen.Mooi strand en prachtige zee.Plaatsen bijna allemaal zonder schaduw.Stadige campingstraten stoffig.Tenken symbolische douches, weinig en ver. Augustus.Alleen volledige afvalplaats. Over het algemeen goede 4-sterrencamping beheerd door drie.Hoge prijzen.
Alleen parkeren met beperkte parkeerplaatsen. Geen belasting, geen afvoer, geen stroom, geen water, geen monitoring. Schoon en verzorgd. 8 euro per dag klopt omdat ze uitkijken op zee en op twee minuten van het begin van de wandeling langs het water. Met dank aan de beheerders want uitstekende gelegenheid voor campers.
Geweldige locatie om Assisi te bereiken zonder parkeerplaatsen voor campers. Bus op 200m (om naar de stad te gaan). Centrum 15 minuten lopen bergop langs de "Mattonata" (om zeer goed terug te keren, omdat bergafwaarts). Spectaculair uitzicht op Assisi, rustig, beleefd en behulpzaam personeel om informatie te verstrekken. Geen schaduw. Hoge prijs maar geen defect.