@absolut

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Niets op aan te merken! Alleen maar lof! Alles was aanwezig, en bovenal was het er heerlijk rustig! We komen graag terug...!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Een prachtige, rustige plek om even te stoppen of zelfs een paar dagen door te brengen! Alles is aanwezig en het is er heerlijk rustig!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Nou ja, het is niet echt "mooi", maar het is de moeite waard om de stad te bekijken! Alles is er, maar het transformatorstation ligt ernaast.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Geweldige plek...helaas geen riolering etc....Maar toch hebben we hier een paar geweldige dagen gehad...een beetje te luidruchtig vanwege het visserijfestival van het vasteland...geluid tot 2 uur 's nachts...

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Helaas nog maar 2 punten. Ik ben het eens met mijn voorganger en bekritiseer het evenementengeluid vanuit het Strandhuus op vrijdag en zaterdag. Vanaf 21.00 uur is er alleen basmuziek en het is behoorlijk luid, we komen alleen terug van maandag tot en met donderdag! 31 € voor weinig plus luide muziek, dat klopt niet!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Ik heb bezwaar tegen 22 euro... 16 euro/dag... natuurlijk nog eens 2,50 toeristenbelasting per persoon. Anders een goede plek voor ons! Onze camper is voorzien van een douche en toilet. Als je meer comfort wilt, moet je naar de tegenoverliggende camping... je moet dan DAAR de prijzen afhandelen en niet klagen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

De plaats is gemakkelijk te bereiken! Alles wat je nodig hebt! Helaas staan er op vrijdag op de aangrenzende parkeerplaats tieners te schreeuwen, waar de exploitant van de parkeerplaats niets aan kan doen! Helaas zijn deze luide auto's uitgerust met basluidsprekers nu overal te vinden!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Deze geweldige camperplaats heeft alles wat een kampeerder nodig heeft! Helaas was het dit weekend erg luidruchtig vanuit de omliggende straten! Onder de stadsmuur zaten luidruchtige jongeren die helaas ook op het plein rond onze auto kwamen. Het is jammer, maar de plek kan nergens voor gebruikt worden... Anders kan het worden aanbevolen.

weer wegrijden...de foto hierboven heeft naar onze mening weinig met de beschikbare ruimte te maken! Erg krap alles, alleen de eerste rij heeft televisie. Anders niet uitnodigend... Jammer.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Plek eigenlijk ok voor ons. Ik vroeg de terreinwachter om een verlaging van de toeristenbelasting omdat GdB 80% AG, want vorig jaar was dat hier weggelaten. Had een extra notitie in 2022! De hamer was dat de tuinman me vertelde dat dat niet kon (wat natuurlijk niet waar is van zijn kant), ik zou zeker nog een zwaar gehandicapte identiteitskaart hebben getoond! Ja, hier weten ze hoe ze met gehandicapten moeten omgaan! Een aanname die helemaal niet werkt, wg 1,50

Zeer luidruchtige (wegverkeer) parkeerplaats. We kwamen op zondag aan en de motoren raasden elke minuut langs de camper (een hele mooie route voor motorrijders👍!). Was willen doen (machine en droger aanwezig, zag er ook netjes uit), helaas had de vorige persoon een hondendeken gewassen en de machine dienovereenkomstig achtergelaten 🤮! "Lieve kampeerders", je bent NIET alleen op de wereld, dat laat je niet zo achter!!

Plaats is geopend! Bovendien 's avonds helemaal stil.. Overdag sport en zwembadbezoekers Zeer aardige jonge vrouw bij het binnenzwembad info... dat kom je niet vaak tegen.

Een zeer rustige plek met aardige operators... Helaas kwamen er 3 campers met Noren, die zichzelf zo'n "voorsprong" gaven dat het behoorlijk luid werd! Maar de plaats biedt alles wat een camperbestuurder nodig heeft!

Zojuist gezegd bij aankomst: zet de auto uit, meld je voor 12.00 uur alleen bij uitzonderingen, kies een stoel, betaal! Omdat het er ook niet uitnodigend uitzag zijn we terug gereden.De omgeving maakte geen goede indruk

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Eigenlijk een goede plek, maar de plaatsmanagers boekten vaak 2 plaatsen op 1 plaats en daardoor was er vaak moeite op de "5 grote plaatsen" omdat er maar 1 stopcontact per plaats was. Er waren daar 4 dagen en er waren elke dag meningsverschillen. Helaas een bureaucratische fout van de administratie.

Helaas kwam er een groot gezin met keffende honden en ongeveer 7 caravans... Het maakte al veel lawaai tijdens de lunchpauze... Ordnungsamt voelde zich niet verantwoordelijk voor ons, we konden het tolereren of verhuizen naar een rustigere plek . Bedankt Rottweil voor deze geweldige gastvrijheid van uw betalende campergasten ...

We hebben vanaf hier een aantal motortochten gemaakt! Eigenlijk een plek waar men tevreden mee kan zijn, maar bijna elke avond verstoort een bewoner de nachtrust met muziek en entertainment! Jammer, de exploitant moet voor wat rust zorgen.