@ack58
Nogal een kleine parkeerplaats, aangezien alles vol was, kregen we een geweldige "speciale" parkeerplaats iets buiten, de terreinwachter was erg aardig en meegaand, behulpzaam en vriendelijk. Voor € 22 was alles inclusief. Ook het vermelden waard zijn de zeer schone en moderne sanitaire voorzieningen. Een aanrader in Brunsbüttel: de sluizen van het Elbe-/Noordoostzeekanaal. We komen terug!
Waren hier voor 2 dagen. Het bedienend echtpaar is aardig, receptie etc. alles is wat oud, het sanitair is schoon maar ook oud...., plaatsen zijn vrij groot en goed verdeeld, meestal geperst grind en wat gras, elektriciteit is duur met 80 cent per KW . Heel erg: geen WiFi op het hele terrein (nul), er wordt ook gezegd, LTE op je eigen apparaten via Telekom 1 bar, alles is heel, heel traag, verder is alles prima.
De plaats is enorm, veel ruimte, op de eerste rij op de Main is fantastisch. De telefoniste is altijd bereikbaar, zeer hardwerkend en ontzettend aardig en vriendelijk, zo stel je je dat voor. Vuilnis is nog steeds voorlopig, VE is erg goed. Er zijn zachte constante geluiden van de snelweg, maar als de ramen 's nachts gesloten zijn, hoor je niets meer. Grosser Kaufland ligt op 10 minuten lopen, daar kun je alles krijgen. Echt een aanrader dus.
Heel fijn, vriendelijke ontvangst van de familie, alleen tussen 2 bossen een stukje de berg op, heel mooi uitzicht op de Aare vallei, er zijn nog geen echte parkeerplaatsen, aan de rand van de wei, elektra via een kabeltrommel op de weide (een beetje avontuurlijk), grijs water u Cassette op de boerderij, wandelen mogelijkheden in de buurt, zeer goed / goedkoop groentewinkel in Wichtrach an der Hauptstrasse.
Zeer vriendelijke ontvangst, behulpzaam en zorgt voor alles. Parkeerplaatsen groot genoeg, iets hoger op de berg, niet gemakkelijk te vinden, infrastructuur volledig beschikbaar, extra grote kamer met toilet en wastafel, elektriciteit, water etc. allemaal incl. De inschrijving is goed, want er zijn maar een paar plaatsen. Met de bus (bijna voor de voordeur) of te voet rechtstreeks naar Thun, prachtige stad, absoluut een aanrader Kasteel Schadau met uitzicht op Jungfrau, Eiger, Mönch.
Zeer rustige, gloednieuwe plek. Operator is ontzettend aardig en heeft veel voorbereid voor campers, zie de foto's en de overige recensies. Fietsen is goed, maar door de landelijke omgeving zijn er niet overal fietspaden. Zeer goed om langs de Iller te rijden. Je kunt op grind of gras staan, al met al heel goed. Er zou een 10 zijn gegeven als de wifi goed had gewerkt. Helaas had iedereen hier problemen met inloggen op het WLAN, het bereik is kort en traag. Ik zal zeker terugkomen, een echte aanrader met een geweldig uitzicht.
Onverslaanbaar goedkoop met 8 € all-inclusive! De plaats is enorm, verder naar achteren in de 3e / 4e / nde rij was alles leeg. Links en rechts langs de Main fietsen is geweldig. De plaats was 's nachts stil. Op dit moment is er een kleine bouwplaats naast de deur, waar het werk om 7 uur 's ochtends begint. Helaas werkte wifi niet echt, jammer. Anders sterk aanbevolen voor 1-3 dagen
Was er herhaaldelijk in augustus 2020. Gewoon fantastisch. De andere parkeerplaats in Brokdorf direct aan de Elbe-dijk is saai, omdat je constant direct naar de "dijkmuur" kijkt en alles erg smal is. Heel anders met Reinhard Hink, ruimte zonder einde, vrij zicht op het vlakke land in alle richtingen. Reinhard, de operator, geeft veel om het welzijn van zijn gasten (bijvoorbeeld het vergroten van het WLAN-bereik). Anders pure vrede. Luxe vind je hier op de binnenplaats niet, maar rustiek en alles wat je nodig hebt. Mocht er iets ontbreken ... Reinhard zorgt ervoor. Conclusie: zeer aan te bevelen
Ideaal voor op doorreis. Was er een nacht, elektriciteit direct bij de parkeerplaats, slechts 5 minuten van de snelweg, maar heel rustig aan de rand van het dorp. Ik kan het sterk aanbevelen.
Alleen aan te bevelen voor 1 of 2 nachten, eenvoudige parkeerplaats met grind, elektriciteit inbegrepen, zeer aardige operator, broodjes in de ochtend en veel eigen worstjes van een slager. Stille plaats. 13 €, er is ook een tegoedbon van 5 € om te winkelen. Alles was heel eenvoudig gehouden. Als je naar de hele binnenplaats kijkt, maakt dat een wat chaotische indruk. Zelfs in de schuren ziet het er een beetje "wild" uit.
Wij waren er 2 dagen, perfecte plek aan de rivier, zeer vriendelijke baas die alles (met passie) regelt, absolute rust, veel ruimte, V / E erg goed. Absoluut een aanrader. 2-sterren aftrek: afvalverwerking / scheiding = alles aanwezig, maar de kampeerders zorgen voor veel verwarring, wat jammer is. Nog een tekortkoming: het regende lang en goed in de middag. Op het grote gazon werd het gazon 3-4 dagen van tevoren gemaaid, het maaisel bleef achter en in de regen waren schoenen en fietsen echt vies met grote bosjes nat maaisel. En hetzelfde gold voor de naburige kampeerders in de middag. Anders was alles geweldig
Parkeerplaats, zeer goed gelegen, direct aan de NOK, operator was erg moeilijk om ons een ruimte te geven. Hemelvaart 2020: alles is vol en volgeboekt. Zeer grote percelen, 's nachts vrij rustig, bovenaanzicht van het kanaal op de eerste rij, maar er waren weinig schepen onderweg. Recht voor je neus is het fietspad langs het kanaal geweldig. Al met al goed.
Mei 2020: omslachtig betalingssysteem, één nacht € 26 !! Plus WiFi 1 € / uur of 3 € / nacht, evenals toilet etc, alles kost nog steeds bovenop, we bedoelen: echt dure, goed gelegen ruimte, rustig, geen straatlawaai, parkeerplaatsen van gemiddelde breedte, hoeft niet per se opnieuw te zijn ...
We verbleven een paar dagen in Reinhard in mei 2020, een boerderij van 22 ha! Eerst maakt Reinhard een "rondleiding door het bedrijf" om alles te laten zien. niets ontbreekt, zelfs een camperwasmachine en alles wat de camper nodig heeft is aanwezig. Kinderen hebben een grote speeltuin met een zeer grote boomhut. Als je van rustiek (zonder luxe) houdt, dan is dit de plek voor jou. Reinhard - de eigenaar - is zelf stacaravan en kent de weg. hij is buitengewoon behulpzaam. Er is zelfs een grote mobiele grill. Zelfs vissers kunnen hun vis daar roken in een speciaal daarvoor voorziene roker. Over het algemeen heel rustig, het is geweldig dat je de mooiste plek op de site kunt kiezen. Een gezellige hoek in het houten huis met een oude gietijzeren kachel nodigt uit tot verpozen. Vergeet de zwarte zeug (zoethoutschnaps) niet. We komen zeker terug. Reinhard, je bent een hele aardige, aardige, vriendelijke kerel. Bedankt voor alles, groeten Axel + Hengameh
Ik was vanaf 16.5. op 17 mei 2020 waren eigenlijk alle 5 plaatsen vanwege Corona gesloten. Het is onduidelijk of u € 7, - moet betalen omdat de parkeermeter zegt: alleen van 10.00 uur tot 18.00 uur. Geen infrastructuur voor campers, gewoon "parkeren". De nacht was buitengewoon kalm.