@acroughs
- 2014
mooie ruime camping. voor grotere campers zijn er verharde plaatsen. mooi sanitair. wel spijtig dat sommigen het vuil achterlaten!
Camping zou het hele jaar geopend zijn maar kwamen aan op 14 november 2024 en niks of niemand te zien. Lange rit afgelegd voor niks!
De voorzieningen zijn buiten gebruik. Niet lozen, geen WC ledigen. wel mooie omgeving en rustig om te overnachten.

Gezellige camping rustig naast riviertje veel groen en veel schaduw, ruime plaatsen, zeer vriendelijke uitbaters die al het mogelijke doen om de campeerders te helpen en het naar hun zin te maken. Sanitair in orde netjes en deels vernieuwd. stroomzuilen staan wat te ver uit elkaar. Lekker gegeten op het gerenoveerde terrasje. wij komen zeker nog terug.
we kwamen aan met onze grote camper om iets over 12 u ‘d middags. receptie was al gesloten. we konden niet meer omkeren want alles stond vol auto’s en het was er veel te smal. Plots werd ik gewoon afgeblaft door een jonge Nederlander. Die riep dat de receptie gesloten was tot 13 u en dat we in de weg stonden en dat we weg moesten. Hij heeft dan tegen zijn goesting de slagboom geopend zodat we konden keren en wegrijden. mij zien ze hier NOOI MEER
Voor de ingang van de camping is een camperplaats voor 8 voertuigen met stroom 8A, water ter plaatse en ledigen van zwart water en cassette, men mag wel op de kamping gaan douchen en gebruik maken van alle andere faciliteiten. Heden 20€ voor 2personen op de camperplaats voor de camping. Op de camping 30€
Zeer ruime mooie plaatsen, zelf uit te kiezen en aan te melden indien niet aanwezig op de receptie in de bar naast het overdekt zwembad. 19.60€ per nacht voor een camper en 2 personen en een hond. Vissen is gratis privé terrein. Sanitair is een beetje verouderd maar best netjes. Er is op vele plaatsen een waterpunt en elektriciteit 10Amp voorzien. Veel groen en schaduw onder de bomen, grote visvijver.
Mooie locatie aan de Ourthe bij Vlaamse eigenaars. Wij stonden op het voetbalterrein dicht bij de visput waar onlangs 170kg karper is bij opgezet. Vriendelijke en helpende eigenaars. Douches zouden beter moeten werken en zonder munten, in deze tijd is dit voorbij gestreefd. Lekker restaurantje, broodjes en koffiekoeken op voorhand te bestellen.
Mooie camping ruime plaatsen in de schaduw en diverse uitstap mogelijkheden. Elektriciteit amper 6ah, sanitair veroudert alleen aan het hoofdgebouw WCs met papier. Resto en shop waar je broodjes en koeken kan bestellen. Het is dan spijtig dat hier niet meer wordt geïnvesteerd in deze mooie locatie.
Aan de kade verwacht je de geluiden van de voorbij varende boten, dit is zeer beperkt en bijna verwaarloosbaar. Maar de vrachtwagens die op de aangrenzende parking om 3h50 en om 5h30 gedurende een 15 tal min hun vrachtwagen laten opwarmen en aankoppelen dat is toch niet zo aangenaam.
Ruime gratis plaats, netjes, verlicht, rustig stil. zwembad vlakbij.
Nette plaats, momenteel geen watert (vorst) voorziening. Ideaal om te vissen.
Mooi uitzicht aan visvijver. Ruime plaatsen, Volg de wegbewijzering en NIET gps. Steile smalle weg!