@ad-en-truus

Betrouwbare reviewer

Partners
2013

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

zoals vorig revieuw al aangaf een geweldige plek met erg vriendelijk en gasvrije eigenaar niets is hem te veel je komt het terras niet voorbij of je moet een gratis Ouzo drinken of aardbeien eten. Het restaurant is voortreffelijk en prijswaardig. Bedankt. ik kan deze plek alleen maar aan iedereen aanraden.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

prachtige camping met mooie plekken dicht bij het water. Nieuwe wc's en douche gebouw. Iedereen roept over camping Silvia maar deze heeft mooiere plaatsen en echt vriendelijk personeel en eigenaar

aangekomen bij Camping betaalautomaat 2 betaalkaarten geprobeerd maar allebei geweigerd. wel lastig want er is verder niemand aanwezig dus maar verder gegaan.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Als je hier niet moet zijn rijd dan door smal doodlopend straatje breed genoeg voor 1 camper maar dan moet je geen tegenligger krijgen. ingang poort net te doen 5 cm aan weerszijden.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie nieuwe camperplaats prima sanitair elke cabine met wc wastafel en douche.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een geweldige camperplaats waar men prima kan eten. De eigenaars zijn eigenlijk te gastvrij voor hun gasten. zo,n Service hebben wij nog nooit meegemaakt. Jammer dat er veel camperaars misbruik van maken. De prijzen voor het eten zijn eigenlijk veel te laag. De eigenaar staat campers voor niets te wassen, en wil daar geen geld voor. Mensen maak hier geen misbruik van en betaal hiervoor. Verder niets dan goeds over deze plaats. Sofia veel succes.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prachtige camping met uitstekend sanitair. ook een leuke plek om wat rond te fietsen. wij hadden het geluk om de eerste plek aan zee te krijgen.

Sitecode: 19289

voor ons de mooiste camping in Griekenland. We zijn hier nu ruim een week. Grote percelen en zeer goed nieuw en zuiver sanitair. Een prachtig zwembad. Echt een aanrader .

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima overnachtings plek alles is voorhanden WC goed gepoetst. Voorseizoensprijs is €5.- incl. stroom. Echt wel een voorbeeld voor andere camperplaatsen. s'nachts rustig ook al is het dicht bij de snelweg

dit vinden wij wel de mooiste camperplaats langs de Moezel je hebt hier meer plaats dan op een camping en dat voor 12.50 incl. stroom.

Sitecode: 1982

prima overnachtings plek maar dorpje heeft alleen maar leegstaande winkelpanden. Totaal geen toekomstperspectief.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

mooie camping met vele voorzieningen zelfs 13 wasmachines in het washok maar schoon water tappen een ramp. Wij stonden op een confort plaats was groot met stroom maar dichtsbijzijnde watertap 150 meter. dit verwacht je niet op een 5 sterren camping al was er maar 1 in elk laantje.

Sitecode: 19411

echt een geweldige camping zwembad wordt elke nacht leeggepompt en smorgens voor 9.00 uur weer helemaal vol gepompt met verwarmd zeewater.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

wij zouden hier 5 dagen blijven staan maar met zulk een geweldige eigenaar blijven we nog enkele dagen langer .elke morgen komt hij goede morgen wensen en vragen of alles goed gaat. Een leuke plaats. ook mooie fietsroutes en rondom 5 plaatsjes waar je heen kunt. wij komen zeker nog eens terug

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

slechte ervaring de camping wordt savonds tussen 21.00-22.00 uur hermetisch gesloten poort maar ook het kleine poortje. smorgens stonden we met 5 campers te wachten om van de plaats af te kunnen telefonisch waren ze niet bereikbaar en er woont ook niemand erbij. Rond 9.15 uur kwam er eindelijk iemand de poort opendoen. Als er snachts iets gebeurd zit je op deze kleine binnenplaats opgesloten. Ze zijn pas bezig maar dit is onverantwoordelijk.

camperplaats bestaat wel maar volg parkeren kasteel.

prachtige camping met mooi binnen en buiten zwembad grote plaatsen sateliet tv mogelijk gratis wifi goede fietspaden om het eiland te verkennen

schofterige behandeling door receptie 2 andere Fransen kregen toegang terwijl ze achter ons in de rij stonden te wachten en voor ons was er geen plaats meer

prima camperplaats dicht bij kasteel bij de automaat een card kopen en die bij het inrijden voor de cijfertoetsen houden anders gaat de boom niet open

Prachtige stek om 1 of 2 nachten te blijven. De safari is leuk een tractor met aanhangwagen tussen een een enorme kudde bisons.

Mooie plaats dicht bij het centrum geen verdere voorzieningen ruime plaatsen waren even gaan kijken op de camping die was overvol en iedereen stond vlak langs elkaar. Dus onbegrijpelijk dat deze camper plaats gratis is en zo dicht bij de camping en in het centrum

Heel mooi hier nu ook camperplaatsen met een groenstrook erlangs maar geen stroom aansluiting alleen heel veel ganzenpoep op het gras. Verder prima restaurant. Douches en wc prima onderhouden. En dat alles voor slechts € 15,-

Leuke plek betaald met easypark app maar dan krijg je geen code te zien voor toilet gebouw. Dus beter met bankpasbetalen dan krijg je een afschrift met pinkode

Ben het eens met voorgaand bericht voor 1 nacht een leuk plaatsje met mooi uitzicht. Wc keurig ook invaliden toilet met automatische deur opener. Stroom aansluiting is onklaar gemaakt.

Prima plek voor bezoek aan oslo met de metro 450 meter langs voetpad naar beneden. Een senioren ticket enkele reis kost 18 kr. Een senioren dagkaart 42 kr geld ook voor de veerpont. Elke 15 minuten komt er een treintje.

Met mooi weer een leuke stek en het uitzicht rondom is best mooi afgezien je ook uitkijkt op een olie platform staan geld 115 kr en 50 kr voor stroom in een envelop in de brievenbus stoppen

Veel te krappe plaatsen voor campers als het druk is zet men in de middenrij 2 campers langs elkaar, en als het je niet bevalt moet je maar vertrekken. Op de camping zelf mag je niet staan. Wij zijn vertrokken en vonden 300 meter verder de staat volgen bij de rotonde een camperplaats op het parkeer terrein van een hotel voor ong 25 campers kost 190 kronen incl . Stroom

Grote camperplaats met een prachtig uitzicht op de haven en het stadje winkels langs het terrein. Je moet wel rond 15.00 uur aanwezig zijn want anders staat het reeds in juni vol.

We vonden het een prima plekje met uitzicht over de zee. Wat betreft de stroom bij betaling aan de automaat kun je kiezen alleen plaats of ook stroom dan krijg je een pasje waarop 50 kr bedoeld voor stroom en 50 kr voor pand als je deze na vertrek weer in de automaat steekt word het tegoed verrekend wij betaalde voor 1 nacht 22 kr aan stroom.

prachtige camping met mooi uitzicht over het meer alleen jammer dat de chemietoilet stort met afwatering van de camper helemaal beneden in de uiterste hoek is want de pad loopt nogal steil naar boven.

Sitecode: 11940

Prijzen zijn nu 2018 € 12,- voor 12 uur en voor 24 uur €17,- hier is volgens mij de grootste wijn en dranken winkel (schip) de zweden en noren laden hier hun wagens vol

Prachtige camperplaats aan de haven en dicht bij het centrum van de stad

Mooi uitzicht maar overnachten kost nu 2 juli 2018 tussen 20.00 en 8.00 uur 15 euro overdag is het gratis

Camping biedt weinig maar heeft een mooie ligging. Indien de camping vol is kun je ook 250 meter doorrijden daar is een camping met kleine huisjes en biedt ook ruimte voor div campers en caravans.

mooie camping maar tegen de avond 28 juni 2018 echt vol. Bij de camping een bergen buskaart kopen en instappen voor de camping. op het eindpunt van de bus vebinding overstappen en dan verder met de tram tot het eind station in het centrum van bergen.

prachtige camperplaats in de bossen zelfs warme douches en wc prima overnachtingsplek

Rustige camperplaats we stonden hier op weg naar noorwegen. Er stonden slechts 2 campers

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Wij komen hier al enkele jaren met pinksteren voor het muziekfeest in de sennerei vlak bij camping dan spelen daar div. bekende muziekgroepen uit het zillertal . De camping heeft kleine plaatsen maar de voorzieningen zoals sanitair zwembad en restaurant zijn voortreffelijk. Het receptie personeel is ontzettend vriendelijk.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Sitecode: 20220

Hier gestaan in mei 2018 het is de mooiste camping die wij gezien hebben extra luxe voorzieningen ontzettend grote plaatsen prima restaurant het sanitair is prachtig er zijn zelfs familie badkamers te huur

De camping heeft achter veel plaats voor Campers ook stroom maar er staan achter alleen 2 bouw wc cabines en geen washok of douche er staat maar 1 santairblok voor bij de ingang

Prima camping fijne douche goed warm water en ook schoon sanitair WiFi zeer goede verbinding op 1e gedeelte van de camping alleen het gras was erg lang je kunt er van 8 tot 10 een prima ontbijt krijgen voor 5 euro. De afstand tot de stad is ong. 2 km waarvan 1 km lange brug. Taxi voor 3 euro

ad en truus van de ven wij zijn hier geweest in augustus 2016. Kleine camping, het sanitair is geweldig zuiver wordt de gehele dag door zuiver gehouden. eigenaar en kinderen ontzettend vriendelijk en behulpzaam. drukke straat hele dag door rijen mensen en file van auto's.