@adham

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Kleine mooie schone camping aan het meer Vlakbij wandelgebied Cheske Raj (te voet te bereiken). Prijs 86 euro voor 3 nachten inclusief stroom Alleen douches veel te duur 1,20 euro voor 4 min. voor wat je krijgt. Alleen contant alles betalen

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

mooie camperplaatsen achter in de tuin van een huis. Een perfecte plaats om vanaf hier met openbaar vervoer(vanaf 65 jaar gratis) Praag te bezoeken. Zowel voor mannen als de vrouwen 1 douche en 1 wc maar is voldoende. 77 euro voor 3 nachten met stroom en hond max 20 plaatsen. s-nachts rustig en aan overkant laantje om hond uit te laten

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

voor Tsjechische begrippen duur (40 euro buiten hoofdseizoen met stroom) en slecht: je staat met de camper op, met rood/wit lint, afgebakende delen op de parkeerplaats. stroom kan max. 1400 watt hebben. wc' s en douches ( open ruimte met 4 schotten zonder douche gordijnen), zijn aan de andere kant van de camping. Er is een slagboom waar je gewoon langs kunt. De plaats lijkt niet echt veilig omdat iedereen zonder beveiliging in en uit kan lopen.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

schandalig vanmiddag stonden we aan de poort en vroegen om een plaats. Er waren nog twee lekker ern grote plek voor onze camper en een kleinete plek voor een kleinere camper. Helaas kwam net na ons een Spanjaard met zijn campertje en die kreeg de plaats die voor ons bestemd was, omdat hij een Spanjaard was. Onze camper kon niet op de kleinere plaats De man met de snor die daar alles regelt gaf letterlijk toe dat hij voorrang geeft aan spanjaarden

let op: honden zijn niet toegestaan

camping is vandaag 31 oktober 2024 gesloten in verband met bouw werkzaamheden

de camping zou niet meer naturistisch zijn

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Let op: het naturistische gedeelte is helaas opgeheven

prijs inmiddels 19 euro per nacht met acsi kaart Verder redelijke camping

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

voor de eerste keer op deze mooie camperplaats twee nachten gestaan. Stond bijna vol, maar er is altijd wel een plekje te vinden. Jammer dat er geen lozing plek voor chem.toilet is. Voor herhaling vatbaar. Geen hinder van vliegverkeer

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

weer op deze mooie luxe camping. 18 euro met acsi kaart: twee personen, stroom en hond. Op dit moment nog erg rustig

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

aangegeven prijs klopt niet wij betaalden gisteren 12 euro per 24 uur excl. douches een euro en wc 0,50 euro Plaatsen bij ingang rechts staan aan spoorlijn Plaats staat nagenoeg vol

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Let op de prijs is verdubbeld kosten voor 24 uur zijn nu bijna 34 euro Bij het strand langs de weg stonden tien tellen campers gratis

camping is tot en met 31 oktober 2022 open