@adhi
- 1997
Wij stonden hier 2 dagen. vriendelijke ontvangst door eigenaresse. Prima terrein , wij stonden onderaan. Nieuw sanitair gebouwtje. Mooi uitzicht. De National cycle route 47 loopt onder langs, zeker 20 km vlak ondermeer langs zee. Let op aanrijroute vanuit Llanelli is vele malen makkelijker.
vriendelijke ontvangst. Sfeervolle kleine rustige camping. Mooie plekken, ook schaduw plekken. wij betaalden 28,00 pond excl electra. Wandelen vanuit de Cp niet aan te bevelen. wij fietsten naar Cardiff; onderlangs niet doen, zeer slechte weg. Boven langs goed te doen ca 14 km. Wij hadden 2 heerlijke dagen.
Een prachtige plek. heerlijk rustig. Wij stonden er met ca 8 campers van verschillende nationaliteiten na aankomst. sAvonds en sMorgens vroeg wandeling langs kade gemaakt. Voldoende wandelaars etc om je veilig te voelen.
geheel eens met vorige review. zeer rustig , uiterst vriendelijk. wij betaalden € 19,50 all Inn per nacht. Bij aanvang ligt het hoger als je misschien denkt maar zeer de moeite waard..
2 nachten hier verbleven. prima camperplek , mooi aangelegd. verrassend stil. vriendelijke eigenaren. water , afvoer en een toilet , wat wil je nog meer.
Prima ontvangst, duidelijke info over plek en Barcelona. Prima douches en toiletten. Wij stonden er een week in januari 2020. Mooie wijk voor wandeling. Ook langs het strand. Fiets mogelijkheid is er , maar verwacht niet te veel. Wij komen zeker terug.
Aug 2019 stonden wij hier 3 dagen. Prima omgeving voor fietstochten. Zwembad helaas dicht. Het schoonmaken van blad , bij wind, is bezwaar voor beheerders blijkt. Wij betaalden €8,00 per nacht. Restaurant eenvoudig maar goed. Boven €30,00 wordt stageld in mindering gebracht. Prijs kwaliteit - redelijk.
5 aug 2019 Prachtige natuurlocatie voor rustzoekers. Met zeer vriendelijke Duits sprekende Poolse beheerder. ( eigenaar is Nederlander) prima ontvangst. Verzorgd sanitair. Zeer ruime vrije plaatsen. Toen wij er waren was er ( zichtbaar) nog 1 camper en verderop enkele tenten met kano vaarders. Let op juiste route laatste 1100m onverhard (wasbord) . Daarom net geen 10.
Wij waren 24 juni 2019 hier. Prachtige ligging, rustig. uiterst vriendelijk eigenaar met dito ontvangst. Goed verzorgd. Mijnheer gaf onze prima tips voor route naar bezienswaardigheden. Wij betaalden € 10,00
Vriendelijke ontvangst door enthousiaste eigenaren. Mooi terrein. Eenvoudige maar schone voorzieningen. Centraal gelegen in het mooie Z Limburg, wij hebben er 5 dagen heerlijk (elec.) gefietst. Per nacht betaalden wij incl stroom en toeristenbelasting € 15,70
Prima plek, rustig in het dorp. Mooi uitzicht op oa open lucht theater. Nog weinig voorzieningen. Water is te lozen.wij stonden hier 23 mei 2017. Plek ligt aan schitterende route S442. A&H
Wij stonden er 5 en 6 aug 2016 . Heerlijke rustige plek. Vriendelijke ontvangst. Geen water en loosplek. Op de fiets Weimar en Erfurt bezocht.
Sitecode: 11924
4 aug 2016. Rustige plek. Vriendelijke ontvangst. Let op er is plek voor 2 max 3 campers. Bezichtiging molen is mogelijk.
27 juli 2016 hier gestaan , prima plek. Mooi aangelegd goede faciliteiten. Goede fietsmogelijkheid. Heerlijk rustig. Adhi