@adjo54
Prachtige camping aan het Lac de Causse. Sanitair prima, zwembad en restaurant. Mooie plekken voor campers met uitzicht op het meer. Leuke ontvangst door nederlandse dame. Via D158 ( leuke weg) kun je op de fiets boodschappen doen in Larche bij de Intermarché. Half juni zijn er vaak roeiwedstrijden op het meer dus is het druk. Wij waren er daarna en was het rustig. Camping om terug te komen! Wandeling rond het meer prachtig.
Wij stonden op het oude deel onder de eucalyptusbomen dus veel getik van alles dat uit de boom viel. Nog even zien of het er weer af wil. Voorzieningen redelijk maar wat verouderd. Camping ligt dicht bij supermarkt en het leuke stadscentrum ligt op 10 min. fietsen. Zwembad oké. Prijs € 30 voor camper met 2 pers. begin juni. Lange stroomkabel nodig op veel plaatsen. Minpunt voor nachtrust is geblaf van honden in omgeving.
Hele schone camping met prachtige ligging. Potes is een leuk stadje op loopafstand. Wel (te) veel Britten😀. Zij hebben de camperuitgang aan de "verkeerde kant". Met wat geluk heb je een plaats met uitzicht op de Picos. Plaatsen zijn vaak wat krap voor wat grotere campers. Door de afgelopen natte periode veel vastzittende campers. Zwembad ging nog net op tijd open op 23 mei. Heerlijk! Camping om naar terug te keren ooit. ACSI €25 p/n. Prima.
Geen ACSI! Eind mei €41 voor camper met 2 pers. Hadden wel een ruime grasplek. De andere zandplek was te klein voor onze camper van 7m. Wel schaduw door bomen. Voorzieningen en restaurant top! Tordesillas leuk klein stadje op loopafstand met gezellig centraal plein met veel Spanjaarden ipv Britten en Nederlanders😀. Eén nachtje vonden we genoeg omdat we er al vroeg waren.
Basisvoorzieningen prima in orde. Niet echt gezellige camping. Goede uitvalsbasis voor bezoek Segovia. Leuke (toeristische) stad met aquaduct en cathedraal. Voor camper van 7m weinig goede plekken vond ik. De avia ( snelweg) was te horen door de stevige wind. Prijs aan de hoge kant (€31 p/n voor 2 pers met camper, waarvan €6 alleen voor electriciteit! Wifi alleen in een ruimte bij receptie. Zwembad pas per 1-6 open.
Prima plek voor een paar nachten of op doorreis. De comfort plaatsen zijn net wat mooier gelegen. Grand comfort wanneer je je eigen kraantje wil. Leuk (nu overdekt) zwembad. Vlak bij groot winkelcentrum en in een kwartier op de fiets ben je in Saint Jean de Luz. Leuke badplaats! Wifi voor €1 per toestel maar vaak inloggen met code. Camping om te "bewaren".
Mooie camping qua ligging en fietsmogelijkheden. Via steiger kun je in zee zwemmen hetgeen aan te bevelen is voor de liefhebber. Veel speelvoorzieningen voor kinderen met daardoor ( het is nu einde juli) veel lawaai van spelende kinderen. Douches/wascabines/afwasplekken onvoldoende voor de prijs ( 305 DDK per nacht 2 personen, douchemunt 10 DDk en stroom 4,5 DDk per kWh.) Ebeltoft per e-bike ongeveer 15 min. Leuk stadje.
Ruime plekken, voldoende schaduw en vriendelijke mensen. Sanitair matig maar wel voldoende aanwezig. Met de bus naar Siena is handig, maar zorg ervoor dat je je kaartje afstempelt ook al jaagt de buschauffeur je de bus in. De maffia ligt op de loer! En zeker in deze bus met campinggasten. De boete is 60 euro p.p. De rit naar de camping leverde vandaag 600 euro op.
Sitecode: 20305
Prachtige plekken en aan de randen mooie uitzichten. Uitstekend schoon en redelijk nieuw sanitair en leuk zwembad. Mensen erg behulpzaam en vriendelijk. €32 per nacht, 2 pers. + camper.
Prachtige uitzichten en heerlijk rustig. Zwembad ging pas in juni open omdat het nog te koud was ‘s nachts. Sanitair redelijk in orde maar weinig plek om iets neer te zetten. Onze waterkoker trok te veel stroom maar we kregen een andere aansluiting. Stroom al vaker een probleem op agriturismo campings in Italië. Eigenaar Ivan supervent! Behoorlijk heuvelachtig hier en slechte wegen. €32 per nacht all in voor 2 pers+buscamper.
Vriendelijke ontvangst en lekker gegeten in het restaurant dat van do t/m zo geopend is. Sanitair ook voldoende. Kleine camping met veel oude caravans. De camperplekken waren aan het begin van de camping. Incl stroom 25 euro. Goed voor één nacht op doorreis.
Prijs te hoog voor het geleverde ( 40 euro p.n. twee pers., camper + electriciteit!) Vieze, modderige plek. Sanitair prima. Op kwartier lopen van metrostation Sopela. In 40 min in Centrum Bilbao voor minder dan 2 euro pp.
Prachtige plek bij een kuuroord. voor een euro heb je stroom. Alle standaardvoorzieningen aanwezig . Vol verbazing gewandeld door het prachtige kuuroord. Drukke weg naast plaats is ‘s nachts dicht maar om 6 uur in de ochtend weer open. Voor een beginnend camperaar vond ik dit een geweldige plek! Kom zeker terug. Die privat kliniek lijkt me wel wat😀.