@adjonker
prachtige camping in een mooi bos perceel gelegen. tussen vriescheloo en bellingwolde in. rust en ruimte, mooi sanitair gebouw. mogelijkheid om aan de rand van camping met vrij uitzicht te staan, zonder stroom/water. wij komen hier terug. zeer vriendelijke eigenaren. veel roofvogels gespot hier. supermarkt 5 min fietsen. Aanrader!!!

Cp is snel vol. slechts 10 plekken. camping 44.90 euro voor 1 nacht met zn drieën. Erg veel geld. 2 sterren vanwege goed sanitair en loopafstand van het centrum.. geen oog dicht gedaan door lawaai van verkeer, boten en de goederentrein. Gaat de hele nacht door. Meer CO2 uitstoot dan mij lief is.
rustige camping met fijn zwembad. broodjes service. warme douche en ruime plaatsen. naastgelegen meer verboden te zwemmen. kleine bar met snacks aanwezig. minpunt zijn straaljagers die op 50 meter boven de camping oorverdovend voorbij razen.
prachtig gelegen camping met zeer vriendelijke Nederlandse eigenaren die er alles aan doen je een top vakantie te geven. Mooie plaatsen in zon of schaduw en zeer rustig en kindvriendelijk. lekker groot zwembad en fijn klein restaurant erbij. zeker een plek om eens terug te komen. Dichtstbijzijnde plaats is st. Cyprien op 8 km en 175 meter lager gelegen voor de fietsers.
Grote en drukke camping in juli bezocht. veel lawaai tot 2400 uur. auto's rijden tot 2300 uur over de camping. ligging vlak bij zee is mooi, maar voor de rest geen aanbeveling hier te komen. veel te weinig sanitair dat zeer sterk naar riool ruikt. Tot in onze camper op 30 meter te ruiken. Bij de receptie moet je je klacht maar zelf oplossen. Eerder vertrokken. Nooit meer deze camping, €40 voor 3p.
Sitecode: 20633
Mooie camping en ruime plekken. Begin mei nog Acsi korting. 17.50 p.n. Rustig en incl zwembad. Vriendelijk en behulpzaam bij de receptie.
Mooie camping. Alle voorzieningen aanwezig. Sanitair super en lekker grote en altijd hete douche. Plaatsen zijn relatief klein. Voortent camper paste maar net. Echt Duits-Ruhe, 's nachts vanaf 22:00 uur is het dan ook muisstil. Zelfs op een volle camping. Shuttleservice naar het station is perfect. Bij een volgend Berlijn bezoek weer de moeite waard hier te komen.
prima rustige camping. eenvoudig maar schoon sanitair. 18 euro per nacht inclusief stroom is netjes. vriendelijke eigenaresse.