@adriebraxhoofden
- 2012
Dezecplek word gesloten stast nu een bord bij. Daar staat op dat hij vanaf 27 jauarie gesloten word.
Is iets krap om intedraaien loopt wat schuin naar beneden maar is goed te doen wij hebben camper van 7 meter
wij hebben hier gestaan op van 21/2 tot 23/2 en hebben geen hinder ondervonden van hang jongeren. uitstekende plek zonder faciliteiten
prima plek om gratis te staan winkels en strand op loop afstand geen service mogelijkheden wel voor afval containers
op campercontact staat 12 euro moet 14 zijn en met stroom 17 euro maar net als voorgaande opmerkingen een prima plek
Wij waren hier op 28 2 tot 3.3.2023. Deze cp is nog in opbouw. Het ontvangst is geweldig zijn ontzettend vriendelijk. Zij geven je ook een rond leiding en vertellen vol enthousiasme van wat zij allemaal van plan zijn. Het enige wat je nu kunt gebruiken is de wc. Andere faciliteiten zitten nog in de planning.
de prijs die genoemd staat op de appn klopt niet in de winter maanden betaal je 10 alles inklusief
Op deze plek is het niet meer toegestaan om te parkeren en overnachten met een camper.
deze plek is zeer goed vrij rustig is nu achter het hotel gedeelte overnachting prima doches en gratis
mooie plek komt bakker groeten en fruit en een slager met allerlei soorten worst
ben hier geweest op 23 augustus 2019 voor campers is per uur 5 euro en dag kaart 15 euro er zijn twee nieuwe parkeermeters geplaatst
Sitecode: 19796
Volledig met andere beoordelaars eens, eten in restaurant goed en betaalbaar.
Wij hebben er gestaan van 23-7 tot 25-7 2015. Alle beoordelingen zijn wij het mee eens, nog steeds heel vriendelijk en de prijs was 6 euro per 24 uur voor twee personen en camper.