@adriejansens

- 2013
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Heel goede en correcte ontvangst. Mooie camping met veel schaduwplaatsen en superschone sanitair gebouwen. Broodjesservice mooi zwembad, restaurant en vlakbij de mooie stad Digne les Bain. Zeker aan te bevelen.
2016
Op een parkeerplaats bij een klein stromend riviertje waaraan gevist wordt. Bij het stadje een aantal plaatsen beschikbaar voor campers. Goed gestaan voor niks omdat er niemand kwam om aan te betalen. Wel wat herrie van de jeugd die tot het donker werd luidruchtig aanwezig was, maar geen problemen mee gehad. Daarna een rustige nacht gehad. Jammer dat de afvalcontainer aldaar geen deksel bevat.
Mooie plek om te staan, alleen de havenmeester mag wel wat vriendelijker zijn. Hadden een lijntje gespannen met wat was... Dat moet je maar niet doen, met veel geschreeuw moest dat weg. Het restaurant is een aanrader, verse producten voor een goede prijs, en een goede rustige bediening.
Rustige camperplaats in een landbouwgebied en met vriendelijke mensen, bij een pittoresk kerkje dat behuizing geeft aan de duiven en zwaluwtjes, waar we van hebben genoten. Hier prima gestaan, water beschikbaar, dus een aanrader voor doortochtovernachting!
Een mooie zeer rustige plaats met veel privacy. Het was de dag dat wij er stonden wat aan de frisse kant dus niet lang buiten kunnen zitten, voor de rest de moeite waard. Het enige geluid dat je hoort waren de vogels, heerlijk toch...
Een super plek om te vertoeven, rustig, grote plaatsen waar je genoeg privacy hebt om je vakantie te genieten. Mikki en Arno zijn hele hartelijke en vriendelijke mensen die het je graag naar de zin willen maken. De klap op de vuurpijl is de heerlijke zwemvijver waar je je verkoeling kunt vinden elk moment van de dag. Van ons krijgen ze een dikke 10!!! Graag komen we nog een keer terug!!!
2015
Een locatie beoordeeld · bijna 11 jaar geleden
Hebben hier gestaan op doorreis naar het zuiden 10 oktober lekker geslapen was rustig pizzeria aan de overkant is zondermeer een aanrader goed en goedkoop erg vriendelijke mensen.