@aerofede
Lid van Campercontact sinds 2020
vorig jaar vernieuwd, ziet er geweldig uit, maar voorzieningen voor campers, campers en dergelijke ontbreken. het enige wc-ledigingsstation is verkeerd gebouwd, waardoor het na elk gebruik verstopt raakt. er is geen vuilstortplaats voor grijs water en langere voertuigen mogen niet binnen. water laden is bijna onmogelijk.
Bavella is een prachtige bergpas, maar het is verboden om bij alle campers, campers en tenten te blijven. de prijs van de parking is duur (2,50€/u).
Open gebied. Uitstekende locatie om Lazise te bezoeken, maar erg duur om geen service te bieden. Gebied is open Goede positie om Lazise en de stranden in de buurt te bezoeken, maar het is erg duur voor helemaal geen diensten. (€ 17 / uur)
Een favoriet è l'unico punto a favore: brutta, in una zona orribile, rumorosa per la superstrada sopra stante. Camper service è esterno. De via di accesso sembra un deposito di camper abbandonati ...
Tranquillo, niet-troppo silenzioso per via della strada trafficata, ma da tarda notte l'unico suono è il torrente. Nessun servizio, per aanvraag € 15, - per maand en per maand.
Bello, in una posizione comoda per passeggiate, giri in bicicletta e relax. Ik servizi sono nuovi, puliti e curati. Ik ben niet persoonlijk en niet-Joods en beschikbaar. De prezzo è accettabile per il Südtirol. A due passi c'è il centro sportivo con piscina all'aperto, a costi irrisori (2 adulti 2 bambini giornata intera € 11)
Leuke plek, in een woonwijk aan de rand van een openbaar park. Veel wegverkeer overdag maakt het wel wat gehorig, maar wel gezellig. Toegangspoort is erg krap, wees voorzichtig bij het manoeuvreren !!
Een echt mooie camperplaats, klein en rustig, boven het Ortameer. Enige nadeel: de weg om hier te komen is een bergweg, met een echt nauwe doorgang door het centrum van een dorp (niet meer dan 10 cm per kant). Verkeersborden zijn niet aanwezig in het dorp, maar dat is de enige weg die beschikbaar is voor campers
Rustig, dicht bij het strand, en met goede faciliteiten, hoewel geen toiletten of wastafels. Hellingen vrij steil naar het meer, blokken zijn nodig om je RV waterpas te maken. De omgeving is geweldig: fietspaden, stranden, watersporten en een vleugje nachtleven. Geen wifi.