@afdamkos
Lid van Campercontact sinds 2020
2021
Verrassende camperplaats. Goede voorzieningen. Mooie schaduwplek gevonden. Verrukkelijke regendouche. Bedankt voor de vriendelijke gastvrijheid, ook namens onze hond, die heerlijk heeft kunnen spelen en rennen op het speciale en veilige hondenterrein.
2020
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Inderdaad ZEER vriendelijke eigenaren. Wilde ivm Corona eerder dicht. In overleg tot na het weekend kunnen blijven. Prima wandel- cq fiets omgeving. Verrassend is de rotwein Dornfelder trocken. Een doos is beslist een goede aankoop. Bij het afrekenen gevraagd of 'rabatt' mogelijk is. Geen probleem, ook niet in de vorm van een paar flessen rotwein extra !!! Hier komen wij graag terug.
2 foto's toegevoegd · bijna 6 jaar geleden
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
2/9 - 10/9 2020 Prima verblijf met de camper gehad. Prachtig fietsgebied en vriendelijke eigenaren. Gelegenheid legen toiletcassete is niet meer van deze tijd!!!
Prima CP. Inderdaad wel optijd komen , niet veel later dan 16.00 uur. Grijs en zwart water lossen is gratis. Nabij gelegen (250 m rechts vanaf de uitgang vd CP) openlucht museumpje over de basalt winning is leuk en gratis
Prima PC voor meerdere overnachtingen. Goed uitganspunt voor wandelingen in de wijngaarden. Bij aankoop van 6 flessen wijn, wordt de prijs voor een overnachting €5,00.
4 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

Prima overnachtings CP De 'alt stadt' is op 2 km loopafstand, dus goed te doen. Stroom kost 50 eurocent per Kw.
3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

44 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden