@agodlieb
Net gebeld. Camperplaats is gesloten werd er gezegd.
De camperplek is netjes. Valencia is op de elektrische fiets te doen in 45 minuten. Veilige weg ernaartoe. We hadden elektriciteit genomen maar 4 ampère is niets. Zelfs de koelkast ging over op gas. WiFi is alleen bij de receptie. Het natuurgebied is prachtig en je bent zo op het strand.
De plaatsen zijn erg groot dat is fijn. Hoewel er maar 2 douches zijn en 1 afwasplek zijn hebben we eigenlijk nooit hoeven wachten. Maar de hánen waren écht verschrikkelijk. We hadden plek nr 6, het leek alsof de hanen naast ons stonden te kraaien. Op niet alle plekken zal je evenveel last hebben, maar wij hebben erg slecht geslapen., soms begon het al om 3.30 uur. Voor ons dus helaas éénmalig hier.
Wij moesten €18,- betalen voor 1 nacht inclusief elektra. De wifi werkt niet. Je kijkt naar boten in de jachthaven. Wij hebben verder geen gebruik gemaakt vd voorzieningen dus daar kan ik niets over vertellen.
Bezocht 1 en 2 mei. Wat een keurige camperplaats. Sanitair is verwarmd en schoon, alles lijkt nieuw. De prijs voor deze camperplek is ook nog eens erg gunstig, dat zie je niet vaak. Je krijgt een foldertje met info en in het gebouw is nog meer informatie te krijgen over de omgeving. Hebben Gorinchem en Woudrichem bezocht, de moeite waard om daar naartoe te fietsen. De wandeling naar Giessendam was ook leuk Wij komen hier zeker weer eens terug.
Als je van paarden houdt is het denk ik een prima plek om te verblijven. Onze hondjes reageren op alles wat beweegt dus loslopende honden, loslopende paarden geeft wat stress. Het sanitair is oud, nodigt voor mij niet uit om daar te douchen. Mooie plek om Middelburg en Vlissingen te bezoeken. De prijs die hier genoemd wordt op campercontact klopt niet. Officieel is de prijs nu 22,50 en 1,50 per hond per nacht.
We hebben 27 en 28 april hier gestaan met veel plezier. De eigenaren zijn erg aardig en doen heel veel extra's voor je. Als je eten wilt kan je dat bestellen en halen zij het voor je op en bezorgen dat dan bij je camper. Even een soesje op koningsdag, erg attent. We hebben 27 euro betaald voor 2 nachten, we hebben 2 hondjes mee maar daar wordt niks extra's voor gevraagd. Geen sanitair aanwezig maar dat hebben we ook niet nodig.
Neuw sanitair, maar wij hebben ons eigen sanitair dus geen gebruik van gemaakt. Op zich prima camperplek. Hebben wifi codes bijgekocht voor 1 euro per dag dus weet niet hoe de free wifi is. Prijs van 1 hond is inclusief, voor ons 2e hondje moesten we bijbetalen. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Bronkhorst maar ook Venlo goed te doen op de fiets.
We hebben 3 nachten hier doorgebracht en het was prima. Geluk gehad met het weer dat maakt het allemaal nog mooier. De sanitaire voorzieningen wat gedateerd, maar erg schoon.