@aheim
Lid van Campercontact sinds 2020
Verbleef er begin maart. Het waren de weinige campings die open waren. En de plaats is heel mooi. Vanwege het laagseizoen waren er echter geen voorzieningen beschikbaar, behalve elektriciteit. Maar we betaalden nog steeds 24 euro voor een nacht.
Verbleef er in maart. Elektriciteit was beschikbaar, maar geen water. Kasteel was ook gesloten. Het is echter een geweldige tussenstop, prachtige omgeving.
eenvoudig drinkwaterstation met leeg toilet. tegenover het bar / restaurant / dienstgebouw. allereerste parkeerplaats aan de linkerkant als je binnenrijdt. Misschien parkeren vrachtwagens voor de deur, dus het kan moeilijk te zien zijn.
Leuke stop voor max 5 campers. Elektriciteit, water en lozingen zijn gratis beschikbaar. Kleine winkels en bars op loopafstand. Ook kan een kleine wandeling na een rivier worden gemaakt (45min), langs een andere kleine kasteelruïne. Overdag wordt het soms een uur of twee rumoerig, omdat het naast een basisschool ligt. 'S Nachts is het veilig en stil.
We zijn hier een nacht gebleven. De parkeerplaats is een beetje lawaaierig vanaf de nabijgelegen snelweg A7 zoals reeds vermeld, maar toch waren er minstens 20 campers, sommige lijken een tijdje te blijven. Supermarkten en restaurants liggen op loopafstand. De parkeergarage was gratis, maar een gehandicapte persoon werkt op de parkeerplaats, die een vrijwillige betaling van 1 euro / dag voor een gehandicaptenorganisatie incasseert.
Verbleef er voor Kerstmis op zaterdag. Er waren minstens 80 campers, hoewel het bord niet voor caravans zegt. Markt was op hetzelfde moment, maar de parkeerplaats is zo groot dat de ruimte nog half leeg was. Misschien is het tijdens de zomer meer vol.
Hoewel de website zei dat het gesloten was, was dit niet het geval. We verbleven er in het weekend en de parkeerplaats was vol met campers (ongeveer 40). Het vrije water is een beetje moeilijk te gebruiken, omdat je geen slang kunt bevestigen, maar je moet je eigen container gebruiken. Het toiletgebouw was afgesloten.