@ahuiskes
Vriendelijke receptie dame, Camperplaats mochten we zelf uitzoeken. 300nk zonder elektriciteit. Douches waren gratis heerlijke warme harde straal. Afwasplaats was ook voorzien van warm water. Er stond een normale wasmachienen daar mocht je vrij gebruik van maken. 2 dagen gestaan heerlijk rustig en langs de stromende riviertje. Grijs en zwart water kan je hier dumpen en water tappen alleen als je op de Camping heb gestaan.
Rustige Camper plekken. Geen voorzieningen aanwezig, dus; *geen afval water *geen toiletten dumpen *geen elektriciteit *geen drinkwater als je zelfvoorzienend ben dn is dit een prima tussen stop vlak bij de autoweg A3.
Sitecode: 52090
Mooie verzorgde camping met alle voorzieningen. Bij verblijf op camping kan water, toilet geloost worden en water bijgevuld worden, douchen alles voor 1 prijs. Elec. is appart tegen betaling. Supermarkt E.Leclerc zit vlak bij 5 min lopen, goed kope brandstof hier. Stadje ook dicht bij met wat winkels en restaurants. Een recreatie meertje is op 20 min. loop afstand. Speciaal fiets pad loopt langs de Camping waar ook goed gewandeld kan worden.
Sitecode: 61966
Aangezien in Augustus alle campings vol zijn nu op deze zeer mooi plek aangekomen wel winderig vandaag, we staan pal aan het strand. Alleen vuilnisbakken aanwezig. Zonnenpaneel doet het goed. 😀
Sitecode: 101987
Mooie gratis plek, alles op loop afstand. Center Ludo Beach en strand. Jammer dat de hond niet op het strand mag, zelfs niet als je zeg dat je de uitwerpselen opruimt, toezicht is streng hierop. In het museum was de hond welkom. 😀. Op de locatie staan geen borden wat de regels zijn 's avonds stonden er veel meer campers dan er plaatsen waren. Blijkbaar toegestaan. Alleen vuilnisbakken aanwezig, niets van het andere....
Mooie en gewilde plek voor Camperaars om een stop te maken. Midden in het stadje. Voor drinkwater moet je betalen voor de rest is alles gratis. De omschrijving bracht bij mij wel wat verwarring " Beperkt tot 48 uur per maand, vanaf €25 per dag." We hebben er een nacht gratis gestaan.
Mooie plek 5 officiële camper plekken maar toen wij er waren stonden er wel 10 stuks ook op de parkeer plekken. Verder rustig in het plaatsje veel eet gelegenheden en een grote Carrefour supermarkt.