@ajc9664
Zeer rustige plek met geweldige faciliteiten. Zou hier zeker weer verblijven als ik die kant op ga.
Drukke camping met voor elk wat wils, privéplaatsen met heggen ertussen en voldoende schaduw, gemakkelijke toegang tot de rivier de Loire om te wandelen of fietsen. Zeer behulpzaam personeel, kleine winkel met basisvoedsel en wijn, continentaal ontbijt en elke dag vers brood en gebak beschikbaar (vooraf bestellen). Sanitaire voorzieningen behoren tot de beste die we in Frankrijk hebben gezien Pizzatruck op zaterdagavond, vegetarische pizza was uitstekend. De margarita van mijn vrouw is niet zo goed.
Verbleven hier op een vrijdagavond in augustus, 5 andere busjes ter plaatse met nog voldoende ruimte over. 3-4 minuten lopen door het park naar het stadsplein met bakker, kleine supermarkt, bars en restaurants. Zeer rustig met basisvoorzieningen, zou het zeker weer gebruiken voor een tussenstop.
Rustige camping op uitstekende locatie. Excideuil is een charmante, historische stad, op 10 minuten lopen van winkels en cafés vanaf de camping. Faciliteiten op de camping kunnen beter, maar de locatie en omgeving maken het een goede plek om te verblijven tijdens een bezoek aan de omgeving.
Mooie ligging, veel ruimte op gras, zeer beschut en rustig onderaan het terrein naast de bomen. Eenvoudige, maar schone en werkende faciliteiten. Kan het niet fout vinden voor de prijs! (vrij)
Charmante boscamping, de eigenaar was vriendelijk en behulpzaam, faciliteiten schoon en goed onderhouden. We zouden hier zeker weer verblijven als we in de buurt zijn.
Mooie kleine verrassing met uitzicht op Mont St. Michel, goed georganiseerde, vriendelijke, gebruiksvriendelijke Aire. Zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die Mont St Michel wil bezoeken.