@ajm
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Hier in augustus 3 nachten gestaan. Mooie hele ruime plekken . Sanitair basic. Douches met code. Afrekenen bij erg vriendelijke mevrouw. Camperplaats was vol op vrijdag. Campers werden door meneer op toch nog goede plaats gezet. Stroom kan dan voor sommigen probleem zijn. Wij hebben hier prima, relaxte dagen gehad met leuke fietstochten naar Appingedam en Termuntenzijl. Supermarkt en rest van centrum dichtbij.
Juni 2026
goede plaats voor bezoek aan stad. met gratis lift zo in het centrum. water lossen en laden. wc legen, electra (mits met de goede stekker) . €8,- 👍👍
topplek. er is water, stroom en mooi uitzicht en zeer rustig. en dat voor €0.00. goed om te wandelen en fietsen door de wijngaarden. geen winkels in de buurt.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

helemaal prima, behalve dat na ingooien geld er geen water komt. ook het geld komt niet terug. verder veilige. wandeling naar stad is aanrader.
Mei 2026
mooie rustige plek, goede voorzieningen, fijne ontvangst door Paolo, goede wijn, overnachten inclusief water,douche, elektra 0,00!!! Uiteraard wel flesje wijn kopen dus, maar... Kortom prima!!!👍👍👍🍷🍷🍷
we hebben hier 5 dagen gestaan en het water bij de afwas en douche was zo warm ,dat er koud water bij moest. dus alle verhalen hier onder zijn verholpen.
wij waren hier half juni. locatie prima voor doorgangsovernachting en eventueel nachtje meer. prijstechnisch ook niets mis mee, hoewel elektra erg duur. rest van de voorzieningen niet nodig gehad. wel maakt het terrein een onverzorgde indruk met hoog gras.
prima plek om de stad te bezoeken. met tram 4 20 minuten. kaartjesautomaat op perron. zijn de camping en bijbehorend recreatiegebied aan het renoveren. maar nieuwe warme douche en toiletten. plaatsen vrij kiesbaar. wij stonden hier met plezier en een veilig gevoel. (bewaking bij de poort en op terrein)
prima veilige plek om cordoba te bezoeken. lopend binnen 10 minuten in historisch centrum en moskee. wij hebben hier 2 nachten gestaan. bij aankomst vraagt "parkeerwachter" 5 euro, maar voor de rest van de tijd dat je er staat zegt hij alleen maar vriendelijk gedag. regelt goed waar iedereen kan en mag staan, zodat er voldoende en eerlijk plaats is. wij vonden het een fijne manier om op deze manier bij de mooie stad cordoba te staan.