@al-re-ro
- 2022
De camping is leuk en de mensen zijn erg vriendelijk. Je hebt een fiets nodig om boodschappen te doen, maar het nabijgelegen bos is prachtig. We vonden het heerlijk om daar met de hond te wandelen. We zijn niet bij het meer geweest.
Een beetje in de buurt van een drukke weg. De tramhalte T1 bevindt zich aan de andere kant van Carrefour, maar is gemakkelijk te lopen en brengt u naar het centrum van Besançon. Carrefour verkoopt alles. parkeren is groot. campingrestaurant was oké. vriendelijk en ongecompliceerd. Toiletten etc allemaal ok. Opnieuw waren we teleurgesteld dat er niets interessants beschikbaar is voor hondenbezitters. Zelfs in een 'kinderwagen'. Grote honden mogen zelfs niet in trams, kleine alleen in een koets. perceel schaduwrijk & ok
Uitstekend maar erg duur. handig is daar het enorme wasmachinesysteem. Bussen passeren heel vaak en brengen u naar de rand van de mooie oude stad. Beter waar voor je geld is Camping de L'Ill, verderop in de straat waar water, toiletten, elektriciteit enz. bij de prijs zijn inbegrepen. We moesten de dure parkeerplaats gebruiken voor een bezoek aan de dierenarts. het was een duur bezoek.
heel aangenaam en rustig hier. De eigenaar was meteen vriendelijk en we genieten hier van de rust. we hebben de sanitaire voorzieningen nog niet getest, maar als ze verschrikkelijk zijn, voeg ik ze toe aan de beoordeling. Het lijkt precies te zijn wat we hier leuk vinden.
aangenaam en schaduwrijk. ja, een beetje 'Frans' in de toiletten. De toiletten hebben zitjes, niet alle campings hebben ze, maar geen wc-papier. Wees voorbereid. we gingen eerst naar Camping Moulin in Wihr au Val maar dat was voor ons een no-go. een enorm veld, een elektriciteitsstation in het midden en de receptie gesloten, dus we kwamen hier, en hebben er geen spijt van.
op korte loopafstand is een Volg-supermarkt, die ook ruime parkeergelegenheid heeft voor een camper. goed om in te slaan.