@alalarnod
Schaduwrijke, afgebakende plaatsen. Oude maar schone toiletten. Lawaai van de weg. 20€40 voor 2 personen alles inbegrepen (elektriciteit, douche, water). Wasmachine betalen (5€ geloof ik).
Gescheiden plaatsen. Ze zijn groot. Een stopcontact. Lawaaierig, in de buurt van de camping (muziek).
Leuke plaats aan zee, aparte, goed gescheiden plaatsen. Prachtig uitzicht.
Gemengde parkeerplaats gebruikt tot middernacht. Mensen zullen laat zwemmen als het warm is. Geen service. Zeer schaduwrijk. Niet erg plat.
Op 21 juni 2018 betaalden we NOK 250. De plaats is niet erg leuk. Voor wifi moet je verplicht naar binnen gaan in het hotel.
Zeer leuke plek. Gratis elektriciteit maar 2 uur. We moeten op de knop drukken ... en natuurlijk drukken we er niet 2 keer op. We konden dit niet veranderen.
Mooie plek, een beetje geïsoleerd op de rand van een meer. Om daar te komen, gladde onverharde weg als het regent en % is sterke in de richting van Fannrem.
Het is geen erg mooie plaats. OK voor een nacht.
Het toilet was niet erg schoon, maar het was een nazomerweekend. Mooie rustige plek. We zaten op het gras.
Sitecode: 19171
Niet verbonden te blijven maar ERG handig voor een bezoek aan Bergen. Aankomen rond 10 uur om een plaats hebben. Naar de oude stad: bus nummer 3, halte naast de tramhalte genaamd Sletton. Tickets geldig 90 min voor de bus en tram. Groepskorting (3 en +) en senioren.
Sitecode: 19166
Prachtige locatie. Stil. Super uitgerust. Goede vissen aan het einde van de pier. Ten zeerste aanbevolen.
Sitecode: 19069
Verdieping zeer ongelijk grind met sigarettenpeuken en ander klein puin. Tussen de zee en campers staan vele boten op aanhangwagens.
De fabriek. Niet prettig. Maar waar naartoe te gaan?
Vlak terrein. Plaatsen als op een camping. Warme douches. Toilet. In de buurt van het dorp.
Aan het kanaal. Vele waterlelies en muggen 's nachts. Geen faciliteiten, maar wat een prachtig landschap.
Rustig. In het centrum van het dorp. Toiletten. Dit is niet de mooiste plek in de wereld.
Zeer schone toiletten. Geschikte woning. Spoorlijn 30 meter. Hoogte beperkt tot 3 meter.