@albertalmela
Lid van Campercontact sinds 2019
Naast een van de ingangen van de stad probeerden we te betalen, maar de parkeermeter was kapot dus deden we een gratis nacht. Badkamers en vuilnisbakken in de buurt. Vlak terrein. Het betekent niet dat het een gebied is voor campers of campers, maar we hadden geen problemen met onze VW California. Het is het waard.
Grenzend aan het natuurpark Cabárceno. Er is veel parkeergelegenheid (we kwamen laat aan en hoewel er veel campers waren, was er nog steeds ruimte beschikbaar voor parkeren).
Sitecode: 62086
Faciliteiten in perfecte staat. Aangename sfeer onder andere voertuigen (campers, campers). Er is een gigantische overdekte glijbaan en enkele banen om te voetballen, fronton, een klimmuur. Dicht bij het sportcentrum / zwembad met toegang tot € 5,1 / volwassene. 15 min van Bilbao. Tijdens de middag (toen we aankwamen) passeren veel vliegtuigen. Rond 23 uur stoppen ze met passeren.
Zeer mooie omgeving naast een picknickplaats, met badkamers (in goede staat), legen gebieden, gratis vulling, elektriciteit (hoewel we het niet gebruiken), wandelroutes uit hetzelfde gebied. Gebieden van zon en schaduw. Dicht bij het Sau-reservoir, op ongeveer 1 km van het kleine stadje Vilanova de Sau (als u met kinderen gaat, mag u het spectaculaire park naast de dorpskerk niet missen).
Gebied zeer dicht bij het stadje Cantonigròs (te voet bereikbaar vanaf het gebied). Mooi uitzicht vanuit de omgeving. Het heeft een picknicktafel. Leegmaken van gebied en water- en elektriciteitsvoorziening (hoewel we ze niet gebruiken). Water voor betaling (€ 1 / 50l). Ongeveer 300 meter van het begin van de route naar La Foradada (2 € / persoon wordt betaald om de omgeving te behouden, maximale capaciteit van 50 personen). Met nauwelijks water toen we gingen